קצת אחרת 87
New member
איך ממשיכים מכאן?
הי,
חדשה כאן..
גרושה קרוב לשנתיים ומרגישה ששום דבר לא זז.
התגרשו בעקבות חובות עצומים ושקרים, הרבה שקרים שלו..
היינו נשואים כעשר שנים שמתוכם היו הרבה משברי אמון.. ובעיקר חוסר יציבות שלו במציאת עבודה, הימורים, שקרים, לקיחת הלוואות, הבטחות שהכל ישתנה מעכשיו ואז הגלגל חוזר...
ההורים שלי התערבו, כיסו חלק נכבד מהחובות ואז זה קרה שוב מבלי שאדע.
הכל מאחורי הגב שלי עם מיליון ואחד סיפורים שאני מאמינה לו שהוא משתנה ובפועל הכל הולך ומסתבך.
ואז החלטתי שזהו. הגיע הזמן לפרק והוא התחיל תהליך של כינוס נכסים.
מה שקורה כרגע הוא שאין לו מקום לקחת את הילדים אליו.
אז הוא מגיע אליי לפגוש אותם. אין סדר ואין שגרה קבועה כי כל פעם הוא מחליף עבודה לפעמים עובד בלילות , לפעמים בימים.
הוא עוד בסרט שנחזור.. שעוד שנתיים שלוש החובות יעלמו והכל יסתדר.
מזונות- הכל תלוי בחודש .. אם עבד אז נותן אם לא אז לא.. וגם אם נותן זה לא מה שנקבע. תמיד פחות. תמיד בתירוץ של אני צריך לתת גם לעו"ד.
שום דבר מהסכם הגירושים לא מתבצע. לא משתתף בחוגים, קייטנות,טיפול פסיכולוגי לילדים, הוצאות שיניים וכו'. הכל עליי כולל חלק מהחובות שלו שלקחתי על עצמי, המשכנתה, הכל..
לא יודעת איך להמשיך, אני עם הילדים רוב הזמן.
הוא מגיע לשעתיים שלוש והולך. אין כזה דבר לקחת אותם בסופי שבוע כי אין להם איפה לישון אצל ההורים שלו.
קורסת כלכלית וגם נפשית מרגישה שהכל תקוע לי ואין התקדמות..
עצות יתקבלו בברכה
התייאשתי כבר
הי,
חדשה כאן..
גרושה קרוב לשנתיים ומרגישה ששום דבר לא זז.
התגרשו בעקבות חובות עצומים ושקרים, הרבה שקרים שלו..
היינו נשואים כעשר שנים שמתוכם היו הרבה משברי אמון.. ובעיקר חוסר יציבות שלו במציאת עבודה, הימורים, שקרים, לקיחת הלוואות, הבטחות שהכל ישתנה מעכשיו ואז הגלגל חוזר...
ההורים שלי התערבו, כיסו חלק נכבד מהחובות ואז זה קרה שוב מבלי שאדע.
הכל מאחורי הגב שלי עם מיליון ואחד סיפורים שאני מאמינה לו שהוא משתנה ובפועל הכל הולך ומסתבך.
ואז החלטתי שזהו. הגיע הזמן לפרק והוא התחיל תהליך של כינוס נכסים.
מה שקורה כרגע הוא שאין לו מקום לקחת את הילדים אליו.
אז הוא מגיע אליי לפגוש אותם. אין סדר ואין שגרה קבועה כי כל פעם הוא מחליף עבודה לפעמים עובד בלילות , לפעמים בימים.
הוא עוד בסרט שנחזור.. שעוד שנתיים שלוש החובות יעלמו והכל יסתדר.
מזונות- הכל תלוי בחודש .. אם עבד אז נותן אם לא אז לא.. וגם אם נותן זה לא מה שנקבע. תמיד פחות. תמיד בתירוץ של אני צריך לתת גם לעו"ד.
שום דבר מהסכם הגירושים לא מתבצע. לא משתתף בחוגים, קייטנות,טיפול פסיכולוגי לילדים, הוצאות שיניים וכו'. הכל עליי כולל חלק מהחובות שלו שלקחתי על עצמי, המשכנתה, הכל..
לא יודעת איך להמשיך, אני עם הילדים רוב הזמן.
הוא מגיע לשעתיים שלוש והולך. אין כזה דבר לקחת אותם בסופי שבוע כי אין להם איפה לישון אצל ההורים שלו.
קורסת כלכלית וגם נפשית מרגישה שהכל תקוע לי ואין התקדמות..
עצות יתקבלו בברכה
התייאשתי כבר