איך מכבסים כובע? למישהי יש רעיון איך לנקות /לכבס כובע קסקט מבלי שהוא יהרס? (ז"א מבלי שהמצחייה תיהרס)
ב בייבי רחם New member 30/6/07 #1 איך מכבסים כובע? למישהי יש רעיון איך לנקות /לכבס כובע קסקט מבלי שהוא יהרס? (ז"א מבלי שהמצחייה תיהרס)
I I Was Hoping New member 30/6/07 #2 אני מכבסת רגיל קסקטים במכונה על 30 מעלות, עם דברים אחרים, וכלום לא קורה.
א אוצה New member 30/6/07 #3 אם המצחיה מקרטון- אל תנסי לכבס אם המצחיה מפלסטיק- כביסה עדינה ללא סחיטה תהיה בסדר.
ש שרונית28 New member 1/7/07 #4 לעומר יש כל כך הרבה כובעים פעם בכמה זמן אני מכניסה אותם למכונת כביסה עם בגדים צבעוניים ומייבשת על החבל.
לעומר יש כל כך הרבה כובעים פעם בכמה זמן אני מכניסה אותם למכונת כביסה עם בגדים צבעוניים ומייבשת על החבל.
ב בייבי רחם New member 1/7/07 #5 תודה בנות ../images/Emo45.gif אני אנסה לכבס בכביסה עדינה, מקסימום נקנה כובע חדש...
M meduza74 New member 1/7/07 #6 בדיוק היום עשיתי את זה - פשוט במקלחת בזרם של המקלחת, וזהו. לא נראה לי להכניס למכונה. את יכולה כמובן לפזר אבקת כביסה עליו. לא הייתי אפילו משרה בקערה, כי לרב זה קרטון שם במצחייה, והוא סתם יהרס ככה. בהצלחה
בדיוק היום עשיתי את זה - פשוט במקלחת בזרם של המקלחת, וזהו. לא נראה לי להכניס למכונה. את יכולה כמובן לפזר אבקת כביסה עליו. לא הייתי אפילו משרה בקערה, כי לרב זה קרטון שם במצחייה, והוא סתם יהרס ככה. בהצלחה