איך מטהרים חדר?

MsPiggy

New member
איך שאת רוצה!!!../images/Emo20.gif

אני לא ממש מכירה את השיטות - אבל את עובדת עם האינטואיציה שלך על זה. יש תיאוריה שאומרת שהאנרגיה שלנו נשארת בכל חפץ שאנחנו נוגעים - ולכן, לחדר שלנו תהיה הרגשה "שלנו" ויהיו בו את כל החוויות ואת כל הדברים שעשינו שמה - לכן אחת מהדרכים לטהר מקום היא פשוט להכניס אליו שמחה ואהבה או את הדברים שאת רוצה שיהיו בו. הדרך האחרת היא בעזרת הדימיון וכאן את חופשיה לעשות מה שאת רוצה - את יכולה לדמיין שאש עולה מהאדמה ומטהרת את החדר או שאור לבן ממלא את החדר ומסיר ממנו את כל מה שהיה בו... אין לי יותר מדי עצות כאן

_alon_

New member
../images/Emo32.gif אני מכיר טיהור של חדר מהצבא

זה מתחיל ברימון וממשיך ביריות פנימה... אבל אני מניח שלא לטיהור הזה התכוונת

Talia E

New member
יש אפשרויות רבות

קודם כל: התכוונות. אפשר להתחיל בהתכוונות לכך שהחדר יטוהר. יעזור לאוורר אותו, אור שמש, אולי לשפץ קצת או לשנות ריהוט - לתת חותם אישי בחדר (לסדר אותו כמו שאת/ה אוהב/ת). לשאוף להרגיש כמה שיותר נוח בחדר מכל הבחינות. ניתן לשבת לעצום עיניים ולדמיין שאור לבן שוטף את החדר ומטהר אותו; שוטף ממנו כל לכלוך, מעצים אותו ומעניק לו זרימת אנרגיה... - זה מעולה
ניתן להעזר בעזרים, למשל, קריסטל "פנג שווי" (נמכר בהמון מקומות, בד"כ עם חוט אדום), שתפקידו לפזר אנרגיה. הוא מסוגל לטהר ולרענן חדר. להלן עשיות נוספות שניתן לנקוט בהן לצורך טיהור חדר. בד"כ אחת מהן מספיקה. אם לא מספיק - אפשר לנסות דרך/דרכים נוספות; 1. קטורות איכותיות (למשל, פירמת "morning star") של סנדלווד; שמים קטורת בכל אחת מהפינות בחדר. "פינה" = הצטלבות של שני משטחים, דהיינו, גם פינת שולחן / ארון וכד´... אני מניחה שאין לך כ"כ הרבה מחזיקי קטורת; הפתרון הוא להשתמש באטבי כביסה ונייר מתחתיהם (או פשוט לטאטא את החדר לאחר מכן...). 2. אפשרות נוספת: מכינים קעריות קטנות ובהן מלח גס (גבישים גדולים יותר ממלח השולחן הדק) [שנמכר בסופרים עם הדפס ירוק כ"מלח לבישול"], רצוי מים המלח לא מהסוג המבושם [למשל "סדומית" - הנמכר בזול בבתי מרקחת]. את המלח בקעריות מכסים במים ומניחים בפינות שבחדר (כמו בפעם הקודמת). מחכים עד שהמים יורדים (יכול לקחת כמה ימים) ולאחר מכן קוברים את המלח באדמה - ולא זורקים לזבל. לעתים המלח שנשאר מקבל גוון שחרחר... הערה: יש כאלה שמבצעים את הטיהור עם קעריות מלח בלבד, מבלי לכסות במים. יש להשאיר כמה שמרגישים (לעתים קרובות לוקח כמה ימים) ולאחר מכן לקבור את המלח באדמה. 3. לשים במבער שמנים אתריים איכותיים (להשיג רק דרך מטפלים - כי שני המקומות האיכותיים המוכרים לי מוכרים למטפלים בלבד) - של אחד או כל השמנים הבאים: קלרי סייג´ (מרווה מרושתת), אוליבנום (לבונה), הדס, סנדלווד. אל תטרחי לשים את ה"שמנים הארומטיים" שמוכרים בבתי טבע ומרקחת למיניהם. רובם המוחלט אינם שמנים אתריים כלל [שמנים אתריים מופקים בדרכים מאד ספציפיות. אין שמנים אתריים שמיוצרים בארץ. מקורות השמנים הם מארצות שונות - כל שמן לפי הארץ בו גדלה הצמח. למשל, לבנדר יש אנגלי ויש צרפתי וכיו"ב]. כאמור, רוב השמנים הנמכרים בבתי טבע או במקומות אחרים שמוכרים לקהל הרחב אינם שמנים אתריים ובמקרים רבים הם בכלל כימיים ויכולים לעשות יותר נזק מתועלת. מה הסיבה שמקומות איכותיים ואחראיים מוכרים רק למטפלים? משום ששמנים אתריים הינם דבר עוצמתי ביותר שיש פוטנציאל לעשות בו נזק רב; למשל, כוויות במגע ישיר (לא מדולל) עם העור ועם האיסורים לכל שמן ושמן. ככלל - אין להשתמש בשמנים אתריים אם יש בסביבה נשים בהריון וגם בסביבת אנשים החולים במחלות ממחלות שונות. לא כאן המקום לפרט ספציפית; מי שרוצה לדעת, שילמד... (ואם את רוצה ללמוד - כתבי לי במסר אישי, אוכל להפנות אותך לשני מקומות טובים) ורק שיידע שאין להשתמש בשמנים בקלות ראש. 4. להבעיר במחבת ישן (שלא רוצים להשתמש בו יותר...) - תערובת תימנית שנקראת "בחור", שנמכרת ברוב השווקים (שוק, לא סופר-מרקט...). פשוט שמים את התערובת במחבת (ללא שמן או מים...) ומעלים אותה באש, ועוברים עם המחבת בחדר. 5. להבעיר את הצמחים מור ולבונה (אפשר באותה דרך). לדעתי מה שכתבתי בהתחלה + הקטורות ו/או קעריות המלח - צריך להספיק אלא אם יש מצב יוצא דופן... את מוזמנת לעדכן אותנו בתוצאות!

למעלה