איך מקבלים ?

sutul

New member
איך מקבלים ?

איך מקבלים את העובדה שזה הגוף שלי ואין מה לעשות כדי לשנות אותו יותר מידי?? נכון.. הרבה ספורט ולאכול נכון אני יודע שאם אני אתחיל ממש להיכנס לכל הנושא של הספורט בתוך חודש אני אתחיל לאהוב את זה אבל אוכל??? אני לא רוצה למנוע ממני מה שאני אוהב ונהנה ממנו רק ביגלל שיש לי נטיה להשמין! זה לא פייר אם אני רוצה להיות חטוב ויפה אני אצתרך להתנזר מכל הדברים שאני כל כך אוהב אני לא רוצה להאמין שככה ניגזר עלי

stefan10

New member
מנסיון של מכור

שהיה 3 שנים נקי ממתקים וממאפים ועוד מיני "מאכלים טעימים" והיה מלא באהבה עצמית .אין פתרון ללא המנעות ממאכלים אלה לא חייבים ספורט היסטרי אבל פעילות כלשהי מאד מבורכת.בתוך אחד שויתר על דברים שרחש מלאי אהבה וטוב שלא קשורים לאוכל.אחד שנתן את ליבו בצורה מוחלטת לאדם אחר וויתר על אהבתו לעצמו ואחכ על נקיונו ממזון משמין .פגעתי בעצמי והשמנתי הכל+ ואני נאבק כבר שנה ומשהו לחזור לאותה אהבה עצמית ונקיון באוכל.תאמין לי ההשמנה ופגעיה הפיזיים ממש אבל ממש לא שווים את ה"אוכל הטעים".

sutul

New member
אתה יכול להגיד לי

שאחרי שאני ארזה...אם אני ארזה אחרי שנים של שינאה ותיעוב עצמי.. אני אוכל לאהוב את עצמי!? מי מבטיח שאני לא ההפוך לבולמי !?..טוב אני לא טיפש מספיק כדי להיות בולמי אבל אני מספיק מתוסבך כדי לא לאהוב את עצמי בשום צורה

Apotheosis

New member
אני יכול לנסות להגיד לך

שלאהוב את עצמך זה לא עניין של גשמיות, אתה יכול להיות שמן , רזה, יפה או מכוער, אתה יכול לראות אנשים ממש שמנים או לא הכי מושכים פיזית והם מאושרים עד השמיים , למה? כי תיעוב עצמי ושנאה עצמית מתחילה מבפנים, גם אם יש לה השפעה חברתית או חיצונית, מי שמחליט לשנוא את עצמו לא משנה באיזה גוף - הוא אתה. איך לרזות יעזור לך? כי להוריד את הדבר הראשון שאותו אתה תוקף ומאשים בשנאה עצמית הוא הפתרון להרמוניה עם עצמך - אז הבעיה הראשונה שעולה לך לראש היא השומן? אז תוריד אותו, אני יודע שקל לדבר, אבל אם תשמור על תזונה נכונה ותלך למכון כושר או הליכה קבועה (וכן זה לא כזה נורא מכון כושר, ואחרי כמה זמן שאתה רואה תוצאות אתה בהחלט כבר יכול להתמכר לזה) לגביי בולמי? למה להיות קיצוני, בולמיה היא שוב תוצאה של ראיה עצמית מעוותת, של לגרום לגוף שלך לסבול כמו שכואב לך בפנים, חוצמזה שאתה במשפט אחד חוסא את עצמך בכל הכיוונים - אתה אומר שאתה רוצה לרזות, ואז אתה אומר רגע אם אני ארזה האם זה יגרום לי לא לשנוא את עצמי, ואז אתה שולל את זה לגמריי - אתה אומר שאתה "מתוסבך" בשביל לא לאהוב את עצמך בשום צורה..אז בוא ונתמקד במשפט האחרון - "לא לאהוב את עצמי בשום צורה" אולי הגיע הזמן להבין ולחפור פנימה ולהבין מהי באמת שורש הבעיה? כי לרזות תמיד אפשר. אבל אם אתה לא שלם עם עצמך מלפני שינוי פיזי לא יעשה הרבה, ואתה תמצא סיבה אחרת לשנוא את עצמך..עצתי היא בהחלט לשבת עם עצמך ולמנות גורמים לתיעוב העצמי הזה ובהחלט לטפל בו..שיהיה לך ולוכלם לילה מקסים וחג שמח..

stefan10

New member
ובכן כפי שנאמר

שינאה עצמית היא שורש כל הבעיה .... ויש לטפל בה בסוף.עכשיו גם אוכל הוא לא פתרון ולא צריך להגיע לבולימה.אני מציע שתנסה לא לפגוע בעצמך תעשה דברים שעושים לך נעים ופחות מנהלים את המחשבות שלך .בסוף אתה תגיע לאיזון בנושא המשקל,האוכל והספורט. שום דבר מוגזם הוא לא טוב אהוב את עצמך וחג שמח.

white star

New member
../images/Emo54.gif יקירי, הגישה שלך לא נכונה

קודם כל הגדרות - אל תקרא לזה דיאטה, תקרא לזה "אכילה נכונה". עכשיו כדי לאכול נכון אתה צריך פשוט להרבות בספורט ולאכול כמויות נכונות. תירשם לחדר כושר, רצוי עם אחד שיש בו הרבה הומואיות יפות כדי שתהיה לך עוד סיבה לבוא ותעבוד על תוכנית אימונים שבהתחלה לא תהיה קשה מדיי. תעשה רק אירובי בלי לבנות שרירים. אתה גם לא חייב על ההתחלה לאכול רק חסה, תדרג את זה לאט לאט תתחיל להוריד כמויות, בעיקר על דברים שלא ממש בא לך אלא סתם חבל שייזרקו וכאלה המון

sutul

New member
מה חסה איזה חסה??

היה לי ידיד היה מגיע כל יום לתיכון עם פיתה ובפנים רק חסה... בחיים לא!!! מה אני ניראה לכם?!?!. מה אני כבש???

19421942

New member
"נטיה להשמין"???!!!!!!! אין דבר כזה

אנחנו שמנים כי אנחנו בולסים בלי סוף - אנחנו חיים כדי לאכול.... וזה בסדר גמור לא לקבל את עצמך כשמן - ככה לפחות יש למה לשאוף..למרות שכל החברה כאן לא יסכימו איתי - אבל שמן זה מגעיל!!! ואל תידאג אתה לא לבד - גם אני כבר מתקרב למאה קילו ובא לי למות...צרת רבים חצי נחמה חחחחחחחח

למעלה