איך ממשיכים הלאה??

איך ממשיכים הלאה??

נפרדנו לפני כשנה, ביוזמתו, קשר שנמשך כ 4 שנים אני אחרי זה(או כמעט אחרי זה), יוצאת, מבלה , מכירה אחרים, אבל נשאר עדיין משהו לא סגור עם האקס לפני כחודש יצרתי איתו קשר, (לא דיברנו כלל לפני כן), הוא מצידו שמח לשמוע ממני, אך בעיקר דיבר על דברים שהיו בזמן שהיינו ביחד שיחות סרק, מאוד התקשה לדבר על מה היה, מה קרה, למה, איך, פעם אחת ניסה להתנצל אך מהר נסוג בטענה שהוא לא מסוגל לדבר על זה. אני הודעתי לו שאני אשמח לדבר איתו, על מה שקרה, יש לי מה לומר. הוא מצידו מאוד חושש לעלות כל דבר הקשור לנושא, ברגע שעולה משהו הקטן ביותר הבחור, נסוג , ננעל נעלם. מצד שני, אם אני מתרחקת ונסוגה, אז הוא יוזם קשר . מה עושים איתו??

o s h o 1 9 3 1

New member
האם ניראה לך שמשהו ישוב מהקשר שהיה?

האמת שרוב הגברים לא מאלה המפתחים שיחה על דברים שנישברו...ואם כאשר את נסוגה הוא יותר קשר אז נו...שיצור...אבל ביננו את חושבת שינסה לחזור?האם בעיניך כל כך יש מקום לחזרה...או אולי כן לחשוב עם הזמן שחולף שישנם אחרים שאולי מתאימים לך יותר...נסי ותראי...כרגע כנראה שהכל טרי וכואב ומכך גם לא ברור לאן נושבת הרוח או לאן תישוב...

rafagav

New member
בטח שיש סיכוי!! ../images/Emo24.gif

אם נראה לך, שיש נכונות מסויימת מצידו - נסי לפתח את הקשר כאילו מעולם לא נפגשתם. טוב נו - זה לא ממש אפשרי אך שנה זה המון זמן. אז - אם נראה לך, שיש דברים שקשה לו איתם - לא תאמיני אך - גם לזוגות, החיים יחד שנים רצופות, יש דברים, שלכל אחד מהם קשה איתם. אז דלגי = נסי לפתח את הקשר ללא דיונים במה שהיה / לא היה. כך לא ממש חובה לדון במה שהיה מאז נפרדתם, אם גם זה לא מתאים לו. בטח שלא לדון בנסיונכם המיני מאז נפרדתם. זה ממש ממש לא רלוונטי (גם לא בקשר עם מישהו אחר...
).

אני אענה לך על דרך הבדיחה

אוי לבדיחה, אבל מילא, זה מה יש גבר אחד שוכנע להיפגש בדחיפה של חברים, עם אשתו לשעבר שניהם חיו כבר אי-אלו שנים אחרי הגירושים ועברו את כל החוויות האפשריות והחברים לחצו נו, היתה פגישה למחרת, שואלים אותו אותם החברים: איך היה ? מה אומר לכם, עונה הבחור, אחרי שעתיים נזכרתי למה התגרשתי ממנה. את צריכה פרשנות או שהמסר ברור ?

rafagav

New member
כפי שכתבתי - במקרים רבים

הפרידה היא התפרון הקל, שמתברר אח"כ כטעות. לתת צ'אנס - מומלץ, בעיקר כשיש עניין משותף. והנה - נוצר קשר כלשהו ולכן - אין פסול בלנסות. הרי אין שלל בחורים "מתאימים" שמחכים לנו בצד...

תראה איזה טעות מעניינת

כתבת "תפרון" במקום פתרון ואולי תפרון הוא הצעה למונח עברי ל"היפרדות" כאשר תפירה היא איחוי וואלה, מעניין, לפחות בעיני

rafagav

New member
שנינו ביחד וכל אחד לחוד + קשר מול שקר

לעיתים, בכתיבה מהירה, יוצא שנכתב "שקר" במקום קשר... זה יותר חזק מה - תפרון. וכל קשר, בגלל מה שנכתב בכותרתי, הוא הרבה לבד, לטוב ולרע. רק שנראה לי, שבגלל ש - טעות היא בנקבה = צ"ל "איזו טעות" ולא איזה...

תפרון - תפירה - חליפה

החליפה שנתפרה לפני 5 שנים כבר איננה מתאימה לסגנון הלבוש, למידות. צריך להכניס את הבטן ולהתאמץ לסגור את הכפתורים. בקושי מצליחה לנשום... הכתמים כבר הרבה יותר בולטים. אז...היא הייתה ה-חליפה. כל כך הרבה השקעתי בה. היו ימים שהתהלכתי איתה מאושרת. לזרוק? חבל..שומרת למקרה חרום האוגרת.

rafagav

New member
מחתימתך = "האוגרת" ברור, שכוונתך לשלילה שבזה.

אך - בטח גם תופתעי לגלות, שאנשים משתנים ו - שזוג, שהיה ביחד (ושמעתי שזה קורה לא מעט) מוצא את היופי באותו יחד אחרי פרידה, אף אם היתה ממושכת..

ממש ממש לא ../images/Emo70.gif

יש שהחליפה מתאימה להם כפי שהייתה. יש ששולחים את החליפה לתופרת, שעורכת תקונים והחליפה חדשה ומדהימה. יש שעושים את התקונים לבד. יש... ויש... כל אחד צריך להסתכל במראה הפנימית ולבדוק והיטב עם עצמו מה מתאים לו. תודה רפי על על השאלה.

אני מקבל שיש צורך במהלך השנים לתיקונים

אני מקבל שיש צורך במהלך השנים לתיקונים והתאמות אז למה המוח האנושי המציא נישואים, שאמורים להחזיק לנצח ? למה שינויים והתאמות בזוגיות זו מחשבה שנוגדת את הלך הרוח האנושי, המוסרי, הדתי, המקובל ??? אז לשלוח חליפה לתופרת, בהקבלה לנישואין, זה לצאת לירח דבש מחודש אחרי X שנים וניתן בודאי למצוא עוד הקבלות אבל המחשבה שניתן לזרוק את החליפה ולקנות אחרת היא מחשבה מרגיזה וכו' וכו' יש הסבר ???

rafagav

New member
נלך לטבע...

שם אין כלל קשר ארוך טווח בין שני המינים. נכון - ישנם מיני בע"ח, שיש אצלם נאמנות מסויימת אך מוסד הנישואין לא קיים. ולגבינו - זה ממש קשה אך - אם היו מכניסים לנו למוח, מביה"ס התיכון, שלשם חיזוק ותחזוקת ושמירה על זוגיות צריך לפעול ללא הרף - אז היה יותר סיכוי, ש- % הגירושין היה נמוך בהרבה. הרי הניצוץ מהבדיחה קיים. זכרונות טובים נותרים, גם אם שנים של סכסוכים מעיבים עליהם.

למעלה