אפרט בשמחה"
היה לי קו טלפון של בזק עד שביקשתי להתנתק בספטמבר 2005, במאי 2006 החלו להופיע חיובים חודשיים בלי שום סיבה וביקשתי מבזק שיחזירו לי את הכסף והם סירבו, לאחר שפניתי לחברה ואמרתי שאני מתכוונת לתבוע אותם ושאני מבקשת את כל החומר הקשור אלי הם הסכימו להחזיר לי את הכסף בתנאי שאחזיר את המודם שברשותי, אך המודם ארוז וכרגע אין באפשרותי להחזיר אותו וההתניה של החזרת הכסף היה בהחזר המודם והסכמתי לכך, ההסכם הזה (בע"פ) נעשה בפברואר 2007, ראשית ניסתי להשיג את אשת הקשר ולהודיע לה שאני רוצה את הכסף המגיע לי ושאת המודם אחזיר במועד אחר (ואז גם יחזירו לי את החיוב עליו) אך לא הצלחתי להשיג אותה במשך חודשיים וגם אחראית משמרת בחברה לא הצליחה להשיג אותה בזמן סביר ורק אחרי ששוב אמרתי שאתבע אותם היא חזרה אלי. בנתיים החיובים ממשיכים לרדת ורק ב 14/5 ירד לי עוד חיוב, הטענה שלהם היא שהם לא יכולים להפסיק את החיובים אבל מבחינתי זאת בעיה שלהם. לדעתי יש כאן שתי סוגיות: 1. אי החזרת הכסף וטרטור הלקוח. 2. העובדה שהם ממשיכים לחייב אותי וממש אין לי כסף מיותר לשלם להם. כרגע לאחר חודשים רבים שבהם אני מבזבזת זמן ואנרגיה על שיחות טלפון והמתנה, החלטתי להיות אקטיבית ולא לוותר לבזק על עוגמת הנפש שהם גרמו לי.