איך מקימים להקה?

קאליופי

New member
איך מקימים להקה?

החלום שליזה להקים להקת רוק... אבל אין קצה של חוט... קצת עזרה... תודה לירון

Glass Prison

New member
אוקיי...אמ...

לדעתי, קודם כל... אתה צריך להגדיר לך... לאן אתה רוצה להגיע עם הלהקה הזו... אם אתה רוצה להקה בשביל הצחוקים, בלי שאיפה להצלחה ולהגיע להשגים זה דבר אחד... אם אתה רוצה להקה רצינית, שתגיע למצב בו היא מופיעה הרבה, עם חומר טוב, איכותי, על רמה, זו אופרה אחרת לגמרי... אז קודם כל, תגדיר לך את זה... לאיזה כיוון אתה נוטה?

Glass Prison

New member
אווווופססססס

אני מצטער שרשמתי בלשון זכר.... לא הסתכלתי בפרטים... אני מתנצל...

Glass Prison

New member
אמ.....אוקי...

רוק... זה כבר טוב... אבל.. זה קצת כללי מדי.... יש סוג מסויים של רוק? משהו שאת יותר נמשכת אליו ברוק?

iliG

New member
זה לא חייב להיות אחד על חשבון השני

זה יכול להיות הרכב צחוקים וסבבה של חברים ועדיין עם שאיפות להגיע רחוק. שלב א' - תאסוף נגנים !!! - רקע דומה - רצוי שכולכם תהיו באותו ראש מוסיקלי ושיהיה ברור לכולם מה הכיוון המוסיקלי. - חפש בסביבה הקרובה אליך (שיקולים גאוגרפיים הם חשובים אם אתם לא ניידים). שלב ב' - תקבעו חזרה ותעשו רעש !!!!!!!!!!!!! אם נהנתם - תמשיכו. אם לא - תנסו עוד פעם. אם לא נהנתם והבנתם את העסק - חפשו נגנים אחרים. אין נוסחאות להצלחה ולכל להקה שקמה יש את הדרך שלה לעשות דברים. שיהיה בהצלחה :)

Glass Prison

New member
אין ספק שניתן לשלב

בין שני האלמנטים... זה לא סותר... אך רצוי שבחזרות... תדעו להפריד בין הדברים.. אני לא אומר שלא תצחקו ולא תהנו... כי זו מהות הנגינה - הנאה קודם כל!!!... אבל חזרות זה כסף וחבל לבזבז אותו ולזרוק אותו סתם... זו הייתה כוונתי.... שנית, כמו שנאמר כאן, למצוא נגנים כאשר אתם בערך באותה רמה אם לא יותר טובים... אחר כך, לנסות להחליט על קו מסויים שאתם רוצים ללכת עליו... תפגשו בחזרה... תריצו משהו.. לאו דווקא רעש... תראו אם יש חיבור ראשוני... בהצלחה!!!

למעלה