איך ממשיכים הלאה???

לי0712

New member
איך ממשיכים הלאה???

שלום לכולם אני חדשה כאן ומרגישה צורך לשתף.....לקבל ולתת אני גרושה שנתיים והיו לי מספר מערכות יחסים מגוונות לאחרונה היה לי רצון עז לזוגויות חדשה ולאהבה ואכן פעלתי לשם כך נכנסתי לאתר הכירויות ומתוך מספר הכירויות באמת הכרתי בחור מדהים גרוש עם שני ילדים הוא מגדל אותם לבד כי גרושתו עברה התמוטטות עצבים, בקיצור ההתחלה היתה כמו התחלות של פעם לאט לאט להכיר אחד את השני לפני המגע למרות שהמשיכה היתה חזקה העדפנו להכיר באמת והכל זרם בצורה הכי מדהימה היה חיבור גם אחר כך בסקס החלטנו שאנחנו זורמים עם הכל בטיבעיות גם עם הילדים וכך היה הוא הגבר הראשון שהכיר את ביתי ונכנס למשפחתי המורחבת ואני חייבת לציים שזה הרגיש טוב בשני הצדדים גם אני הכרתי את ילדיו וכך התחלנו לבנות לנו זוגיות חדשה עד ש.....פתאום הוא נעלם לכמה ימים ואני השתגעתי מרוב מחשבות ותהיות עש שהוא חזר אלי בטלפון והתנצל על ההיעלמות וסיפר לי שהוא צריך ספייס כי הוא התבשר בבשורה לא טובה בלשון המעטה.....הוא חלה בסרטן קשה בכמה מוקדים והוא לא יודע אם הוא מסוגל להכיל את הזוגיות שלנו הוא רוצה לחשוב על הדברים כמובן שאני מיצידי הבהרתי לו שאני כאן בשבילו ושייקח כמה זמן שהוא צריך ואני מתנהלת מרגע לרגע בציפייה שהוא יתקשר אלי ולפחות נשב לשיחה בנינו כי הדברים נקטעו בפתאומיות....אני מבולבלת מאוד איך קורה לי דבר כזה איך אני אמורה להתמודד ולמה....החיפושים היו קשים וכל מי שבחוץ יודע ומכיר כמה קשה למצוא באמת בפרק ב' אדם שיתאים כל כך מכל הבחינות.....

ערסlight

New member
שיתוף

מתרחשת מולך טרגדיה אמיתית של אדם קרוב. ואת... עסוקה בעצמך.

לי0712

New member
אני ממש לא..

שיתפתי איך אני מרגישה לרשום מה אני חושבת על מה שקורה לו??????????.אני יכולה רק לנחש הוא העלים אותי מהחיים שלו כרגע ואני מבינה חוץ מלחשוב עליו לרשום לו הודעות אינסופיות על כמה הוא חשוב לי ושלא יסגר בפני ולהדגיש שוב ושוב שאני כאן בשבילו באיזו דרך שיבחר מותר לי גם לספר איך אני מרגישה אני לא חושבת שאני צריכה להרגיש אשמה שבאיזה מקום אני חושבת גם ...עלי

ערסlight

New member
אני לא שופט אותך.

מותר לך להרגיש איך שבא לך. את בודאי לא אחראית למצב ועניינית גם לא אמורה לקחת אחריות. אבל, מה שאת מרגישה... זו את. ואת כאמור עסוקה בעצמך. זה לא טוב, זה לא רע... זה רק מה שעולה מהכתוב. [כאילו... איך הוא מעולל לי את זה...] אני חושב שאם תכירי בזה, יהיה לך יותר קל.

היי לי

אכן קשה מכל הבחינות, יוצא מהודעתך שאת מאוד אוהבת אותו ומוכנה להיות לצידו ברגעי ההתמודדות הקשים עם המחלה. הוא שבר כלי עכשיו, הוא אבוד והוא צריך לעכל את זה קודם עם עצמו אז תני לו את הזמן אבל תמשיכי להראות לו עד כמה את אוהבת אותו וכמה הוא יקר לך וכמה את שם בשבילו, לא ממקום של רחמים אלא ממקום של אהבה. הייתי מציעה לך לדבר עם אחת העמותות ולבקש עזרה באיך לעזור. תני לו זמן, הוא יחזור ומי יתן ויתברך ברפואה שלמה ותמשיכו את הזוגיות היפה שלכם. רפואה שלמה.

תלתלית3

New member
תגובה

אני מבינה את המרחק שיצר. הוא פשוט לא רוצה להכביד עליך. תחשבי על הסטואציה שלו. מי יטפל בילדיו ? אשתו לא בריאה וגם הוא - מפחיד. הוא גם עומד לעבור הקרנות וזה לא יראה מראה מלבב שלו. תגובתו בהחלט מובנת. תני לו זמן ואמרי לו שאת שם בשבילו. יתכן והוא עוד יצור קשר. אל תנדנדי כי גם כך המצב קשה. איני יודעת בן כמה הוא. את בת 29 אז חשבי על עצמך אם זה לא תיק כבד מידי עבורך ?

רות 2

New member
כבדי את רצונו וזכותו לאשר ביקש ממך

ספייס .. לעת עתה פשוט הניחי לו להתמודד לבד רק אחר כלך אולי יוכל לקבל את הנתינה של אלה שראוהבים אותו ......... הבן אדם זקוק לזמן לעכל . תני לו.

my sunshine

New member
סיפור לא קל,

כתבו כאן כבר לפני: הוא רוצה ספייס, הבשורה מרה וקשה . הענין הוא שבמושג ספייס יכולה להכנס גם ההשתבללות. ישנם אנשים שבמצבים קשים לא יכולים לראות אף אחד ומשתבללים. יתכן שכאן זה המצב, יתכן שלא. ברור שאת עוברת בעצמך תקופה לא קלה. האדם שאת אוהבת עובר משבר ואת מרגישה חסרת אונים כי אינך איתו. אך הרבה ברירות אין לך. רק לתת לו את הזמן, תוך מתן ידיעה שאת שם בשבילו. רק בריאות.

isaacm

New member
איך באמת?

יפה לכם שמצאתם האחד את השניה, או האחת את השני. וזאת למרות קשיים אובייקטיביים במציאת זוגיות משמעותית בפרק ב'. מקווה לשניכם שהדברים יסתדרו לו. מה שברור הוא שהזמן יקר. ואת, בכלל לא נשמעת מבולבלת. ברור שההפתעה הזו ממש ממש לא מתאימה לך ( אני מניח שגם לו ). המקום החדש מחייב אותו לחשוב בצורה מאד ממוקדת על מה שיקרה בהמשך. כתבו לך כאן על זה שהוא בודאי דואג לילדים שלו. מה את חושבת על זה? אני מניח שהוא מרגיש שהוא כבר לא יוכל להיות בשבילך מה שהוא היה, כאשר הוא לוקח את כל האחריות להחלטה על עצמו. אולי יש מקום להסביר לו מה את מרגישה גם בקשר לזה. ייתכן גם שהוא אומר שהוא זקוק ל - space, אבל מה שהוא באמת מתכוון זה לתת לך את ה - space שלך כדי שתוכלי לבחור את המשך דרכך בראש שקט. מה את חושבת? איך את רוצה לראות את ההמשך? את באמת רוצה להמשיך איתו את הדרך עד סופה? מקווה שתשתפי אותו בחשיבה שלך. בהצלחה לשניכם ושתהיה לו רפואה שלמה איציק

לי0712

New member
אין לי

אפילו אופציה לומר לו שאני רוצה להיות כאן בשבילו לכל אורך הדרך כי כמו שכתבתי הוא לא עונה לטלפונים שלי ולא מגיב להודעות שלי בהודעות אני משתדלת לכתוב כמה אני אוהבת אותו וחושבת עליו ורוצה לשמוע מה עובר עליו ולהיות כל מה שהוא צריך, רק כשהוא יתן לי הזדמנות לדבר אני אוכל לומר לו כל מה שבאמת יש לי לומר בנושא בינתיים אני מדברת איתכם שכן לפחות יש לי את מי לשתף. תודה

isaacm

New member
מה דעתך לשאול אותו שאלה אחת.

איך היית אתה נוהג אילו המצב היה הפוך?

Timing is evething

לפעמים הדברים המגניבים ביותרלא מצליחים, רק בגלל תזמון גרוע. לא תמיד זה בשליטתנו.

ב ה י ר

New member
במצבים כאלו

הכל מקבל משמעות שונה פיתאום החיים מתהפכים לך ואתה מגייס את שארית כוחותיך להישרדות יומית בהחלט מובן ומקובל. תרפי ממנו ותמשיכי עם חייך.

לי0712

New member
אי אפשר להרפות

הוא הפך לחלק מחיי בחודשיים האחרונים אכפת לי ממנו אני אוהבת אותו איך אני אוכל להמשיך בחיי בלי לדעת מה איתו, איך הוא עובר הכל, איך הוא מרגיש ואני לא רוצה לחשוב שיקרה הגרוע מכל ואני לא אדע, חוץ מזה כשאוהבים אוהבים לטוב ולרע לא נוטשים כשנהיה קשה, ההיפך........ אני מקווה שהוא כן ירצה אותי איתו ברור לי שהוא לא יוכל להיות בשבילי מה שהיה אבל אני יוכל להיות בשבילו מה שהייתי ויותר....

ערסlight

New member
אוהבים לטוב ולרע...

זהו אחד מהמשפטים המושרשים, המטעים והמטופשים. אהבה [לא התפרצות רומנטית מקומית] בכדי שתיצור זוג - צריך שיהיה רווח ממשי, שיהיה כדאי. בזוגיות ארוכה, יכולות להיות תקופות שונות... אבל הסה"כ צריך להיות בזכות. זה הדבק שעשוי להחזיק שני אנשים ביחד. אבל... מי שנעול, גם משפט כזה יכול להיות עלה תאנה.

ואני אומרת

תמשיכי בהודעות שלך כי לפעמים גם כשמשתבללים וגם כשאומרים שרוצים ספייס עדיין רוצים לדעת שיש אי שם מישהו שחושב עלייך.... את בהחלט נשמעת אישה חזקה וכן אני כן מאמינה במשפט שלך שהאהבה היא בטוב וברע, זאת מהות האהבה. מחזקת את ידייך, נכנסת לליבי.

לי0712

New member
תודה לך צדף האחת

כשאין תגובות להודעות והימים עוברים זה קצת מתסכל ומבלבל אבל ככל שיש לי חיזוקים מהסביבה שאני לא נודניקית וזו גם דרך להיות איתו אני יותר חזקה (וכן אני בהחלט טיפוס חזק).

ב ה י ר

New member
עוד משהו

שגילו לבן דודי את המחלה הארורה הזאת הוא לא רצה קשר עם אף אחד בהתחלה שמרתי מרחק עם הזמן זה כירסם בי. לא יכולתי לעמוד מהצד ולדעת שהוא דועך, פשוט הופעתי, קבעתי לו עובדה לא הנחתי לו. לא חשבתי עליו כמו על עצמי...לא יכולתי לשאת במחשבה ש "לא עשתי כלום". ההתמודדות שם בלהיות איתו מאוד קשה אסור להשבר ולעזוב באמצע אסור להתיאש גם בימים הכי קשים. אם זה רצונך, תהיי נודניקית...."לסטירות" את תתרגלי בהמשך...המחלה הזאת מוציא את כל "השיט".

לי0712

New member
יפה לך להגדיר רגש לא שלך

איך אתה יודע שמה שאני מרגישה זה "פרץ רומנטיקה מקומי" ולא אהבה????????. רווח ממשי היה לפני ואני מאמינה שיהיה תוך כדי וגם אחרי, גם במצבים כאלה שלכאורה נראה כי אין רווח לשני הצדדים אם בוחרים להיות שם כנראה שיש רווחים שמי שלא שם לא רואה אותם!!

ב ה י ר

New member
מעריכה אותך

על הרצון והאמונה. את לא צריכה עצות של אחרים. תמשיכי בדרכך היא הכי נכונה לך.

למעלה