איך מגיעים?

איך מגיעים?

איך מגיעים מהרכבת בנתב"ג למשרדים הראשיים של אל על? הבנתי שזה רחוק...מישהו יכול להסביר לי?

malder

New member
יש שאטל עובדים

עובר בשעות היום דרך קומה 2 בטרמינל 3.... השאטל נוסע לטרמינל 1 ובדרך לטרמינל 3 בחזרה הוא עובר במשרדי אל-על...

מה?!?!

לא מבינה בנתב"ג...הרכבת זה טרמינל 3 כאילו? איזה קומה זה? איך אני מזהה את השאטלים האלה...?

אפרתתת

New member
לנשום עמוק...

קודם כל יש שילוט בכל מקום וגם מיליון עובדי נתב"ג שידעו לכוון אותך.... אבל הנה גם הוראות: הרכבת עוצרת בטרמינל 3, את יוצאת מהתחנה ונכנסת לאולם שאליו בדרך כלל מגיעים כדי לנסוע לחו"ל, נדמה לי שזה שער 23 אבל גם אם לא, זה די ברור לאן צריך ללכת. במקום להצטרף לשאר האנשים המאושרים בתור, את הולכת ימינה, יש שם מעליות, ועולה לקומה 2 אם אינני טועה (כתוב על השילוט ליד המעלית באיזו קומה יש את השאטל). עכשיו את יוצאת החוצה, יש שם כביש, את חוצה את מעבר החציה ושם נמצאת התחנה של השאטל. הוא בצבע כתום, תגידי לנהג שאת צריכה את משרדי אל על.

malder

New member
יש גם שלט שאומר "הסעות עובדים"

כדי שלא תתבלבלי עם קו 5 שיוצא מהטרמינל לכיוון האיירפורט סיטי :)

נשמתי :)

ואיזה טרמינל זה משרדי אלעל 1 ? כל כמה זמן מגיעים השאטלים לתחנה? אני צריכה להגיע ב9 בבוקר.. (תודה על הפרטים זה ממש עזר!!)

אפרתתת

New member
משרדי אל על זה לא בטרמינל

זה מתחם ליד טרמינל 1 אבל כמו שאמרתי פשוט תגידי לנהג והוא יגיד לך לאן ללכת. לפי מה שכתוב באתר של נתב"ג יש אותם כל רבע שעה, את יכולה פשוט להיכנס לאתר ולקרוא שם את הפרטים, יש אפילו תמונה של האוטובוס.

למעלה