איך מרגישים טוב.. ? ? ?

• פותח הנושא TIP.
  • פורסם בתאריך

TIP.

New member
איך מרגישים טוב.. ? ? ?

מה עושים אם שום דבר לא הולך כמו שרוצים ? מה עושים אם הרגשה בפנים - שהכל על הפנים ? מה עושים - שרוצים לתת אבל האחר בועט ? מה עושים - שמבינים דברים שאחרים לא מצליחים - אז אם מי מתקשרים ? מה עושים - שהבדידות לא עוזבת ורק יותר עמוק חודרת ? למה ? ואיך ? רק שאלות ומה עם הרגשות - עד מתי נמשיך לסבול ? ? ? והתשובות הם רק אצלי - אבל הם ילדות קטנות שמבקשות לשחק איתי את משחק התופסת , כנראה שהן יותר זריזות ממני - כי אני לא תופס כלום ! ! ! אז , איך מרגישים טוב ? טיפ

Mאיה

New member
איך מרגישים טוב... ../images/Emo6.gif

מה עושים?? אם שום דבר לא הולך כמו שרוצים- אני ממליצה להפסיק לתכנן, פשוט לזרום עם החיים, עם התחושות. בסוף מגיעים למה שבאמת רוצים בתוך הלב פנימה. אם הרגשה בפנים שהכל על הפנים- פשוט מחייכים, אפילו אם זה מאולץ, החיוך האמיתי יבוא עם הזמן. שרוצים לתת אבל האחר בועט- מניחים לאחר, נותנים לו את הזמן, אין באפשרותינו לאלץ מישהו לקבל. שמור את הנתינה למישהו שיידע לקבל ויעריך את שנתת. שמבינים דברים שאחרים לא מצליחים- עם קצת סבלנות ורצון ניתן ללמד אותם את אלו הדברים ואם לא, תמיד ישנו מישהו שחש אותו הדבר כמוך. שהבדידות לא עוזבת ורק יותר עמוק חודרת- יוצאים לבחוץ, נושמים אוויר, מכירים אנשים, נפגשים עם חברים...עם הזמן מוצאים גם את האחת שתגרום ללב לפמפם. רק שאלות ומה עם הרגשות עד מתי נמשיך לסבול- לא מזלזלת בסבל הזה, אבל על מנת למזער אותו ולראות שהוא כל כך קטן, הבט מסביב על האנשים חסרי בית, חשוב על אותם ילדים שגדלו כל חייהם במוסדות, על הרעבים בסומליה, על הרוגי הפיגוע בדולפינריום ותבין שחיינו קצרים מכדי לשקוע במרה שחורה, העתיד והחיים לא מובטחים לנו ולכן עלינו לחיות אותם ולחוש אותם כל רגע ביממה. אז נכון שישנם רגעים ממש עצובים ובודדים בחיינו, אבל הכל בידינו לשנותם. האמן בעצמך ותצליח לשנות, תמצא את עצמך פתאום מחייך
סתם ללא סיבה. יש לך את התשובות?- נסה להשוותן לתשובותיי שלי, אני מאמינה שהתשובות תהיינה דומות אחת למישניה, כי הלב שלנו מעניק לנו את הדרך הנכונה, עלינו רק להקשיב לו לעיתים (קרובות). מקווה שאתה מרגיש טוב, טיפ. שולחת לך חיבוקייי
Mאיה.

סיון b

New member
וואוו, מאיה,

אהבתי את התשובה שנתת לו. את באמת יודעת להשרות אווירה חיובית מסביב!
סיון

גיל גיל

New member
טיפ! איזה פסימיות!

מה עושים? מנסים שוב ולא מאבדים את התקווה! זה מה שעושים! איך אומר הפתגם המפורסם, "אם בתחילה לא תצליח"... יש הרבה הרבה אופציות! עד מתי תמשיך לסבול? עד שתבין שאתה לא חייב לסבול! עד שתבין שאתה לא חייב להסתכל על המציאות בצורה שאתה רואה אותה! בוא ונהיה יותר ספציפיים. מה הבעיה? קצת קשה לי לכתוב לך ככה באוויר בלי לדעת מה המצב שמדובר עליו. בטוח שנמצא דרך!
גיל.

למעלה