איך מעלים?

איך מעלים?

קניתי MP4 DIGITAL PLAYER הכנסתי את הדיסק הקטן עידכנתי את התוכנה,אבל משום מה אני לא מצליחה לעלות את השירים למכשיר.. אפשר עזרה בבקשה?

tweeg

New member
תשובה

תעני בבקשה על השאלות הבאות: האם יש זיהוי של החומרה,יש צליל זיהוי,יש הודעת זוהתה חומרה חדשה? האם נפתח כונן חדש במחשב שלי? האם מדובר על ווינדוס xp?ואם לא על מה מדובר? האם ניסית usb אחוריים? תעני על זה נמשיך

אז ככה...

כן הוא זיהה את החומרה,יש צליל זיהוי עכשיו אני רואה גם שנפתח כונן חדש (G) אני מנסה להעביר שירים העתק הדבק לכונן החדש והוא רושם לי שאין אפשרות להעביר את הקובץ. יש לי כבר 4 מכשירי MP ואייפוד ואף פעם לא הייתה לי בעיה. יש לי ווינדוס XP

tweeg

New member
אין אפשרות ליצור את שם הקובץ או הנתיב?

אם כן אז: עכבר ימני על הכונן אתחול אתחל משם העתק הדבק כרגיל

tweeg

New member
כה,אמור להופיע חלון חדש

נסי להעביר לusb אחוריים ולעשות את זה את יכולה לכתוב מה ההודעת שגיאה שאת מנסה להעביר קבצים? אם זה לא יעזור נסי לבצע בדיקת שגיאות לפי ההודעה שכתבתי למישהו אחר בעמוד אם זה לא יעזור אין לי עוד רעיונות

מה זאת אומרת usb אחוריים?

הוא רושם עכשיו שאני מנסה להעביר- הנתיב אין קיים. נא ודא כי צוין הנתיב הנכון

tweeg

New member
כמו שזה נשמע

יש usb בקדימה של המחשב ויש מאחורה הייתי מפרמט עוד פעם מusb אחוריים בודק על מחשב אחר מריץ בדיקת שגיאות שולח למעבדה לפי הסדר הזה כמובן

לא יודעת,אוףף איזה מעצבן זה. הוא לא מעביר

שירים. ניסיתי מUSB אחוריים לא עזר הוא עדיין רושם : הנתיב אינו קיים,נא ודא כי צוין הנתיב הנכון. אין לי מחשב אחר ,איזה מעבדה? אני יחליף את הMP הזה מה אני יעשה....

יאיר B

New member
בנגני המדבקה החדשים אין HOLD. פשוט ביטלו אותו

יש כפתור כמו HOLD שמכבה לחלוטין את הנגן. לא ממש ברור לי למה זה טוב.

למעלה