איך ממשיכים?

mpanda

New member
איך ממשיכים?

אחרי 4 שנים של אהבה וחיים משותפים החלטנו להיפרד.. רציתי זמן לבד חעצמי לברר כמה דברים.. אחרי 4 שנים של הימים והלילות שלי סבבו סביבה איך ממשיכים?

kooka

New member
../images/Emo24.gifאין לי תשובות רק חיבוק ענק..

תהיהי חזקה...

MIAMI BITCH

New member
השיטה שלי..

אצלי זה אומנם אחרי שנתיים וחצי אבל אותו רעיון, מה עושים? מדברים על זה עם חברים..חופרים עד שמוצאים כל מילה שיושבת לך על הלב, יוצאים לבלות..והרבה..מכירים בנות..גם אם לא בא לך.. גם אם את רואה את הפנים שלה על כל אחת מהן, עם הזמן הפנים יטשטשו תאמיני לי, סקס סקס ועוד הפעם סקס, זה פורקן טוב, זה משחרר, זה כיף ויותר מהכל זה שם את הקשר האחרון מהאחור.. תעסיקי את עצמך במשהו חדש, עבודה חדשה, לימודים, פרוייקט מסויים שיקח ממך זמן ואנרגיה ותשקיעי את כל כולך בו, ועוד משהו, אני מאמינה שהרבה יותר קשה לוותר על אהבה כשאת מוותרת על החברות שנוצרה בדרך, תתרחקו אבל אל תתנתקו, או מקסימום לתקופה קצרה, החברות שנוצרת תחזיק הרבה יותר מהקשר, אל תנסי לעשות לצד השני את החיים קשים, אם החלטת שאת רוצה להמשיך תני לצד השני להמשיך גם, חחחח אני מייעצת גם לעצמי תוך כדי.. זה בסדר לבכות על זה, אבל שלא תעיזי לבנות רשימת השמעה דיכאונית או רומנטית, זה סתם יעצור אותך , את רוצה לראות סרט רומנטי.. תראי עם מישהי ושוב היא לא חייבת להיות מיוחדת היא פשוט צריכה להיות שם כדי שלא תהיי לבד.. זהו.. אם היית שולחת תמונה אולי הייתי עוזרת לך יותר ;) סתם סתם... שיהיה בהצלחה.. כל טוב בין הרגלים :)

../images/Emo45.gif

סחטיין .... עזרת גם לי מיאמי ... תודה
אללללהההה בהצלחה לכל השבורות לב זה עובר מתישהוא ....

למעלה