איך מכירים?

tsufi me

New member
איך מכירים?

שלום לחברי הפורום
קצת רקע
אני בת 22 ופר בדיעבד המשיכה לבדסמ הייתה אצלי מאז ומעולם..., בזמנו פשוט לא ידעתי לתת לילד את השם...
ניסיתי להכיר אנשים דרך אתר הכלוב, אבל שולטים ושולטות רבים מנסים לשלוט כבר על האתחלה ולפעמים גם דורשים תמונת עירום שכוללת את הפנים בשיחה השנייה כבר- ואני תמיד מסרבת כי זה מרגיש לי חשוף מידיי
אני תמיד אומרת בתחילת השיחה שלפני שתהיה "שליטה" חייבת להיות ידידות כי יש לי בעיה לבטוח באנשים...-זה לא ממש פועל באתר ואני לא יודעת ולא מכיר דרך אחרת להכיר אנשים....

Dan_Kap_

Active member
שיקול דעת בריא מאד

גם לי לא נשמע סביר לדרוש לשלוט "מרחוק", "מראש" או להתנות קשר בתמונה או כל צורה אחרת של חשיפה לפני שאת יודעת מי האדם שמולך.
&nbsp
אתרים הם לא הדרך היחידה - אחת לחודש ישנם מפגשים (מאנצ'ים) בתל אביב, חיפה, ירושלים ובאר-שבע. אלו מפגשים המתקיימים במקומות ציבוריים יחסית כמו קפה או מסעדה.
&nbsp
מאנץ' לדעתי נותן אפשרות להכיר אנשים בלי הפוזות של אתר היכרויות או צ'אט - גם את וגם מי שמולך נחשפים במידה די הדדית, המקום מאפשר לשוחח, לשמוע ולהכיר קצת את האדם לפני שתהיה "שליטה".
&nbsp
בעיני, לא סביר לדרוש ממך לתת צ'ק פתוח על הגוף והנפש שלך לפני שאת יודעת בידי מי את מפקידה אותו.
&nbsp
תוכלי למצוא עוד מידע בפורום, תחת "כלים ומידע" - בהודעות הנבחרות של הפורום ובמאמרים ומילון מונחים. הנה קישור להודעות הנבחרות - http://www.tapuz.co.il/forums/taglines/507/מבוגרים_בלבד/יחסי_שליטה_BDSM
&nbsp
הנה משהו על פגישה ראשונה ש-JULIAR הביאה לפורום לפני די הרבה זמן (מבוסס על משהו שכתבתי באתר אחר, בימים שדינוזאורים לעסו עצי ענק) - http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/507/66588186/מבוגרים_בלבד/יחסי_שליטה_BDSM
&nbsp
ושרשור אחר על ארגז הכלים שרצוי שיהיה לנשלט/ת - http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/507/72244916/מבוגרים_בלבד/יחסי_שליטה_BDSM
&nbsp

&nbsp
&nbsp

NSW2

New member
לספר לך משהו ?

מי שלחוץ על תמונות ערום רוב הסיכויים שהוא סתם חרמן/מכור לתמונות באינטרנט שרוצה לעשות עבודת יד מול המחשב.
לפני ששולטים באדם אחר צריך לשלוט בעצמך.
וההתנהגות שלהם לא מראה יותר מדי שליטה עצמית.
איך מכירים ?
כבר יהיה לך יותר סיכוי בפגישות פנים מול פנים מאשר להתעסק במאות הודעות אונליין.

A לוןA

New member
נתחיל מהתחלה

ראשית, בהנחה ואת מחפשת זוגיות בדסמית אין שום סיבה שתהליך ההיכרות יהיה שונה מכל היכרות ונילית.
נכון שאנחנו נורא פתוחים ומינייים וכולנו יודעים לשם מה התכנסנו כאן ובלה בלה- אבל עדיין רצוי להכיר כמו שבני אדם מכירים, ולהבין אם מעבר לעובדה שהוא מחזיק שוט ואת נורא אוהבת שוטים- יש בינכם חיבור שיצדיק את המפגש שלך עם השוט שלו.
אז קודם כל- מי שבא בדרישות מוגזמות (ודרישה לתמונת עירום עם פנים היא בהחלט מוגזמת, וגם כלי לסחיטה), או מנסה לקחת שליטה לפני שאת מוכנה לתת אותה (או יודעת בכלל למי את נותנת אותה)- סביר שמחפש זיון, אולי אפילו זיון בדסמי- אבל זה לא מה שאת רוצה לתת (וזה גם מסוכן)
&nbsp
בדסמ מבוסס על מסירת/קבלת שליטה- ואלו בנויים על ביטחון, אמון ותקשורת- וזה לוקח זמן לבנות, ביחוד כשאת חסרת ניסיון.
אז אל תרגישי לשניה לא בנוח להגיד לא כשמשהu מצלצל לך באדום. better safe then sorry
ובקשר למקומות מפגש- מאנצים זה מקום מצויין (כפי שהציע דאןקאפ), ויש גם מסיבות ואירועים של "הקהילה" (למרות שאלו מקומות עם הרבה יותר פוזה ו-show עצמי- אז אם את הולכת לשם, רצוי שלא לבד, לפחות לא בהתחלה)
&nbsp
ברוכה הבאה ובהצלפה!

למעלה