איך מטפלים בסחרחורות?

OH JOY

New member
איך מטפלים בסחרחורות?

איך מטפלים בסחרחורות? וממה הן יכולות לנבוע? (כדאי לציין שבנוסף לסחרחורות אני מרגישה גם לחץ באזניים וכאב בגשר האף ומעל העיניים)

milavnerm

New member
איך מטפלים בסחרחורות? תשובה>

שלום לך, במקרה שלך על פי תקשור נובעות מהסיבות הבאות: תזונה לא מאוזנת ,חסרים לך הרבה ויטמנים ומינרלים ,אינך אוכלת כמעט ירקות ופירות ולא שותה מספיק מספיק אלה קפה ואלכוהל. כמו כן החיים שלך נראים הפוכים בזמן אין סדר ביום ובלילה הכל לחוץ מאוד ולא מסודר. כמו כן אין איזון אנרגטי בכל הצאקרות. מומלץ לשנות תזונה ואורך חיים, כמו כן לקבל טיפול אנרגטי בביו-אנרגיה ובקרנויסרקל. בריאות טובה אבנר

OH JOY

New member
אמממ

האמת שאני אוכלת המון ירקות, דואגת לתפריט מאוזן וקבוע ומקפידה להתעמל. לא שותה אלכוהול כמעט בכלל, משתדלת לישון את כמות השעות המספקת, כך שעל הנייר הכל אמור להיות בסדר, מבחינת אורח החיים בכל אופן..

סחרחורות כתוצאת ממצב נפשי../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אני לא חושבת שזה קשור בהכרח לתזונה , נראה שאת אולי עוברת שינוי בחייך מאוד משמעותי ורגשי שהסימפטומים הם סחרחורות שזה מצב של חוסר איזון הנובע בדר"כ מבלבול,פחדים,לחץ אולי חוסר וודאות,דאגות,חוסר מנוחה...ועוד גורמים נוספים.
בנוגע לטיפול- אני פסיכותרפיסטית איזון גוף נפש ומתוך נסיון מצב זה מצריך טיפול אנרגטי בכל הרבדים ותוך כדי דיבור בכדי לנסות ולהבין את שורש הבעיה?....ומשם קל יותר לטפל ולאזן. אם את מחפשת דרך קלה לטיפול אז כמובן שיש דרכים כמו לנסות לנוח בחדר שקט,מדיטציה,לעשות עיסוי שזה מאוד מרגיע ומשחרר מתחים ולחץ,כמו כן יוגה ועוד... אבל אם הסחרחורות חוזרות בתדירות גבוהה יחסית אז מצב זה מצריך טיפול יותר מעמיק כמו שציינתי בהתחלה.

למעלה