איך ממשיכים....

lolla123

New member
איך ממשיכים....

שבת שלום לכם אני גרושה טרייה טרייה+ילד מהמם שהוא עולמי. שבת ראשונה בלעדיו, לא קל לי בכלל. חברותי נשואות עם ילדים ואתמול בלילה הרגשתי בדידות מהי. גרושי ממשיך בחייו וכבר נפגש עם מישהי, המחשבה קשה לי כל כך, ממש כאב שמפלח את הגוף, אני ממש לא שם, רוצה לכעוס, להתאבל, לבכות, לדאוג לילד שלי, הכל כל כך חדש ומפחיד. איך ממשיכים? איך מעבירים את השבתות האלה לבד, בקיצור, איך שורדים? מצטערת אם ההודעה לא אופטימית אבל אני באמת בכאוס אחד גדול תודה

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ממשיכים לאט לאט ובזהירות, כל מה שאת מרגישה זה הכי טבעי בעולם וזה בסדר גמור, את נמצאת בתקופת האבל על הגירושין ופירוק המשפחה, שזה שלב הכרחי בשביל להמשיך אחר כך למקום טוב יותר ממקום נקי, תני לעצמך את הזמן, תבכי, תצרחי, תתאבלי, תכעסי, תשחררי הכל, מהר מאוד את תרגישי הרבה יותר טוב, ותוכלי לפתוח דף חדש שיהיה המון בהצלחה

lolla123

New member
תודה רבה... ואיך....

איך מקבלים את האישה החדשה שלו? לצערי התגרשנו כי הוא הפסיק לאהוב אותי או שמא יש לומר שמעולם לא אהב אותי ולכן הקלות שבה הוא ממשיך קשה כל כך. איפה מכירים אנשים חדשים? חברים במצב כמו שלי? כל כך הרבה שאלות...

עם כל הקושי

את לא אמורה לקבל את האישה החדשה שלו, היא שלו, לא שלך :( את אמורה להפנים שהקשר שלכם נגמר, לתת לו להמשיך הלאה ולהגיע למקום ולזמן שגם את תמשיכי הלאה. אנשים חדשים מכירים בכל מקום גם כאן :) את מוזמנת בקרוב למפגש הקרוב כולם חברים במצב שלך פחות או יותר ומה שבטוח כולם כבר היו במצב שלך והתגברו :)))

שבת שלום גם לך

הפחד הזה שאת מדברת עליו? מוכר גם מוכר, לא נראה לי שיש מישהו/י שלא חווה אותו מייד לאחר הגירושין ו/או הפרידה והוא הכי לגיטימי בעולם. ההתמודדות איתו היא מאוד אינדבידואלית אבל יכולה להבטיח לך שבעוד ממש לא הרבה זמן, הלבד הזה לא יפחיד אותך יותר ותלמדי להעריך אותו ולנצל אותו כראוי. בינתיים את פשוט צריכה זמן להתאבל על מה שהיה ונגמר, על החלום שהתנפץ וגם להתמודד עם זה שבעלך לשעבר המשיך כ"כ מהר בחייו. איך תתמודדי בעיקר תלוי בך, אני עשיתי את זה בעזרת החברות הטובות שלי, שאמנם רובן נשואות אבל היו שם בשבילי בכל משבר קטן שצץ. אני לא פוסלת גם טיפול רגשי כלשהו בשביל לעבור את התקופה הזו, אבל זה בעיקר תלוי בך. יכולה לומר לך בפה מלא ממרום שנות גירושיי ולמרות שאני היא זו שיזמתי את הגירושין, שהתקופה הראשונה הייתה קשה ו"ביליתי" אותה בעיקר בחשבון נפש על מה שהיה ומה שקרה. יכולה לומר לך בפה מלא שהיום אני מאושרת מחיי, נהנית מהמקום שהתפנה לי ובעיקר מעריכה כל רגע ורגע שהילדים עם אביהם. יכולה לומר לך בפה מלא שבעוד ממש לא הרבה זמן, גם את תהיי במקום הזה. מאחלת לך שקט ורוגע פנימיים והמון המון בהצלחה.

lolla123

New member
תודה רבה לשתיכן....אשמח לדעת....

מתי המפגש? היכן הוא מתקיים, אני מאזור המרכז ואשמח להכיר אנשים חדשים את מעריכה את הימים שהם אצלו, אצלי הקטנציק שלי די הרבה רואה את אביו והדבר קשה לי כל כך , הייתי רוצה לראותו כל יום אין לי בעיה עם זה, הזמן הפנויי שיש לי הוא מפחיד ומאיים כל כךךךךךךךךךךךךךךךךך........ השבתות האלה שאין לי מושג איך למלא והשקט הזה......אז או קיי. ראיתי סדרות, עשיתי אמבטיה, קראתי עיתון בשקט, ישנתי ו.... השבת כל כך ארוכה....

אני ממליץ בחום כבד על

טיול שבת לים המלח.ורצוי דרך סדום ערד.... ואל תקשיבי לאף אחד,שמעתי שמדהים שם גם בעונה הזו.
את לא בשום כאוס,מקסימום בחבלי לידה של יישום הגירושים הלכה למעשה. אין ספק שזה לא קל להתרגל לשינוי,אבל את עוד תברכי עליו.תעשי סוויץ' בראש ותתחילי לחשוב חיובי. רצוי בהחלט להכיר עוד אנשים עם סטטוס דומה לשלך שאיתם תהיה לך שפה משותפת,אוזן קשבת,וכתף תומכת. למרות הסערה בכוס מים שכרגע משתוללת בין דפי הפורום הגעת למקום הנכון. ברוכה הבאה

ye44

New member
תרכשי GPS של MIO היעד "שלוותה"

תמשיכי ישר עד חניון רידינג מאחור לא בחניון של דן,תחצי את גשר העץ תתקדמי עד הכניסה ל"שלוותה " תתישבי לך על הבר לא על הספות תמתיני כמה דקות והופ יופיע אביר חדש בחייך
לא
על חלב שנשפך מה שהיה היה את האבל שמבל תשאירי לגב' דנדשים
תעשי סוויץ' בראש במיידי
ותמשיכי קדימה מבלי לחפור לעצמך למה כמה ומדוע . חפשי לך חברים חדשים בסטטוס שלך תתיעצי בפורום הנוכחי במיוחד לא איתי
וכשיש מפגשים תתיצבי
כי אם לא תתיצבי תחצי את ה40 ותצטרכי להתרגל ללבד זה מה זה כייף
תשאלי את גב' דנדשים היא התרגלה
וולקאם טו דה קלאב מצטער לא יודע לכתוב באנגלית

DeMitri

New member
הצעה שלי

אומנם זה לא בא ממקום של ניסיון אחרי גירושין כי גם לא התחתנתי (וממש לא מתכנן בזמן הקרוב). אך יש מסר כללי להתנהג בסיטואציות כאלה. מישהי שם כתבה, זה נורמלי, את בתקופת אבל אחרי גירושין וזה בסדר. אזשהוא שלא! אל תעברי את השלבים הנורמליים של האבל, זה מוסכמה חברתית דבילית שמושטת על בסיס של הגיון שעושה לך רע בסופו של דבר. מה לעשות? ההפך! אל תשווי את עצמך לאותן חברות שנשואות עם ילדים, את לא יכולה לדעת אם טוב להם או לא! מה שהן משדרות חיצונית זה בולשיט וזה אשליה וזה זיוף, יכול להיות שבאמת טוב להן ויכול להיות שלא. אל תתסמכי על זה. את מדברת על מה שאת לא רוצה (להתאבל, לכעוס, לבכות וכו'..) אלא דברים שאת לא רוצה, תעשי דברים שאת כן רוצה! תגדישי יותר זמן לדברים שלא הקדשת אז.. מה יעשה לך טוב רק את יודעת, אך תתמקדי בדברים שאת כן רוצה, ולא במה שאת לא רוצה. איך מעבירים שבתות לבד? שוב.. אל תתמקדי במה שאת לא רוצה, תתמקדי באיך להעביר את השבתות ביחד עם אנשים, אפילו עם משפחה או חברים או מישהו מהמעגל החברתי, לא משנה, העיקר לא להכנס לסט הקבוע, גירושין>סבל ותקופת התאבלות>אור בקצה המנהרה. תעברי לה גירושין>הזדמנות להכיר מישהו טוב יותר, להתפתח, לשנות את חיי לטובה וכו'.

lolla123

New member
תודה רבה לכולכם....

אכן לא פשוט, בינתיים לא רואה את עצמי מתחילה קשר חדש, אני ממש לא שם, אבל כן אשמח להכיר אנשים בסטטוס שלי ואכן אני צריכה להתרגל לחיות כגרושה וגם לכך שאני לא רואה את ילדי יום יום. אני מאוד מקווה להרגיש כמוכם ולהגיע למקום שבו ארגיש טוב עם המצב ואראה את החיובי ואלמד להנות מהקיים, כרגע עדיין הכל מבולבל שיהיה המשך ערב מקסים

הגעת

בדיוק למקום הנכון את תראי לאט לאט שהדברים מתבהרים ומתנקים וההרגשה הזו תגיע גם תגיע תני לזה זמן בשביל שתגיעי לשלב הנכון ממקום נקי לחלוטין

lolla123

New member
תודה רבה, ....

המילים שלך מעודדות אותי. מתי יש מפגש פורום? אני מקווה שאני לא בין הזקנות אני בת 36 חחחח

תעלי

עם העיניים למעלה ביום שישי שבוע הבא :))) את מוזמנת בכיף
עוד לא למדת שגיל זה רק מספר?

אייבורי

New member
מזל שהתגרשת

הבשורות הטובות, בעוד שנה תהיי בן אדם הרבה יותר מוצלח הבשורות הרעות, עד אז את תעשי את המוות לכולם

AyeletMor

New member
ממשיכים ../images/Emo13.gif

קודם כל משחררים את הילד לאבא שלו בלב שלם, סומכים עליו, וזה כבר מקל על החיים. ואז.. מגלים שבתור גרושה יש בונוס ענק - את לא רק אמא-של, מס' פעמים בשבוע יש לך את עצמך לרשותך מבלי לטפל באף אחד, יש לך נטו זמן - לקרוא, ליצור, להפגש עם מי שכן בעניין, לבשל, להתעמל, או כל דבר אחר שעושה לך את זה.. פשוט להנות מהחיים! אחרי שתתרגלי לבונוס הזה לא תביני איך שרדת בלעדיו עד עכשיו
ברוכה הבאה לסטטוס הנחשק!

lolla123

New member
הלוואי.......

ובעוד מספר חודשים אחשוב שהסטטוס נחשק. בינתיים הפרידה מבני המהמם קשה לי מאוד. איך אפשר להתרגל לזה שאתה לא רואה את הילד שלך כל יום??

לאט ובזהירות . .

לא יודעת בן כמה הילד שלך ומכיוון שזה חדש זה נראה מאוד קשה בהתחלה עם הזמן מתרגלים למצב וגם הילדים דרך אגב כשיודעים שהוא נמצא אצל אבא שלו ובידיים טובות לחלוטין ואפילו אם היה והוא יסע עם אבא שלו שבוע לחו"ל בעתיד לחופש, גם לזה אפשר להתרגל ולהתמקד בכך שהילד נהנה ועושה חיים . . .

למעלה