איך מטפלים בEROR ?

איך מטפלים בEROR ?

אני עובדת עם פקד האינטרנט INET ולפעמים שאני מכניסה לו כתובת או לא מצליח להתחבר אליה בפעם הראשונה ונותן לי EROR, אני רוצה שבכל פעם שהEROR הזה יופיע הוא ינסה לטעון שוב את עמוד האינטרנט... איך בדיוק אני מגדירה את הEROR הזה מה אני צריכה לכתוב?

נוייברט

New member
הנה...

יש ON ERROR GOTO 1 את זה את כותבת בתחילת שיגרה וה-1 זה תווית שיש בשיגרה, בדרך כלל שמים את זה בסוף השיגרה ואז כל פעם שיהיה ארור זה יקפוץ ל-1 כמובן אל תשכחי לשים את המשפט EXIT SUB לפי התווית, בתווית את יכולה להשתמש באובייקט ERR עם המאפיין NUMBER שמכיל בתוכו את מספר השגיאה ולפעול בהמשך בהתאם יש ON ERROR RESUM NEXT(נראה לי שככה כותבים) שזה אומר ל VB לדלג על כל שגיאה שהיא מוצאת ולעבור לשורה הבאה באובייקט ERR תשתמשי כי הוא מאד עוזר יש לו כל מיני מאפיינים חשובים שיכולים לעבוד איתם אם את לא יודעת איך מגדירים תווית בשיגרה אז ככה :1 את יכולה לרשום כל שם של תווית שאת רוצה דרך אגב נראה לי שרוב אלה ששואלים פה שאלות צריכים ללמוד ממך שאת מסבירה ברור בדיוק מה הבעיה שלך, זה ממש נותן חשק לענות תמשיכי ככה, חבל שאני בדרך כלל לא יכול לענות לך פשוט אני לא מבין בשאילתות

בוא תמלד איתי SQL

ביחד חח קראתי את השירשור שלך בנושא של קבצי טקסט או מסדי נתונים.. לא יודעת עד כמה באמת SQL זה קל בינתיים לי זה הולך קשה, אבל תמיד טוב ללמוד משהו חדש

נוייברט

New member
חחחחח

ללמוד ביחד, אני בחור ישיבה...רוצה לבא ללמוד בישיבה, יטיסו את שנינו על טיל חחחחחח בעסה, לא ידעת שיכול להיות בחור ישיבה מלך, לא נורא...

מה רע בבחור ישיבה?

ועוד שמבין מחשבים ולא רק תושב"ע או שזה בעצם של הבנות.. אז תלמוד... כל הכבוד באמת הופתעתי אבל לטובה

פתרון...

private Sub ConnectionToSite_Click() On Error goto ErrorHandler Connect: Your code Bla Bla... ErrorHandler: MsgBox Err.Description & " " & Err.Number, vbCritical, "Error" 'מספר הטעות שאת יודעת שגורמת לכשל בחיבור - לפי ההודעת שגיאה if Err.number = Number then goto Connect ' ניסיון התחברות מחדש End Sub​

תיקון קטן ...

תוסיפי : Exit Sub לפני תווית ErrorHandler כדי שלא יגיע לאותה תוית גם אם אין שגיאה וסתם ידפיס לך הודעה.

איזה פורום של מלכים ../images/Emo47.gif

תודה רבה לכם לשניכם, כיף יש מישהו שנותן תשובות ומפורטות
כרגע אני מהסלולארי אבל יותר מאוחר אני יהיה מול המחשב וינסה את זה אני מקווה שזה יצליח. ושוב

ניסיתי ו-

זה מעולההה !! איזה יופי
עכשיו אני ישתמש בזה בכל מקום!!! כל שגיאה שרק תחשוב לבוא תקבר GOto Back לפנים חח תודה אנשושים

זה מצויין אבל...

את צריכה לזהות את השגיאה לפני שאת אומרת לה GO BACK לאנשהו - כדי שלא תיהיה טעות מסויימת ותזרקי אותה למקום אחר שלא קשור לאותה טעות שהיתה.. חחחחח . שלב 1 - זיהוי השגיאה והיכן היא מתבצעת שלב 2 - שליחת הטעות לתיקון או חזרה על פעולה שבגינה התקיימה השגיאה.

נוייברט

New member
רק אזהרה קטנה

המון עושים את המשפט שמטפל בשגיאות לפני שהם גומרים את הפרוייקט, ואז יוצא לפעמים שיש להם שגיאה שנובעת מחוסר שימת לב ולא אמורים לדלג בשביל זה לסוף השיגרה אלא לשנות משהו בקוד, זה קופץ לסוף השיגרה ולא מבצע את הפעולה וזה משגע ת'שכל, זה קרה לי כמה פעמים אז רק תיזהרי מהתופעה הזאת,אני אישית כותב את המשפטים האלו בכל שיגרה בתור פיניש של היישום

למעלה