איך מוחקים את הmessanger

barkai36

New member
איך מוחקים את הmessanger

של XP? הוא לא נמצא בכרטיסיית Add/Remove Components שבAdd \ Remove Programs שבControl Panel

איך מוחקים את הmessanger

מצ"ב פתרון: 1. notepad c:\WINDOWS\inf\sysoc.inf 2. Change this line: "msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7" to look like this: "msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,,7" (remove the word ´hide´ but leave the commas) 3. Start Add/Remove Programs and uninstall Windows Messenger.

אנדרי ז

New member
וזה מסוג הפתרונות ה"פשוטים"

שמיקרוסופט מתכוונת להציע תמיד ללקוחותיה?

אנדרי ז

New member
רק שאלתי שאלה

בתור משתמש ותיק וכבד, כולל בסביבות פיתוח של מיקרוסופט, יש לי בטן מלאה על באגים שלהם או סתם "פיצ´רים" שדורשים חרישה ברחבי האינטרנט על-מנת למצוא פתרונות עקומים מהסוג שהובא כאן. במקרה הטוב מוצאים את הבעיה באתר של מיקרוסופט, אחרי חיפוש ממושך ב-knowledge base.

10101

New member
אנחנו שותפים למקצוע

אנדרי. הערתי על הנימוס נבעה מהעובדה שענו תשובה מדוייקת לשאלה. תמיד ישנו סיכוי שלא הספקת לראות, ואם כך הוא הדבר, קבל התנצלותי ! כאיש מחשבים האחד לשני, אנחנו חייבים להודות שמאגר המידע קרי KNOWLEDGE BASE או בעגה שלנו TECHNET הוא חינם אין כסף באינטרנט, ויש בו גישה לכמעט כל מידע שיביא לפתרון בעיות. אתה כתוכניתן מן הסתם מרחיב את השימוש גם ל LIBRARY ועוד מאגרי מידע שונים. מה לנו כי נלין ? חינם ! פתרון ! ניסית את ה NEWSGROUP ? פתרון טוב, ושוב ללא עלות. אכן, יש בעיות, אולם גם בפוטושופ, ובכלים של בורלנד ו CA יש בעיות. היש TECHNET מקביל לחברות שציינתי, וברמת נוחות ורוחב מידע כמו זה של מיקרוסופט ? חיים כספי

libal

New member
הבעייה היא לא רק בפתרון המסובך

אלא שמהתחלה מיקרוסופט , וזאת מכיוון שרצתה שה MESSENGER ישאר , התחכמה והקשתה על ביטול האופציה של השימוש בו . זאת אנו רואים כאשר מנסים ב MSCONFIG לבטל את העלתו לTRAY עם ההדלקה - מבטלים אותו והוא צץ שוב בהדלקה הבאה .

10101

New member
את צודקת באופן חלקי

הי ענבל. אתחיל באנלוגיה: גם אני מוכר דברים ללקוחות. וגם לרעייתי מכרתי את עצמי (עשיתי שיווק). ומה לעשות, ידעה רעייתי כפי שידעו לקוחותי, שלקיחה אותי/שרותי, כוללים בתוכם את ידי הימנית, רגלי השמאלית, וחרצובות לשוני. לאחר מאמץ די רב, הצליחה רעייתי לגרום לכך שמיתנתי את דרך דיבורי. היא עבדה קשה לשם כך ! וכך קורה עם עיסקת חבילה הקרויה חלונות על גירסאותיה ומוצריה. אין חובה להירשם למסנג´ר ואז הוא יופיע ללא פעילות תקשורתית. אם ורצינו לבטלו לחלוטין, גם הדבר ניתן, והדרך לכך חשופה לכל. מה הבעיה שנותרה ? שזה קשה ? ראי אנלוגיה לעיל... חיים

אנדרי ז

New member
אתה מפספס את העיקר

מיקרוסופט מוכרת לנו את הכלים האלה ואחראית על תפקודם התקין. היא לא עושה לנו שום טובה בכך שהיא מעמידה לרשותנו את הכלים הנ"ל, היא עושה זאת כדי שלא נעבור למתחרים! ותרשה לי גם לומר שהיא לא עושה את זה כל כך טוב כמו שאתה חושב. בוא תשמע סיפור שקרא לי רק לפני כמה ימים. היה לי בסיס נתונים ישן מסוג Access 97 שפעם ניגשו אליו דרך VB4. מאחר ואני כיום עובד עם VB6 ו-Access XP החלטתי להעביר את בסיס הנתונים לפורמט של Access 2000. ההמרה הייתה חלקה, עד כאן הכל טוב ויפה. שיניתי תוך שניות גם שדה ב-VB שמציין את סוג ה-database וחשבתי שבזה סיימתי את העבודה. וכמובן שאז התחילו הבעיות. אחרי שיותר מחצי יום עבודה התבזבז בניסיון ליישם עצה מטעה שהתפרסמה ב-kb, מצאתי לבסוף את הפיתרון באיזה אתר שהגעתי אליו במקרה תוך חיפושים במספר מנועי חיפוש שונים. מסתבר שבגלל שהעזתי להשתמש ב-Office XP על Windows NT ולא על XP מיקרוסופט סידרו לי סיוט נחמד. לבסוף פיתרון הבעיה כלל התקנת service pack ל-Visual Studio, עדכון דומה למנוע ה-Jet ותוך כדי גם עדכונים של ה-mdac והאקספלורר. ואת כל זה הייתי צריך חצי לנחש בעצמי וחצי למצוא באיזה אתר נסתר, אחרי שמיקרוסופט גרמו לי לבזבז שעות בנתיב שווא. לפני כמה חודשים קרה לי מקרה דומה כשרציתי להתקין את רכיב ה-active desktop על אקספלורר 5.5 תחת Windows NT מבלי שקודם התקנתי שם אקספלורר 4. מסתבר שהאופציה הזאת כבר לא נתמכת, כעונש על כך שלא היה לי Windows 2000. לבסוף מצאתי, שוב כמובן באתר אנונימי, רשימת פרמטרים משונה שנותנים לתוכנית ההתקנה של האקספלורר בשביל לאלץ אותה להוריד ולהתקין את אותו רכיב. וגם זה אחרי שעות מבוזבזות. יש כאן מקרים גם של רשלנות וחוסר איכפתיות וגם של רשעות לשמה. וכל זה עוד לפני שמתייחסים לזלזול שמורגש כמעט בכל פינה של סביבת ה-VB...

antidot

New member
זה עוד כלום...

פעם לקח לי חודשיים לצוד פיתרון לבעיה הבאה: החברה שלנו מפתחת תוכנה מסויימת שהפיתוח שלה על NT. הפיתוח נעשה על VB5 מטעמים היסטוריים ועניין תאימות הקוד. התוכנה למרות שהיא לא מיועדת לפלטפורמה של INTEL כוללת גרסת NT פנימית לטובת הפיתוח וDEBUG. יום אחד: התוכנה לא עולה. ניחא... אמרתי לעצמי: הסרה/התקנה... אין תגובה.. האפליקציה ממשיכה לא לעלות.. OK הולכים לREGISTRY ומעיפים את כל מה שקשור לתוכנה (ברוך השם כ הכניסות ידועות).. אין שינוי... בירור קצר: מה הותקן לאחרונה: MDSN אחרון... OK.. מסירים את הMSDN... לא עוזר... חפריות ארכיאולוגיות לא עזרו... התקנתי את התחנה מחדש... ושכחתי מזה... התופעה חזרה שוב (הפעם הותקן משהו אחר של מייקרוסופט)... שוב נאלצתי להתקין מחדש... לאחר חודשיים כאשר נמאס לי להתקין מחדש, חימשתי את עצמי בNTHANDEX והחלטי לראות בREAL TIME לאיזה קבצים וDLL-ים ניגשת האפליקציה... שבוע -שבועיים וצימצמתי את האפשרויות ל... תתפלאו: msvcrt42.dll וmsvcrt40.dll ... מסתבר שלשני אלה אין תאימות לגרסא קודמת. כל הגרסאות של אותם DLL-ים שיצאו בתקופה של SP5 לNT היו עם הבעיה הזאת... כמו שאומרים: go figure ... Antid0t

antidot

New member
פרטים

השם של HandleEx שונה לא מזמן ל Process Explorer. פרטים בלינק. כלי מאוד ידידותי ושימושי. מי ניגש לאיזה חלק של REGISTRY, מי מחזיק אובץ מסויים פתוח (קריאה/כתיבה), איזה DLL-ים בזיכרון ומי טען אותם... בקיצור: הפטיש של מנהל רשת. Antid0t

10101

New member
שותפים למקצוע...

אני לא מנסה ליצר תמונה כאילו אין בעיות. יש בעיות. גב המידע שמסופק עבור מוצרי מיקרוסופט הוא רחב יותר מכל מוצר אחר שיוצא לשוק, ובכלל זה אורקל, סיבייס... וכולנו יודעים זאת. בוא נעבוד בעולם אוטופי כפי שחברות תוכנה אחרות ממליצות, קרי, נקנה תוכנה (הנהלת חשבונות רגילה בארץ) נקנה שרות ב 5000 ש"ח לערך, נחוייב בשידרוג כל שנה, וכך נצמצם את הבעיות. תוכנת חלונות XP עולה מגויירת (עם עברית) 100-150 דולר. אין עלות תחזוקה... בעיות כאמור יש. פתרונות גם יש. חיים

אנדרי ז

New member
שכחת משהו

מיקרוסופט אכן מנסה בזמן האחרון להעביר את לקוחותיה בכוח למודל שמחייב תשלום נוסף כל שנה. "גב המידע" של מיקרוסופט אכן רחב יותר. כך גם מאסת הבאגים שלהם. יש להם פשוט הרבה יותר חומר להפקת כל המידע הזה. עם כל כך הרבה בעיות, ללא המידע הזה רוב המפתחים היו מתייאשים כבר מזמן מהמוצרים של מיקרוסופט והיא הייתה מתרסקת בבום אדיר.

10101

New member
יש הסכמה סוף סוף !

בא נסכים שחשוב לנו לשמור שתוכנות מיקרוסופט יהיו בחזקת מוצר מדף ללא עלות נוספת. ובא נסכים שאתה ואני, בסך הכל די מקבלים את מוצרי מיקרוסופט ובכללם VB... שהרי יכולנו להשתמש בסיבייס... ואם יש בעיות, לפחות יש מאגרי מידע ! חיים

אנדרי ז

New member
סיבייס זה לא התחום שלי

אני דווקא בתחום ה-RT. שזה אומר VB ו-VC. אנחנו מקבלים את מוצרי מיקרוסופט כי הם הצליחו פחות או יותר לחנוק את ההתפתחות של מוצרים מתחרים. יש מאגרי מידע ויש סיבות בשפע לבזבז איתם שעות וימים.

Gizon

New member
הטיפ שנתנו לא תמיד עובד!

אהלן, כפי שכבר אמרתי אני משתמש וותיק של אקס פי וכבר נתקלתי בגירסאות שלא מקבלות את שינוי הקובץ... הדרך הפשוטה והטובה לעשות זאת היא על ידי כניסה ל-RUN ושם לרשום RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove זהו!! מקווה שעזרתי, גדעון

למעלה