איך מזהים אורגזמה?

Avalanch

New member
איך מזהים אורגזמה?

שלום לכולן, אני רק שאלה.. לא יודעת אם שאלו את זה כבר, אני מניחה שכן אבל לא הצלחתי למצוא. הבעיה שלי היא שאני לא יודעת איך נראית אורגזמה, כלומר, לא מבינה אם גמרתי בכלל.. התחושה שלי היא שאורגזמה אחרי גירוי הדגדגן היא התכווצות של כל הגוף (לפעמים עם זרם חזק שמתחיל מכפות הרגליים) עד שהזרם הזה מתרכז בנרתיק שמתחיל להתכווץ, זה נכון? תודה

אורגזמה זו הרגשה

בכול הגוף שאין יותר טוב מיזה . כייף של סוף העולם ונחלש תוך דקה שניים

היי לך וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

התיאור משתנה מאישה לאישה. זה לא שיש סכימה מסודרת לעניין הזה
בגדול, כשמרגישים את זה פשוט יודעים. זה מעין rush כזה שעובר בכל הגוף ומשנה משהו בתפיסה ובהכל
האם מלווה את ההתכווצות שאת מתארת תחושת הנאה גדולה? עונג גדול?

Avalanch

New member
לא יודעת...

איך מגדירים עונג? חחחח הכל כל כך חמקמק.. זו הרגשה פיזית שאני מאוד אוהבת, אבל אני לא נמרחת אחכ מעולפת מאושר, התודעה חוזרת מהר מאוד. גם לא מלווה לזה איזו תחושת שחרור של לחצים יומיומיים או דברים כאלה שנראה שגברים יכולים לפתור בשפריץ אחד.

לא מגדירים ../images/Emo13.gif

מרגישים. לא יודעת לגבי לחצים יומיומיים, אבל כן יש מתח שנבנה ומשתחרר בזמן האורגזמה. את מוזמנת פשוט להמשיך ולענג את עצמך ולמצוא עוד ועוד דברים שעושים לך גירוי וכיף ונעים. זה יגיע...

88אני88

New member
גם אני שאלתי פה לא מזמן ולא קיבלתי

תשובה מוגדרת... כנראה נצטרך לגלות בעצמנו... איכשהו...

כתבתי שזה טוב לשתי דקות ההנאה

אחרי זה חוזרים למציאות המרה של יום יום . אים אדם מדוכה . זה עוזר לו 2 דקות מקסימום . סמים נותנים הרגשה ליום שלם . אבל חלילה להתחיל עים זה כי זה מידרון שאסור לכנס אלו

מה הקשר?

ממש לא ברור על מה אתה עונה. ולמה בדיוק אתה עונה לגבי אורגזמה נשית, שמעולם לא חווית. ואיך הגעת משם לסמים...

הקשר הוא . שהגברת

רוצה "בשפריץ אחד של הגבר " ליפתור בעיות של כול היום . כך היא כותבת . שהתחושה תשאר כול היום . עניתי שכייף הוא כמה דקות וזהו . גברתי המנהלת יש לי אשה ו40 שנה אני איתה . וזוכר את כול ההנאות שלה ושלי . אני לא מקיים יחסים עים עצמי אלה עים אישתי . לכן אני יודע איך זה ניראה ונישמה . בברכת חג שמח

ToryMaster

New member
היא שאלה על הקשר אליה

מכיוון שבאופן עקבי אתה מסרב ללמוד לשרשר את ההודעה שלך, אל ההודעה אליה אתה מגיב.

the evil 1

New member
אני אתאר לך את שלי

כאשר אני או מישהו אחר (חבר שלי) מגרה לי את הדגדגן בעדינות ובמקצבים משתנים אני לאת לאט מתחילה להרגיש את חום הגוף שלי עולה אני זעה מעט מעונג ו לאט לאט מתחילה לבוא אלי תחושה עזה של נעים וצורך להשטין אני ממשיכה בגירוי עד שההרגשה מתעצמת ואז לפעמים בבת אחת ולפעמים טיפה לאט יותר אני מרגישה תחושה מדהימה שמציפה לי את הגוף מה דגדגן ולשאר אברי גופי (לפעמים אני צועקת או גונחת ולפעמים זה שקט) לפעמים זה ניגמר מייד ולפעמים טיפה יותר ארוך אני אוהבת לקנח בסקס בו אני גומרת עוד אבל זה כבר אינדיבידואלי ...:)

למעלה