איך מלאכים נראים ...?

איך מלאכים נראים ...?

מכניסה אתכם לאוירה הקסומה של מלאכים ואיך שהם נראים ... קיבלתי את זה באי מייל .. תהנו ... שבת שלום

שרון!!!!!!!!!!!

תודה!!!!!! זה מדהים!!! רק טוב!!!

שרון זה באמת יפה

אך כאן אנו שוב חוזרים לעניין הזה של נו ומה באמת לא ידענו זאת קודם? האמת שאנו מאז אותו היום שזוכרים את הזכרונות הראשונים שלנו מוקפים במלאכים, האמהות שלנו, האבות שלנו, אותו השכן שהושיב אותנו על ברכיו והרגיע אותנו כאשר נפלנו במדרגות בגיל 5 .... אך לא פעם אנו שוכחים את ליבינו אנו ולא רואים שאין הבדל בינינו לבין המלאכים. אתם זוכרים את הסרט "להציל את טוראי ריין"? את זוכרים את מה שאמר לו אותו סג"ן לפני מותו..."תרוויח את זה". אני חושב שכולנו צריכים להרוויח את זה ולשם לעולם על כך שנולדנו, בטוב לב ובשאפתנות לקידמה. מכל הלב, סגול.

מלאכים

או לא מלאכים אני מסכים איתך, אנחנו בתוכנו המלאכים של עצמנו... הסתובבתי לי באתר, הנה משהו שמצאתי יפה ומסביר את הכל....

שלום לך ..

התגעגעתיייייייייייייייייייייייייייייייי אני פה .. ואתה ???

ואני אהבתי שם גם את המשפט הזה

people will forget what you said people will forget what you did but people will never forget how you made them feel רק טוב!!!

סגול!!!!!!!!

אהבתי את מילותיך... מאאאאאאד!!! "אנשים מאשימים תמיד את הנסיבות כגורמים לעיצובם המתקדמים בעולם הם אלה המחפשים לעצב את נסיבותיהם..." רק טוב!!!

דוVשה

New member
שרון וסגול...

שרון - תודה על האתר [שלחתי את זה לכמה מלאכים שלי...] סגול - תודה על מילותייך... הם החכימו והיה חשוב לי להפנים אותם [המשפט לא כ"כ מובן אבל לא חשוב...:)], אני בטוחה שהבנת את הכוונה. שיהייה לכל יושבי הפורום חג שמייח ומלא באהבה.

למעלה