איך מכירים?

woman228

New member
איך מכירים?

סיימתי את המערכת המקולקלת שהייתה לי עם גבר מקסים (נשוי....) , עיבדתי כבר את הכאב ואני רוצה להמשיך הלאה , למקום נעים, בטוח, מוגן, לזוגיות חדשה... אני גרושה עם שני ילדים מדהימים ופשוט לא יודעת איך עושים את זה? אשמח לקבל עצות מכם...... תודה על הפורום הפתוח כל כך....

יוצאים,מבלים, מכירים מחדש

והכי חשוב פותחים את עצמנו בפני אנשים. לא יודעת, אולי זה קשור לאופי ,אולי זה קשור למזל. אבל אם לא תיפתחי, איש לא יראה שהדלת אצלך פתוחה.

זה שסיימת

מערכת לא בריאה שכזו כבר טוב לשאלה איך מכירים יש הרבה תשובות אבל אף אחת מהן אינה תורה מסיני שאחרת כבר כולם היו הסיפור אהבה שלא נגמר
חושבת שמה שהכי חשוה הוא להיות פתוחה זה יכול לקרות במכולת, בחדר המדרגות (אחחחחחח הלואי
) בחוג בבילוי או אפילו כאן במרחבי האינטרנט אם בפורומים ואם באתרי ההיכרויות שמיועדים בדיוק לכך. בהצלחה ו... ברוכה הבאה

doבי

New member
ניצת - בסוף עונה - יש מה למכור?

את המבצעים - תמיד טוב לעשות - לפני שהעונה נגמרת - ומי כנשים יודעות זאת. לסוף עונה- בכינוי, לדעתי - התכוונת באמירה של התקופה שעברת עם הנשוי - הייתה בעינייך טובה מכמה בחינות, אך "גם דברים טובים מסתיימים מהר מדי". עדיין יש חיים- לפנייך. אז כיצד מוצאים את ה"דבר הטוב הבא"? הכיוון של "איזון גלגלים" כמו ברכב - צריך קודם כל ליות עלייך עצמך. לעשות משהו כמו "הכרת הפלוסים והמינוסים של עצמך" עם "המחשבה מה אני רוצה - ומה מזה יכולה להשיג". וחשוב מאוד - בשביל להתקשר עם האדם הנכון בזמן , שתהיי את עצמך - חושבת באופן חיובי - ומקבלת את הדברים בחיוב. האמונה - באותם הדברים שאת רוצה לעצמך שאכן יתגשמו, וההתרחקות מהאנשים הרעים, זה יכול לסייע. גמני מאחל לסוף עונה הצלחה בפרק שני, ומברך בשימחה ובריאות שלמה. מי שמחפשת - מתחת לפנס הרחוב מוצאת את מה שנוצץ - לרוב, ומי שמוצאת את מה שחיפזה בתוכה- תפגוש בפנים מחייכות וברכה

doבי טעות קטנה בידך

לא היה לי שום דבר עם שום נשוי, למעט בעלי. התכוונת לכותבת ההודעה המקורית חחחחחחחח

ישנם כמו תמיד רק2 דרכים:

1. הראשונה, הכייפית,המרתקת, להסתבך עם נשואים, "פרודים" ושאר דברים מפתים ובטוחים בכך.. ש.. הם יהיו ההרפתקאות הכי עוצמתיות שלך וגם הכי טרגיות בסופם. הם "בטוחים" משום שעמוק עמוק בלב את יודעת שלא צריך יותר מידיי לחפור ולבדוק ולבחון אדם נשוי כי במילא.. זאת רק הרפתקאה...ארוכה וטובה ככול שתהיה יש לה.. דד-ליין. 2. הדרך הקשה והמייגעת, שדורשת בעיקר קודם כלמימך לקחת אחריות על החיים שלך (מה שכנראה לא עשית כבר בתחום הזוג הרבה מאוד זמן), ולא להתחיל לחפש בכלל "במקומות לא נכונים". לא לתת לקשר "בעייתי" אפילו לעשות את הצעד הראשון. לקבוע 2 או 3 פרמטרים נוקשים ובלתי מתפשרים לכל סוגשל קשר פוטנציאלי. עומד בזה,ממשיכים ובודקים לעומק, בודקים פרמטרים חשובים יותר ומעשיים יותר מאשר אלה שבודקים כאשר לוקחים "מאהב", ולא צריך לפרטכאן. לא מתאים - עף. אם תעשי לעצמך "הנחות" תחיי כל החיים בצורה של הנחה אחת גדולה.... זאת רק ההחלטה שלך.. להמשיך להתברבר.. או לחזור ולנסות להיות רצינית (כמו שהיית לפני שהתחתנת) לא אמרתי שזה קל.... אבל זאת הדרך היחידה הנכונה.. (מאשה שעברה בדיוק את אותו מסלול)

למעלה