אני אומר כזה דבר
אני מסתובב עם כל סוגי האנשים במהלך השבוע ויש לי חברים טובים מאוד שהם חילוניים, דוקא יש הרבה שהם מושלמים מבחינת קשר. אבל בכל זאת את אומרת שאת לא מוצאת בהם את מה שחיפשת לעומת הבחור החרדי שתמצאי, זה לא כי יש לו תכונה אחרת, פשוט הוא דומה לך ואת רגילה לסוג ההתנהגות שלו (הרי חוץ מזה שאת לא מאמינה ולא שומרת מצוות את לא מקיימת אורח חיים של בילויים ולא מתלבשת בהתאם לכן עדיין גם כלפי עצמך את עדיין חלק דוסית) לכן עצתי היא: יש בימינו מספיק בחורים שהאהבה מעניינת אותם יותר מהדת, גם אם כלפי חוץ הם נראים אחד מהשורה. את צריכה למצוא אחד שמוכן להיות קצת כמוך פלוס כמה שינויים קלים (ילדים, את יודעת) והכי חשוב זה גם לגור במקום מעורב קצת, ודאי לא בעיר פריפריה חרדית כי אז הסוטים מסביב לא יקלטו נכון את השינוי וזה יהיה אצלם משהו קיצוני. הייתי בהקפות שניות בפרדס כץ בב``ב, הופיע שם ישי לפידות, סוג האוכלוסיה שראיתי שם לא הזכיר חרדים בכלל, למעט כיפה קטנה על ראש הגברים וחצאיות אצל הנשים. חוץ מזה זה היה נראה כמו מועדון. אפילו אני ראיתי את זה משהו קצת מוגזם איך התלבשו הנשים (גם את לא כזאת) והנה הם מקיימים חיי קהילה נחמדים, יש להם מוסדות