איך מסתדרים?

איך מסתדרים?

לאחרונה החלטתי לחפש בחור חילוני לקשר חזק יצאתי עם בחור וראיתי שזה קשה אנחנו לא בנוים למוסכמות שלהם ולסגנון שלהם. אין להם לפעמים דברים שהיתי רוצה שיהיה בבעלי ואצל החרדים יש. אני מגלה שאין לי שום סיכוי לשרוד את זה! מה אתם אומרים להמשיך לנסות?

לעניות דעתי

החילוניים כאן בארץ פראים מדי ואנחנו החרדים לא כל כך "צברים" עדיף לנסות אמריקאי או אירופאי הם הרבה יותר עדינים וישרים מהישראלים שוב זה רק לעניות דעתי חרדי בחו"ל מסתדר עם הגויים הרבה יותר טוב מאשר עם החילוניים כאן בארצינו

השאלה חשובה מאד

ורק מי שהתנסה בזה יוכל לענות אינני יודע היכן הם כל הגאונים של הפורום מרוב פיטפוטים בשרשורים האחרים הם דוקפים את השירשור הזה החוצה וחבל

אני מחפש חילוניה

אבל לא שלא פתוחה לקבל דברים חדשים כאילו לא מטומטת . כי אם יום אחד אני ירצה להיות דתי אני רוצה שהיא תהיא בראש טוב לא מקובע

פופקס

New member
מהבחינה הזו יש מצב

שתמצא דוקא חרדית סמינרית בראש טוב לא מקובעת. אני מצאתי אחת כזו בשעה שכולם היו בטוחים שאתחתן עם חילוניה

כבר כתבתי לך פעם

שאת צריכה לחכות עד שתשלימי את התהליך של היציאה ואז יתאים לך בחור חילוני. בכלל,כל הלחץ שלך להתחתן הוא מאוד לא חילוני,תמצאי חבר לבנתיים וזהו.

מההה????!!

קודם כל, מדהימה הדאגה שאת מראה והאיכפתיות המקסימה והכנה. את לא מרגישה שאת מקריבה את עצמך יותר מידי?

מתבי6

New member
אני אומר כזה דבר

אני מסתובב עם כל סוגי האנשים במהלך השבוע ויש לי חברים טובים מאוד שהם חילוניים, דוקא יש הרבה שהם מושלמים מבחינת קשר. אבל בכל זאת את אומרת שאת לא מוצאת בהם את מה שחיפשת לעומת הבחור החרדי שתמצאי, זה לא כי יש לו תכונה אחרת, פשוט הוא דומה לך ואת רגילה לסוג ההתנהגות שלו (הרי חוץ מזה שאת לא מאמינה ולא שומרת מצוות את לא מקיימת אורח חיים של בילויים ולא מתלבשת בהתאם לכן עדיין גם כלפי עצמך את עדיין חלק דוסית) לכן עצתי היא: יש בימינו מספיק בחורים שהאהבה מעניינת אותם יותר מהדת, גם אם כלפי חוץ הם נראים אחד מהשורה. את צריכה למצוא אחד שמוכן להיות קצת כמוך פלוס כמה שינויים קלים (ילדים, את יודעת) והכי חשוב זה גם לגור במקום מעורב קצת, ודאי לא בעיר פריפריה חרדית כי אז הסוטים מסביב לא יקלטו נכון את השינוי וזה יהיה אצלם משהו קיצוני. הייתי בהקפות שניות בפרדס כץ בב``ב, הופיע שם ישי לפידות, סוג האוכלוסיה שראיתי שם לא הזכיר חרדים בכלל, למעט כיפה קטנה על ראש הגברים וחצאיות אצל הנשים. חוץ מזה זה היה נראה כמו מועדון. אפילו אני ראיתי את זה משהו קצת מוגזם איך התלבשו הנשים (גם את לא כזאת) והנה הם מקיימים חיי קהילה נחמדים, יש להם מוסדות

מתבי6

New member
המשך

יש להם מוסדות חינוך משלהם, שם כנראה לא מפטמים את השכל בשטויות של איזה כיפה הרבי לובש באיזה טיש (מצד שני שם יש לילדים שטויות בסגנון דורה והארי פוטר) שם לא יפריע לאף אחד אם יש לך טלביזיה או אם את הולכת לחוף מעורב או אם פחות מאמינה. מצד שני אני לא סובל את סוג החיים הזה שזה לדעתי גם סוג של צביעות אבל זה מה שיש בנתיים.

mister xy

New member
../images/Emo45.gif ו- ../images/Emo31.gif

למצוא מישהו במצב שלה בערך - כן להתחתן ולהביא ילדים - לא יש לה סיכוי טוב למצוא מישהו שיתאים לה כי באמת לא חסר גברברים במצב דומה (לבחור במצב כזה יותר קשה למצוא מישהי) אבל למה להתחתן ? ולמה להביא ילדים ? למה שתכבול את עצמה לכל החיים ? תקשיבי חני, את צעירה והחיים עוד לפנייך. תשמחי שאת לא עסוקה כל היום עם כביסות וטיטולים כמו חברותייך. תהני מהחיים והתחילי לדאוג לעתיד האמיתי שלך, זאת אומרת לימודים וקריירה. ועם הזמן אחרי שתתבגרי יותר ותתרגלי לחיים החילוניים יתכן שתתאהבי בבחור חילוני.

מתבי6

New member
עדין לא אמרתי להתחתן עכשו

אלא למצוא מישהו, הזמן יעשה את שלו. מה שברור הוא שלהישאר ככה היא מזמינה לחצים נוספים על עצמה. אל תשכח שהיא חיה עדיין בתוך החברה...

למעלה