איך ממשיכים מפה..

אתי1238

New member
איך ממשיכים מפה..

אני בדר"כ לא רושמת פה אבל מצאתי את עצמי קוראת את התגובות ואני..כן ממש צריכה עיצה ,אתמול היה לי ולבעלי ריב ממש רציני מול התינוקת בעלי הפחיד אותי בטונים שלו והיה נדמה לי או אולי באמת שעוד שנייה זה הולך להיגמר במכות....יש לו בעייה של פתיל קצר שבד"כ אני מתמודדת איתה אל אתמול זה הגיע לרמות מטורפות עוד לפני שהספקתי להבין כבר הייתי בתוך כל הסיוט הזה .הוא יצא מהבית בסערה וכן גם אני מהפחד אמרתי מילים קשות...מאז ועד עכשיו הוא לא חזר וכנראה שהוא אצל ההורים שלו.מכעיס אותי שהוא כאילו מעניש אותי ומשאיר אותי להתמודד לבד...אם הוא יבוא היום אתם חושבים שאני צריכה לאפשר לו להיכנס?לא רוצה שירגיש שהוא יכול להתנהג איך שבא לו וכשמתאים לו אז הוא חוזר הביתה והכל בסדר....את האמת שאננ עוברת איתו המון משהרים את מפחדת להיתגרש ,כ"כ מפחדת מזה כי ראיתי כמה היה קשה לאמא שלי טכן גם לי...אשמח לתגובות.תודה

גארוטה

New member
כן

אין שום סיבה שהוא לא יכנס לבית שלו וחבל סתם להסלים את המצב וזה לא אומר שאם את "מרשה" לו
להיכנס זה נותן לא עידוד להמשיך להתנהג ככה, במיוחד לאור העובדה שגם את היית שותפה לריב ואמרת מילים קשות.
נכון, היו לך סיבות, לדברייך, אבל מי אמר שלו לא היו סיבות? את הרי לא מספרת את כל הסיפור במלואו, מה הוביל לויכוח?
על מה בד"כ אתם רבים? מה הטענות שלו כלפייך? שלך כלפיו? האם תמיד זה היה ככה? האם ההריון והתינוקת שינו משהו ביחסים
ביניכם?
אי אפשר לתת תשובה עניינית אם לא מציגים את התמונה כולה.

אתי1238

New member
צודקת...

אני פשוט בסערת רגשות.אנחנו 4 שנים יחד,התחתנו לפני שנתיים ויש לנו תינוקת בת שנה.היחסים בנינו אף פעם לא היו על זרי -דפנה..היו לנו תמיד ריבים למה,וואלה סתם שטויות כן עשית לא עשית תעשה אתה,עברנו הרבה משברים יחד ונכון שזה ישמע קלישאה אך תמיד מצאנו את הדרך אחד לשנייה ,תמיד הייתה לי בעייה שאני סמכותית )בגלל המון שנים בעבודה ניהולית(וכן לפעמים אני לא מצליחה לעשות את ההפרדה ולו יש בעייה שהוא יכול להתעצבן ברמות שהן מפחידות כולל צעקות ,זריקות דברים, והא פשוט יכול למחוק בן אדם בשעת כעס.למדתי לא להביא אותו למקום הזה ולנסות למנוע לפני שזה קורה...(אחרי ייעוץ זוגי ארוך)לאחרונה זה הפך להיות לי יותר קשה אולי כי לי קשה מאוד בתקופה הזו...מאון לאון ההיתפרצויות שלו והגידופים וכן גם הפחד הנוראי שנוצר אצלי גרם לי להתרחק גם מבחינה פיזית ...והכי מפחיד אותי שאני כבר לא יודעת מה אני מרגישה אם בכלל...תודה שנתת לי לשפוך קצת:)

גארוטה

New member
את מוזמנת

לשפוך כמה שבא לך :)
הספקתם הרבה בשנתיים. גם הריון, גם תינוקת ששואבת את כל הכוחות ותשומת הלב, גם טיפול זוגי, הכל ביחד בשנתיים
הראשונות של הנישואים שגם ככה לא קל בהם עם כל משחקי הכח ובעיקר עם העובדה שאת מגדירה עצמך כסמכותית
כשבתכל'ס בינינו התכוונת לשתלטנית, כל זה ביחד עם הפתיל הקצר שלו, אז אין ספק שיש מדורה עם הרבה עשן שנשאר אחריה.

אז לקחת אויר ולזכור איך את עם האופי שלך והוא עם שלו לא מגיעים למצבים כאלה. עשיתם את זה כבר ואתם יודעים איך, אבל כנראה
שכחתם כי בטח יש כל מיני דברים בנוסף שמטרידים ומציקים ובגללם אתם שוב 'נופלים' לאותם מקמות שמוציאים מכל אחד מכם
את התכונה ששנואה אצל השני.

אני מניחה שגם קצת שכחתם שאתם זוג ולא רק אבא ואמא שזה המתכון לתיסכול בזוגיות ולהתרחקות אחד מהשניה.
את נשמעת כמו אחת שמבינה עניין ובטח אחרי שישכח הכעס תדעי מה לעשות.

בהצלחה

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה מאוד ברור איך ממשיכים

אם בעבודה שלך נשמעת אזעקה של שריפה, איך ממשיכים משם? נכון. מתפנים החוצה וקוראים למכבי אש.

אצלכם נשמעה אזעקה ברורה לא פחות שאתם זקוקים לעזרה מקצועית. אני מקווה שההמשך ברור. הזמן זה עכשיו, בלי קשר לשאלה אם מחר תתפייסו (ברור שתתפייסו, הרי). הבעיה לא תחלוף. ללכת לייעוץ עכשיו.

ולא, להשאיר אותו בחוץ זו לא אופציה נכונה או סבירה. קלבוע לטיפול כבר לשבוע הבא, זה האופציה הסבירה והנכונה.

seeyou

New member
מצד אחד "אמרת לו מילים קשות...מאז " ומצד שני

את חושבת לא לתת לו להכנס לבית

אם את מעונינת בגירושים אז כן-אפילו להגיש תלונה במשטרה

ואם לא מעונינת בגירושים דבר ראשון את צריכה ללמוד לריב

יוסי

אייבורי

New member
אל תתדאגי

הוא לא יחזור היום.

אני חושב שכדאי שתפסיקי להרגיז אותו