איך מספרים למשפחה?

ksy67

New member
איך מספרים למשפחה?

בעלי ואני עומדים להיפרד. זו לא הפרידה הראשונה שלנו. לפני כשנתיים חוינו פרידה קשה וכואבת ביוזמתו, כחודש לאחר לידת בתנו. אחרי כחודשיים בנפרד הוא הוא התחנן שנעצור את התהליכים וניתן לזה צ'אנס נוסף. נראה היה שאנו מתגברים על המשבר. מסתבר שטעיתי.היחיסים בינינו מעולם לא חזרו להיות אותו הדבר. האהבה עזבה את ביתנו. נשארו רק "האילוצים"והרצון לא לעורר גלים. אתמול בישר לי בעלי כי הבין ששנינו חיים בפשרה רק כדי לא לפרק את התא המשפחתי והחליט שאינו מעונין בכך עוד. איך אוכל לעמוד בפני משפחתי ולספר להם שהנה, שוב אנחנו נפרדים. כבר כולם יצחקו עלינו.... משחקים קדימה ואחורה בחיי הנישואים שלנו. מה אם הוא שוב יתחרט בדרך ויצליח שוב לשכנע אותי לנסות שוב? איזה פרצוף יהיה לי מולם? היינו אמורים לטוס לחו"ל בעוד חודש. זה יהיה ברור לכולם כשאסע עם חברה שמשהו ממש לא בסדר. לא יהיה אפשר להסתיר זאת עוד.

daniela1975

New member
פשוט מספרים את האמת!

אי אפשר לברוח ממנה....למרות שלפעמים אנחנו מאוד רוצים. אי אפשר לנהל חיים לא מאושרים רק בכדי לספק את החברה שלנו או רק בכדי להימנע מ"מה יגידו", כשלא מאושרים פשוט ממשיכים הלאה. חייבים להוציא את השיקול הזה "מה יגידו" החברים והמשפחה מהלקסיקון, את לא חיה בכדי לרצות את הסביבה שלך (אני מקוה). אם בעלך ירצה בעתיד להחיות את הזוגויות, אני מניחה שתעצרי לרגע ותחשבי טוב אם זה באמת מה שאת רוצה לעשות והאם זה נכון לעשות. שיהיה בהצלחה בכל דרך שתבחרו.

ksy67

New member
לא מה יגידו...

הבעיה היא לא "מה יגידו" אלא איך יתייחסו אלי ברצינות?! עשיתי את השיחה הזו של "אנחנו נפרדים" למשפחה ולחברים כבר כמה פעמים בשנתיים האחרונות ותמיד בסוף איכשהו זה נגמר ב"אנחנו שוב מנסים"...

daniela1975

New member
השאלה הזאת לא צריכה

להנחות אותך בכלל. את צריכה לעשות מה שטוב אך ורק לך מבלי לייחס משמעות לסביבה

אל תחשבי על מה יחשבו או יגידו

כולם, צחשבי רק על עצמך...ספרי את האמת ושיהיה לך המון בהצלחה

L o v e M e1

New member
בשביל מה יש משפחה וחברים?

הם לא אמורים להיות שם בשבילך בטוב וברע? הם לא אמורים ללטף ולעודד כשקשה ורע ולשמוח ולהיות מאושרים כשטוב לך? שתפי את מי שהכי קרוב אליך מבני המשפחה בתקוה שיטה לך כתף וחיבוק, וכשתהיה לך תמיכה ראשונית כזו שתפי את השאר ובפרוש לומר להם שיכול להיות שהפרידה היא זמנית וזו לא סיבה לצחוק עליך אלא לחזק אותך ולתמוך בהחלטות שלך ושל בעלך גם אם טועים ועושים שגיאות.

n o g a1

New member
יש לך מספיק כאב לעסוק בו

גם בלי ה"מה יגידו"? מה הדבר הכי חמור שיכולים להגיד עליך???? תוכלי לעמוד בכך? אז יגידו .. מה שבא להם... המון אנשים יגידו יגידו שאת לא יציבה שחבל על המשפחה שמתפרקת שאת עוזבת בעל "זהב" שאת ככה וככה אז....??? ואם תספרי לכולם ושוב תרצו לנסות? זה החיים שלך , יקירתי מותר לך לעשות בהם כרצונך. שכחת? ידברו עליך המוןןןןןןן עד הסנזציה הבאה. לא רק ידברו , גם יחשבו עליך כל מני דברים. יש היגידו דברים מסוימים ויחשבו אחרת לטוב ולרע. רק דברים מעטים יגיעו לאוזנייך. אז....??? הכאב חזק והקושי שלך מספיק גדול על מנת להשקיע אנרגיות ב"מה יגידו"???? האהובים באמת יתמכו באושרך, ומאחלים לך אותו יהיה מה יהיה נשואה/גרושה/פרודה פעם כך ופעם כך. בהצלחה

aviva51

New member
זה מה שמתריד אותך? תשקיעי מאמצים

וכוחות איך להיפטר ממנו ולספר לכולם בראש מורם שעשית זאת.

מה הקטע? אבל יש להם רקע קודם

זה לא שהכל היה על מי מנוחות והייתם זוג מהשמים. חוץ מזה , לא אמור לעניין אותך מאף אחד בעולם מלבדך!!! עניין של רקע וזהו! ותראי שהשד לא היה נורא בכלל!!! בהצלחה! עדיף כך ולא שתעשי את אותה טעות שלי, חצי מהתקופה בה הייתי נחושה להתגרש רק התחשבתי במשפחתי ומה יגידו.... יכולתי להיות גרושה ונשואה שנית באושר מזמן,,,, אבל התעכבתי מאותן סיבות שלך כעת, מה יגידו..... אם את שלמה עם הגירושים, עזי זאת ובהקדם....

למעלה