איך מפרמטים sd ?

ק ר ש ת

New member
איך מפרמטים sd ?

בוקר טוב לכולם מישהוא יכול לעזור לי? התקנתי סרטים וההתקנה נתקעה,ואין שם קובץ ובסייר לא רואים את הקבצים אבל יש לי 500 מגה תפושים ואני לא רואה פירוט שלהם ולא מצליח לנקות.ניסיתי עם Memmaid 1.44 ולא איתר את הקבצים.לא יודע אם זה משנה אבל המכשיר שלי מדגם nec 300 תודה.

מנסיוני...

פרמוט הכי טוב של כרטיס זכרון נעשה על המחשב (ה PC כמובן) בעזרת קורא כרטיסים. אם אין לך קורא כרטיסים אני מאד ממליץ לקנות, זה עולה גרושים והרבה פעמים מקל מאד על החיים. אם בכל זאת - אז כן, ניתן לפרמט על המכשיר בעזרת תוכנה כמו SK-Tools או בסייר הקבצים של SPB Pocket Plus ונדמה לי שאם יש לך את סייר הקבצים של Resko אז גם הוא טוב למשימה.

ath25

New member
כמו כן

טיפ קטן אם נתקעת, למצלמות דיגטליות יש אופציית פירמוט, אז אם אין איתך קורא כרטיסים זו גם שיטה טובה.

ק ר ש ת

New member
תודה על העזרה

קניתי קורא כרטיסים וזה שיפר גם את מהירות העברת סרטים לכרטיס מהמחשב

Alvie Singer

New member
אגב

אפשר להגדיר ב PDA שחריץ הזכרון ישמש בעצם כקורא כרטיסים וכך לבצע כל פעולה כאילו הוא היה קורא כרטיסים...במקום אופציית הסנכרון. נכנסים להגדרות USB ושם בוחרים בזאת.

Alvie Singer

New member
אין ספק

ואני לא מצליח להבין למה ברוב המכשירים היום וגם במצלמות הדיגיטליות לא משתמשים ב USB 2. קניתי איזה נגן MP3 מעפן כזה של TEAC ואפילו בו כבר יש USB 2...קשה להכניס את זה בכל המכשירים החדשים?? שערורייה.

zenqu

New member
אה , לא הבנת?

כדי שתקנה גם את זה וגם את ה 2 שיצא יום אחרי שקניתאת ה 1.1

Alvie Singer

New member
אבל זהו

זה הענין...למשל ה A63X של אסוס, למה ב A639 שיצא לא מעט זמן אחרי 636 עדיין יש USB1???

zenqu

New member
אני אגיד לך למה

ב 639 יש 1. בלוטוס 2 2. WIFI g 3. 1G RAM אז כנראה החליטו שדי בכך כדי ש"תתקדם"

Tomer80

New member
639

אבל ה-639 הוא סתם בדיחה ליד ה-636N (לא אובייקטיבי, אותו קניתי בדיוק עכשיו :)..) כי יש להם בדיוק את אותם הפרמטרים (GPS,WI-FI) רק של-639 יש 1 ג'יגה זכרון בילד-אין, וגם זה מחמם את הבטריה ועושה אותה עוד פחות טובה מה-636N. ככה שבאמת שיכלו להכניס לפחות USB 2 בפנים....

Alvie Singer

New member
לא יודע לגבי בדיחה

אני קניתי את ה A639 כי לא יזיק זכרון של 1 ג'יגה, מתיחת פנים זה גם דבר נחמד אני לא אוהב את איך שה 636 נראה וכמו כן, יש האומרים שהקליטה ב 639 טובה יותר, טרם יצא סיקור רציני למכשיר. לגבי שימוש בסקייפ למשל, שמעתי שיש בעיה ב 636 שהמקרופון קרוב מדי לרמקול, ב 639 לא נתקלתי בבעיה כלשהי. בכל מקרה תהנה מהמכשיר
ועדיין לא מובן לי הקטע הזה של ה USB 1 וזה לא רק ב PDA זה גם במכשירים אחרים חדשים שיוצאים.

BravoMan

Active member
סליחה אבל מה הקשר לסוללה?

זכרון FLASH אינו צורך חשמל אלא כשכותבים או קוראים ממנו. למעשה זה יותר חיסכוני מכרטיס זכרון כי אין צורך במתן חשמל להתקן נוסף (קונן הSD).

alonhzn

New member
תפרמט בעזרת:

http://www.sdcard.org/Downloads.aspx התוכנה היחידה שמפרמטת לפי התקן ומבטיחה תאימות...

למעלה