איך מסבירים את זה ?

איך מסבירים את זה ?

אני בחור בשנות העשרים. כבר מאז שהייתי ילד נחשפתי לפורנו. היה לי קשה לי להאמין שזה מה שבנות אוהבות כי ראיתי אותם מאושרות כשהשפיך מגיע לפיהן. מרוב איך שהם היו ניראות כל כך מאושרות קינאתי בהם. היו לי חברות ואני נמשך לבנות ואני סטרייט רגיל עם משיכה אדירה לבנות אבל היו לי פנטזיות להיות מול גבר עם איברי מין גדולים הרבה יותר משלי ועם בחורה יפה שמדברנת אותי למצוץ להם. בתקופה האחרונה הייתה לי ידידה שחיפשה איתי רק סקס חלקי בלבד. אחרי שעינגתי אותה היא רצתה לענג אותי ואז פשוט אמרתי לה שתספר לי סיפור מגרה עלי ואני בינתיים אביא ביד מהגירוי. היא התחילה לנסות לגרות אותי עם סיפור שהמציאה "דמיין שאתה מלך ואני השפוטה שלך ויש לך עוד שפוטות וכולנו מלקקות אותך..." הזיין שלי נירדם מהסיפור הזה. ואמרתי לה לעבור לסיפור אחר לגמרי. ואז התחלתי להדריך אותה איזה סיפור אני רוצה שהיא תגיד ביזמן שהיא מספרת ואמרתי לה שתגיד לי: "תספרי לי שאת המלכה שלי ואת יפה ואני מת להתחיל איתך מרוב שאני רוצה אותך כל כך ואז אנחנו מגיעים למיטה ואת אומרת לי בו נראה את הזיין שלך ואני מראה לך אותו ואז את צוחקת עלי שהוא קטן(ועכשיו ביזמן שאני מאונן תגידי לי ברצף בלי הפסקה עד שאגמור את המילים הבאות) ואומרת לי: יש לך זיין קטן ! אתה כמו בחורה עם דגדגן ! אני מרגישה איתך לסבית כשאני איתך ! אתה צריך למצוץ זיין כי אתה לא גבר ! רק גברים עם זיין מזיינים אותי 1 בא לי לראות אותך מוצץ זיין זה ממש דגדגן אז אתה חייב למצוץ לגברים !..." פתאום גמרתי. פשוט גמרתי מהמילים שלה שכל כך גירו אותי. אהבתי את ההשפלה. ומאז הבנתי שכל הפנטזיות שלי למצוץ לגברים הם לא אמיתיות כל כך ומסתתר בהם הגרעין הזה שמגרה אותי. לא סתם בכל הפנטזיות שלי חייבת להיות בחורה. ועכשיו אני מבין שבעצם אני נמשך לבחורה שמשפילה אותי ולא חייב להיות שם גבר אמיתי. אבל ברור שחייבת להיות בחורה כל כך טובת לב שמוכנה ברגעים אינטמיים לעזור לי להגיע לאורגזמה על ידי ההשפלות המילוליות בדיוק בנוסח וברצף המילים שאני זקוק לו לריגוש הזה שבחורה שיושבת איתי אומרת לי שיש זיין קטן כל כך ומביכה אותי ואומרת לי שבגלל זה אני חייב לקבל גמירה אגרסיבית בגרון שלי. בסוף כשגמרתי הודתי לה כל כך הרגשתי שהיא עשתה את הטובה הכי גדולה בעולם. תחושת סיפוק לא רק מיני אלא סיפוק נפשי ורוחני מלא. איך מסבירים את זה ?

Z o d i a c

New member
למה להסביר כל דבר?

אני מכור לקולה, לא אלכוהול, לא סיגריות, לא שום דבר שהוא לא קולה. לא מנסה להסביר את זה! זה עושה לי טוב, מרגיע אותי, שימות העולם מצידי העיקר שיהיה לי בקבוק ליטר וחצי קר ביד. מה השורה התחתונה? זה עושה לך טוב? לך על זה, תפתח את זה, תתנסה יותר. כל עוד אף אחד לא נפגע והכל נעשה בהסכמה אין כאן כל בעיתיות!

הכי מעניין שבעולם לא לפספס

מצאתי משהו שקודמי האיש והמיתוס כתב. זה נמצא בקישור שאני מצרף. תקראו כי זה הכי מעניין שבעולם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=385&msgid=26645220

לא ענית כאן

לא ענית למסרים, איחרת את המועד. עכשיו תאכל חרא... אני אעזוב אותך תמצוץ ! יא חתיכת זבל מושתן ! תמצוץ ! יא חתיכת זבל מושתן !

אילולא היה זה אינטרנט

אתה כבר היית יושב בכלא ונטחן בתחת מ 100 אסירים ביום על רמאות והונאה. הקישור שהבאת - אולי אתה יצרת אותו אולי אחרים אינני יודע וזה גם לא משנה. אני מעולם לא כתבתי דברים אלה. זאת לא הרמה שלי. אולי הרמה שלך לא שלי. זאת לא בעיה לקחת את האי-מייל של אדם מסוים (גם שלך) ולתת קישור אליו ולהלביש בשמו כל טקסט מחורבן שעולה בדמיונך. רוצה לראות איך אני עושה לך את זה בחזרה ? או שאני סתם מבזבז לעצמי את הזמן...

ל גמירה אגרסיבית בגרון

אתה נשמע אדם זהב. אתה הרפתקני ואוהב לעשות טוב לבחורות. ההסבר שלי הוא שאתה זקוק לבחורה שזקוקה לחיזוקים כי אתה יכול להעלות לה את הביטחון עם מחמאות ולתת לה להרגיש שהיא מבקושת מרוב שהיא מושכת. אתה אוהב להחמיא וכל מה שתיארת זה בעצם להחמיא לבחורה. הייתי רוצה לך להיות בימקום ידידה שלך ולהפיג את כל המתחים שלי בעולם על ידי זה שמרוב שתירצה אותי תתגרה ממני עד כדי כך שתעזה אותי מלכה. ואני אשפיל אותך כמו שאתה אוהב על ידי השפלות מילוליות כמו שאתה אוהב. שיהיה לך בהצלחה ומוות לכל מי שמקנא בטוב הלב שלך ובכנות שלך. אתה גבר אמיתי.

hadasilela

New member
לגמירה גם אני חושבת

שסיפוק כזה הוא הסיפוק מאותה תקשורת טובה שיש לך עם ידידה שלך. קשר חם וקירבה גדולה. לי קשה להגיע לקשר כזה עם אדם ולהשפיל גבר כל כך חזק ולינגוע בנקודות הכי חלשות שלו. אלא אם כן, אותו גבר אמין ונעים כל כך שארגיש איתו מאוד נוח כדי שאהיה פתוחה איתו. אבל גבר כזה לא קיים במציאות ולכן אני נמשכת לבנות. יש לי נטייה לסבית בגלל שגברים לא כמוך טובי לב שאפשר להשתחרר איתם. ההסבר שלי הוא שאתה אדם כל כך אמין ונוח איתך כל כך עד שמרגישים איתך פתיחות וקירבה אדירה. כאילו אתה החברה הכי טובה שלה ולכן היא השתחררה מהר לומר לך את הדברים שרצית.

אז ככה...

העניין הוא שאני אוהב את הקטע של ההשפלה המילולית רק כשהתוכן שלה מופנת אלי מבחורות. ורק כאשר התוכן שלה מופנה כלפי הגבריות שלי זאת אומרת רק כשהן משפילות אותי על גודל הזיין שלי. יש לי "בעיה" שאני בחור גבוה ןשרירי וזה מציק לי כשבחורה משפילה אותי מילולית כי זה בעצם נוגד את תוכן ההשפלה שממנה אני מתגרה כל כך. זאת באמת בעיה כי אם הבחורה שנמצאת איתי לא מצליחה לגרום לי לשכוח שאני גבר, אז אין גירוי. כשבחורה נמצאת איתי באינטמיות, ומשגיחה לשמור עלי שאף אחד אחר לא ישמע את דיברי ההשפלה שלה על הגבריות שלי, אז היא נותנת לי להרגיש איתה בטוח וחופשי יותר מבחינת עצמי וגם אני מרגיש יותר ביטחון שהיא תרגיש איתי חופשיה במילים ושתגיד לי כל מה שבילבה. אני אוהב להחמיא, קודם כל, לבחורה ולתת לה להרגיש שהיא רצוייה ושהיא מושכת אותי מאוד, ואז שואף שהיא תרגיש איתי דוגמנית צמרת כזאת שאני כל כך רוצה אותה ושהיא מושכת אותי ואז אני אוהב שהיא משפילה אותי מילולית בהקשר לתוכן של איבר המין שלי שהוא לא ראוי ליפה כמוה, ואז שתינו משתפים פעולה ביחד במילים שתוכנם באופן עקרוני הוא " כן כן את בחורה כל כך יפה שאני ממש לא ראוי לכמוך ומרוב שאת מושכת אני גומר רק מלראות אותך" ואז אני שואל אותה "למה עוד אני לא ראוי לך ?" והיא אומרת "תראה איזה זיין קטן יש לך" בהתפעלות. וכך משפילה אותי במילים מסיגנון כזה של תוכן. וכל זה מתוך תחושה של רוממות שהצלחתי להביא אותה על ידי זה שהראתי לה עד כמה היא מושכת כל כך ועד כמה היא יפה כל כך. ואז תחושת הסיפוק שלי היא בגלל החיבור והאהבה אחרי שאני גומר. זה כמו אחרי שעושים משהו הרפתקני עם מישהו ואז מרגישים תחושת קירבה כך אני מרגיש כלפי אותה בחורה אהבה עצומה שקשה לי להסביר . אבל הבינו אותה יפה מאוד חלק מהמגיבים. אבל כאמור מה שמוזר הוא שהתוכן של ההשפלה המילולית חייב להיות על מה שתיארתי. אני כבר לא מבקש הסבר. אבל משהו פה מעניין אותי . ויש לי רצון לשתף את חברי הפורום בתחושות שלי ולחפש (אולי באמת מילים או השערות, או דיעות של אנשים) על הדבר הזה. כי אחרי שאני והיא עושים את זה אני מרגיש כאילו סגרתי איזשהו מעגל ועשיתי טוב על הלב של בחורה. ואני מרגיש שעשיתי לה טוב על הלב כי אחרי כל התשבחות היא ממש מרגישה טוב וקורנת אור ממש כאילו גם היא סגרה מעגל ומרגישה טוב כל כך עם הגוף שלה וכאילו הצלחתי להתחבר אליה ולשבור לה את כל המיתוסים שהיו לה על "פגמים" שהיו לה לגבי הגוף שלה, ועכשיו הצלחתי להעלות לה את הביטחון ואת האמונה שהגוף שלה מושלם. לי זה נותן את תחושה של קירבה, אחרי שדיברנו על דברים (דיברי ההשפלה המילולית שלה עלי) על דברים שהיא לא מעיזה לומר לאף אחד, ואיתי כן חשה פתיחות כל כך גדולה וקירבה ושבירה של המחסומים ואז בשבירה של המחסומים (שהיא צוחקת עלי שיש לי זיין קטן) וכאן הגעתי לאורגזמה מרוב שהיא כל כך מושכת. ואז אחרי כל זה, אין כבר מחסומים ביננו והתחושה ביננו היא תחושת שלווה ורגיעה ותחושת קירבה כל כך חמה שבאה מאהבה, זרימה של חום וקירבה ביננו שבאה ביזכות פתיחות כל כך גדולה.

גבוה וגדול ?

אין כמו להשפיל גבוה וגדול ? אם מישהי תגיד לי שאני גבוה וגדול זה יוריד לי את הזיין ולא ארצה לראות אותה יותר
בנות אני אוהב אותכן . אני יכול להיות עם בחורה מחובק כשהיא משפילה אותי שיש לי זין קטן ושאני לא ראוי לה מרוב שהיא יפה, ולהחמיא לה ולהעלות לה את הביטחון העצמי מבלי לבקש סקס ממנה לעולם ! פשוט מאוד ההשפלה הזאת היא הסקס והסיפוק אבל רק שתצחק עלי ותשפיל אותי .

מלכה זה לא טייק אווי:)

אתה יכול לקוות שכל מה שאתה מתאר יקרה, אבל אי אפשר להזמין מראש הכל באופן כל כך מפורט!

מצד שני

אפשר לשתף פעולה ולהפוך את הפחד שיש בתחילת הקשר, לתעוזה ולקבלת אומץ להשפיל אותי. ואז שכתמחילים נוצרת הבנה כזו שאני רומז לך מה לפרט ובסוף יוצא כל מה שפירטתי . זאת אומרת רמזים מכוונים כאלה, כחלק מההכונה של הבימאי שרוצה שיצא משחק הכי טוב כמו בתסריט המפורט. וכשזה מצליח אז תדעי להבא את כל התסריט המפורט ואז יהיה לך כיף לזרום איתו ותרגישי הכי טוב שבעולם.

IS PINK FLOYD

New member
אני מקנאת בחברה שלך

בטח אתה עושה כל כך טוב על הנשמה כמו מיליון טיפולים נפשיים בשבילה. אה ?

למעלה