איך מעבירים 3 שעות??

אתושקה

New member
איך מעבירים 3 שעות??

חברות.....עוד 3 שעות תשובה לבטא?? איך בדיוק מעבירים את הזמן?

masa

New member
במחשבות חיוביות ...../images/Emo140.gif

עד כמה שזה ניתן.... גם אני מחכה עכשיו לבטא השנייה שלי... בבטא הראשונה של לפני שבוע וחצי התהפכה לי הבטן ולא התאפקתי והתקשרתי לפני המועד, ולא נענתי בשום תשובה. אולם 10 דקות לאחר מכן התבשרתי על התשובה החיובית. עכשיו אני מחכה לבטא שתראה שההריון תקין ומתפתח לו יפה... אני מחזיקה לך אצבעות!

פפושקי

New member
אתושקה - שלל רעיונות

אם את עובדת - אז תציפי את עצמך בעבודה, טלפונים ובעיקר דברים שלא דורשים מחשבה יתרה. אם לא - הייתי הולכת לקניות (באיזור בטוח) או מסדרת ארונות/מנקה בוודאי שלא ספרים או כל חומר קריאה אחר - כי למי יש ראש. יו, מחזיקה לך המון המון

זה זמן מעולה לדברים שתמיד נדחקו

לקרן זווית אולי לסדר את ספרון הטלפונים שכבר שנים את מחכה לזמן מתאים או אולי לתייק מסמכים שמסתובבים בבית ואין להם קלסר מתאים בקיצור, פעולות שלא דורשות מאמץ, די רוטיניות אבל מנתקות מחשבות בהצלחה בבטא ליאור

אתושקה

New member
עוד שעתיים

עוד שעתיים....והזמן זוחל לו לאט...לאט... מחזיקה אצבעות לכל האחרות שמחכות לבטא, הלוואי שיהיה לנו יום מלא יבול של תינוקות חדשים.... אתי

ניצנים

New member
לא לבד..

היי אתושקה... גם אני עשיתי הבוקר בדיקת בטא. לא ידעתי שמקבלים תשובות כל כך מהר! היום הוא יום ה-11 אחרי הביוץ אז אני מאמינה שהתשובה שתתקבל תהיה מהימנה (וכמובן חיובית). האם יש איזה סימני הריון? האם מישהי יודעת מהם הסימנים שמרמזים על הריון? עשיתי היום בדיקה ביתית (4 ימים לפני המועד) ויצאה שלילית האם אפשר להסיק מכך שזהו זה להחודש? מאחלת הצלחה לכולכן ניצנים

kalm

New member
בהצלחה לכל הבטאות

קודם כל, אני מחזיקה אצבעות לכולכן!!!!!! ניצנים, זה נראה לי קצת מוקדם לעשות בדיקת דם. בדרך כלל עושים את זה 14 יום אחרי הביוץ. מאותה סיבה, אי אפשר לזרוק את החודש בגלל הבדיקה הביתית שיצאה לך שלילי. אז,
, קרן

../images/Emo50.gif לאתושקה ולניצנים

אל תשכחו להוריד את הנעליים בזמן הטיפוס על הקירות, שלא יישארו סימנים
ניצנים, יש לי חשש שעשית בטא קצת מוקדם מדי, אבל, מי יודע.... הלוואי.... בכל מקרה, 11 יום אחרי ביוץ, סביר שערכה ביתית תראה שלילי, אז לא להתייאש בגללה. זה ממש לא פייר, אבל הסימנים שמעידים על הריון דומים מאוד לסימנים המעידים על מחזור
מרב

ניצנים

New member
תודה, עוד שאלה..

אני קראתי בפורום שבבדיקת דם ניתן לאתר בטא גם אחרי שבוע מהביוץ. האם סתם עשיתי בדיקת דם?

../images/Emo35.gif לא שמעתי על אפשרות כזו

אבל אני לוקחת בחשבון שלא הכל אני יודעת
בכל מקרה, כמה שזה נשמע קשה, עדיף לחכות לפחות 14 יום מהביוץ. בביה"ח שבו אני מטופלת את ה-IVF מזמנים לבטא 14 יום אחרי החזרה (!) ויש מי שאומר שזה גובל בעינוי. אבל, המחשבה שעמדה מאחורי ההחלטה היא הניסיון לחסוך עד כמה שניתן את הכאב שבהריון כימי.
מרב

חן (*_*)

New member
ניצנים שלום ../images/Emo141.gif

המועד המוקדם ביותר שבו ניתן לבצע בטא, הינו 12 יום לאחר ההפריה, לא שבוע
הורמון הבטא, מופרש מהשילייה, וכל זמן שהשילייה בשלבי התפתחות, אין הפרשת ההורמון. מלבד זאת, אם מקבלים כוריגון במהלך הטיפול, ועושים את הבדיקה מוקדם יותר מ- 12 יום מהכוריגון, עלולים לקבל תשובה, כאילו יש הריון, ולאמיתו של דבר, אילו שרידים של הכוריגון, שהינו מאותו סוג(דומה מאוד בהרכבו) של הבטא.

למעלה