איך מעלים את הנושא??

פיונה11

New member
איך מעלים את הנושא??

היי הכרתי מישהו, ויצאנו כבר כמה פגישות. הגמגום שלי קל- בינוני ואני בטוחה שהוא שם לב שאני מגמגמת... אני מרגישה בנוח איתו ורוצה לשתף אותו בעיניין הגמגום. השאלה- איך עושים את זה? תוך כדי דיבור אומרים הממ... שמת לב שאני מגמגמת... ? יש לכם עצה בשבילי? תודה

dudu2873

New member
אני חושב שהיה עדיף לספר

לו בשיחה הראשונה שלכם . אבל עם הוא שם לב ולא מפריע לו ונוח לו עם זה וכיף לו איתך... אז מה הבעיה..? השאלה אם הוא שאל אותך על הגמגום..ומה ענית לו...?

שלום פיונה../images/Emo24.gif

פיונה זה שם יפה, גם לחתולה שלי קראתי פיונה
המפתח בהודעה שלך הוא "אני מרגישה בנוח איתו ורוצה לשתף אותו בעיניין הגמגום.". אם כך, פשוט שתפי אותו, בלי לחשוב יותר מדי איך ומה. תסמכי על עצמך בעניין הזה ופשוט תזרמי בשיחה, בלי לחשב יותר מדי. אל תסבכי את העניין, פשוט תגידי לו מה שאת מרגישה. לדוגמא : אתה יודע, יצאנו כבר כמה פעמים ואתה נורא מוצא חן בעיניי, אתה יפה,חכם,חמוד,צנוע ___ (תשלימי את החסר), אבל יש בעיה קטנה שקצת מציקה לי ודי חוסמת אותי מלהיפתח אלייך ב 100%. אני לא יודעת אם שמעת, אבל אני מגמגמת, ואני חוששת שזה יכול לא למצוא חן בעינייך. לא סיפרתי לך קודם כי אתה נורא חשוב לי ונורא פחדתי (וגם עכשיו מפחדת) לאבד אותך בגלל הגמגום. אני אוהבת אותך, רוצה להתחתן
?"
בקיצור פשוט תגידי לו מה את מרגישה
בהצלחה
נ.ב את הקטע של החתונה אולי כדאי לדחות לעוד כמה פגישות
לב.

ככה

אמרת שיצאתם כבר לכמה פגישות. הוא בטוח שם לב לגמגום שלך. ובטוח שהוא לא מייחס חשיבות גדולה מדי לזה. אם זה היה מפריע לו, כנראה,הוא היה חותך,אבל , שוב כנראה. חוץ מזה, תנסי אולי לשלב את זה באיזה קטע מצחיק, תספרי משהו שקרה לך שקשור בגמגום, וגם שיש בו קצת הומור. נ.ב, קל להגיד למישהו אחר לא לייחס לזה חשיבות, אבל גם אני אוכל סרטים על הנושא הזה... בהצלחה...

פיונה11

New member
תודה רבה לכל המגיבים

לב- ממש הצחקת אותי. דודו- הוא לא ממש העלה את זה, אבל מן הסתם מעניין אותו לדעת למה אני מדברת צורה כזו, ופשוט לא נעים לא. לא רציתי להגיד בפגשיה הראשונה, כי עדיין לא הרגשתי בנוח כמו עכשיו. ובכלל לא יכלתי להיפתח כ"כ כמו בפגשיה הרשאונה... אשמח לתגובות נוספות

shuky63

New member
פיונה,זה שהוא לא העלה את זה

זה אומר לדעתי שזה ממש לא מפריע לו.אולי הוא תוהה מה זה אבל זה לא מפריע לו. מנסיוני כל בחורה שהעלתה בעצמה את נושא הגמגום בשלב מוקדם של הקשר גם זרקה אותי בשלב מוקדם של הקשר כי זה פשוט הפריע לה. לדעתי זה רעיון טוב לספר על הגמגום כבדרך אגב, דרך איזו אנקדוטה בחייך שקשורה לגמגום. הגמגום צריך לדעת את מקומו בחיינו.אי שם רחוק בשוליים...

Merlin194

New member
יקירה.

אז הוא שם לב? שאני יצאתי עם חבר שלי נתתי לו להעלות את העניין, הוא שאל עניתי, ובזה זה נגמר, לאחרונה המצב החריף כל כך (פסיכומטרי ססאמק) שדיברנו שאתחיל טיפול.. עוד אין לי מושג מה לעשות בנושא, אבל אני מתחילה, וגם זה משהו... בקיצור, אם את מוצאת חן בעיניו, הוא יעלה. או שאת יכולה לקחת יוזמה. :)

למעלה