איך מציגים מדליות ?

notes

New member
איך מציגים מדליות ?

דרושה עצה !! אני אמא גאה לשני בנים ספורטיבים שמביאים הביתה מדליות רבות. (יש גם גביעים). לכל אחד חדר משלו. איך אפשר לכבד את הילדים ולהציגם בחדר מבלי ל"תפוס" הרבה מקום ? תודה רבה

../images/Emo178.gifנראה לי שאני אתאפס

רק אחרי שהקטנטונת תפסיק לינוק....
אני עייפה כל הזמן, הולכת בעיניים חצי עצומות (זה טוב, ככה אני לא רואה את הררי האבק שמצטברים...). האיש שלי והילדודס עוזרים, אבל מה שנחוץ לי זה בעיקר שעות שינה
. זו הפעם הראשונה בחיי שאני מחכה שהחופש הגדול כבר יסתיים
.

../images/Emo24.gif לפני שנים ,כשהאמצעית שלי היתה

פיצית חברה שילדה שבועיים אחרי ,וגרה בבניין שלי ,עמדה בפני התמוטטות -כמוך . באיזשהו שלב ,כל כך ריחמתי עליה -ועליתי ב11.30 אליה והרגיע את הילדה בכדי שהיא תוכל לישון שעה ...אחרי שעה בעלי הגיע בהיסטריה עם הקטנה ומצאתי את עצמי עם שתי אפרוחיות מתחת לגיל שלושה חודשים על הידיים (בעלה היה במילואים ). מכל האירוע ההזוי הזה -מה שאני זוכרת זה שהחברה שלי היתה בהיסטריה שבעלי ראה את הבית שלה כל כך מבולגן ומלוכלך . אז -דבר אחד בטוח -הם גדלים ,והאבק נמוג ...

טליW

New member
מדליות? בקלות...

מסמר בקיר (או וו), ועליו מדליה. קיר מדליות יכול להיות מאד מרשים. על אותו הקיר גם להתקין מדף/ים, שיהיו הכי צרים שאפשר, אבל מספיק עמוקים להכיל את בסיס הגביעים... ולסדר את הגביעים. אפשר לתלות גם פריטים שקשורים לענפי הספורט שלהם, בכל זאת הם ילדים, שיהיה קצת צבע.

שרונית28

New member
רעיון שיכול להיות נחמד

למסגר כמה מדליות במסגרת עם זכוכית ולקוע מסמר בקיר ולתלות את המסגר.

ממליצה לך על המתקן שתולים עליו

מפתחות (לא קופסא סגורה), מעין קולב. כדי שיראו את כולם תצטרכי לשחק עם אורך השרוך, כך חברתי עשתה והמדליות של בתה תופסות מקום של כבוד בבית.

למעלה