איך מזהים פריצה

dj jurgen

New member
איך מזהים פריצה

במידה ומישהו אכן פורץ לי למחשב איך אני יכול לזהות את הפריצה בזמן אמת, האם יש איזה סימנים של המערכת שניתן לזהות בהם פריצה למחשב או הורדת נתונים ממנו ?

mmm

New member
ובכן....

ובכן דבר ראשון אני ממליץ לקחת FIRE WALL .... בכל אפן אם אתה רוצה לדעת לך לחלון MSDOS שם הקש NETSTAT -N אם אתה מזהה פורטים למשל 12345 או 1243 או פורטים עם 5 מספרים, ויש ESTABLISHED או TIME WAITאז יש לך בעיה......... ורצוי שתסרוק את המחשב עם אנטי וירוס.... מעודכן. באשר לפעולות מודם, כל שליחה או קבלה נתונים מתבטאת בחלון של שני המחשבים שנמצאים ליד סמל השעון של ווינדוס........

קודקוד

New member
הבנתי שבתוכנות האלה עולים

לפעמים הודעות ודפים,ששואלים כל מיני שאלות.ובכן,אני רוצה תוכנה,שתהיה שותף שקט במחשב,שיגן מפני פריצות וחיטוטים למיניהם,ובכל זאת שלא יעלו שום שאלות או דפים אם שאלות. שתעשה את העבודה ולא תערב אותי כל פעם בחידוני ``טריוויה`` מעצבנים.עכשו יותר ברור? יש כזאת תוכנה? תודה על העזרה.

Ey@L

New member
אבל אל תשכחו את הדבר הכי חשוב,

zonealarm או firewall אחר נורא מומלצים, אבל לעולם אל תשכחו אנטי וירוס מעודכן. אנטי וירוס בד``כ מזהה את רוב הפריצות בתור וירוס! אני מדבר על פריצות של אנשים פרטיים למחשב שלכם.

קודקוד

New member
מאיפה הכי כדאי להוריד את נורטון

יש לי כבר נורטון,האם בשביל נורטון2001 צריך רק לעדכן,או שמורידים הכל מהתחלה? ולמה לא יורדת לי שום תוכנה?

Ey@L

New member
בתור הנורטון...

יש שם אפשרות לעידכון רשימת הווירוסים, עשה זאת.

@poet

New member
ברי ובגלל שאני מאוד מאוד אוהב אותך

קבל את הכתובת של אחד הפיירוואלים הטובים של העם

dj jurgen

New member
באיזה תוכנה כדאי להשתמש

כידוע לי יש הרבה תוכנות שעושות את העבודה, אבל איזה תוכנה היא הכי יעילה וצורכת כמה שפחות משאבים מהמחשב. האם יש איזה שהן הגדרות מיוחדות שאני צריך לדעת בכדי להגדיר firewall תוכל להסביר לי בבקשה ?, תודה מראש.

קודקוד

New member
מצטרף לשאלה של DJ

האם יש הגדרות מיוחדות ? איך עובדעם עם זה,האם יש להוריד תוכנה וזהו,איך זה עובד? והאם ZONEALARM עדיף ופחות בעייתי?

למעלה