איך ממשיכים ...

טלילה41

New member
איך ממשיכים ...

היי...חדשה כאן

בת 42 + 2 ילדים , האחד ילד עם צרכים מיוחדים ,הייתי נשואה 15 שנים , גרושה כמעט שנה ..

מרגע שפתחתי את כל התיקים והגשתי את כל המסמכים תוך חודשיים היה לי גט ביד .
היו ביננו הסכמות וחשבתי שהכל יהיה טוב , לא רבנו , פשוט כבר לא הייתה זוגיות ויחסים כמה שנים ונשארתי רק בשביל הילדים .
הוא לא היה שם גם לא עבור הילדים , הוא אפילו לא שותף בחייהם אז והיום .
עם התבגרותי והגיעי לגיל 40 הבנתי שאני מפרנסת ומגדלת טפיל בבית , הכל היה עליי והוא מעולם לא ניסה לתרום בכלום , לא בלעבוד יותר או לשנות מקום עבודה ולא כדי להיות שותף בבית ובגידול הילדים .
לאחר הגירושין נכנסו המון נשמות טובות לייעץ לו והתחילה מלחמה נוראית ומתישה בניסיון ל"סייע" לו לצאת עם כמה שיותר כסף מהגירושין שלנו .
יש לי עו"ד טוב והכל מתנהל , אבל אני כל כך לא בנויה למלחמות האלה , גם כשיצא הצעתי שיקח חצי בית , אני אשלם הלוואות משותפות ושלא ישלם מזונות , הוא הסכים וחזר בו ועכשיו רק נלחם בי על לדבריו שיצא עם הון ראשוני של דירה כדי שיוכל להמשיך בחייו .
אני כבר חזרתי בי לאחר כל הבקשות /תביעות שלו ולא מוכנה כבר לתת לו כלום מעבר למה שחייב ואפילו דרשתי את המזונות שנפסקו לילדנו .
הוא לא משלם כלום וזה לא ממש מפריע לו ...לזה אין לי כבר כח
אני מוצאת את עצמי שמאישה חזקה , שהחלטתי לקום ולהתגרש ולהמשיך בחיי , הייתי אישה שמחה , יצאתי עם חברות , נהנתי בחיי אך לא היתה לי זוגיות , הגעתי למצב שכל המלחמה הזאת ממש מתישה אותי , אני מסתגרת בבית , לא יוצאת , הפסקתי לעבוד ומאז הגירושין כמעט ולא יצאתי חוץ מסידורים שגרתיים וענייני ילדים
מה עושים ? האם גם אתם הייתם בתקופה כזאת על אף שאתם יזמתם את הגירושין ?

נשמע כאילו את בסוג של דיכאון

לכי לבקש סיוע מגורמים קצת יותר רציניים מאשר אינטרנט.
אני מניח שיש גם בעיריה במקום מגורייך סיוע כזה ללא תשלום (או בקופ"ח)

נשמע מורכב ,את צריכה עזרה ליווי תמיכה מגוף מקצועי כמו

שי"ל שרות ייעוץ לאזרח
נעמת
ויצו
אירגוני נשים

היעזרי בכל מי שתוכלי

תני לעו"ד לעשות את העבודה שלו והמשיכי בחייך עד כמה שניתן.
השתדלי לצאת עם חברות לבלות ולא לדבר על הגירושין. תנקי קצת את הראש. לפעמים שעתיים של בילוי עם חברות יכול לעשות שינוי משמעותי במצב הרוח.
ותזכרי שזה זמני ולא ימשך לנצח.

Rtitan

New member
Who let the dogs out?

אמנם לצערי - אבל נשים נמצאות בעמדת כוח מול גברים בכל מה שקשור לחלוקת משאבים לאחר הגירושין.
אם הגרוש שלך לא הוגן (אבל באמת לא הוגן, לא כי בא לך נתח עוגה יותר גדול), והעורך דין שלך אכן טוב - תגידי לעו"ד דבר פשוט: אני לא ממהרת לשום מקום - אני גרה בבית, ויכולה לפרנס את עצמי והילדים (זה מה שאני מבין ממה שכתבת).
אתה עשה מה שצריך כדי שהחלוקה תהיה הוגנת: חצי רכוש, חצי הלוואות, מזונות שיאפשרו לך ולגרוש שלך חיים סבירים בלי לשלוח אף אחד מכם לגור בקרטונים.
כשתגיע איתו להסכם תודיע לי לביוא לחתום.
&nbsp
סביר שזה יעלה לך עוד קצת עם העורך-דין אבל יפנה לך לפחות כרגע משאבים נפשיים שאת מאד צריכה.
&nbsp
שיהיה בהצלחה.

talr10

New member
היי

קודם כל עלייך לחזור לעבודה, שגרה ןלוח זמנים עמוס מקלים על המחשבות והלחצים. חשוב להיות עסוקים, לצאת, לבלות, ללכת עם חברות, לצאת לטיולים.
נפרדתי לפני חצי שנה וחשבתי שהשמים נופלים לי על הראש. השקעתי בעבוגה לצד יציאות למופעים, בילויים עם חברות, שיחות עם חברה טובה, ובקיץ נסעתי לחו"ל. ככל שאני עסוקה אני פחות לחוצה ויותר חזקה.

למעלה