לא נעים לי תודה, אני אסתדר
ב בליסימו1 New member 28/9/10 #40 ../images/Emo6.gif אתה הגיטה נשומה,אני העמלץ השולט../images/Emo3.gif
ב בליסימו1 New member 27/9/10 #13 דקל,אני שוקלת לבוא מחר,אצטרך לקום ממש מוקדם.אולי אולי אסע ברכבת מאשדוד להרצליה.את יודעת איך אני מגיעה משם לארנה?
דקל,אני שוקלת לבוא מחר,אצטרך לקום ממש מוקדם.אולי אולי אסע ברכבת מאשדוד להרצליה.את יודעת איך אני מגיעה משם לארנה?
ד דקל69 New member 28/9/10 #20 בליס מאמי תצטרכי לצאת ממש מוקדם, אני יודעת שאפשר להגיע מראשון לציון להרצליה לקניון, מאשדוד אין לי מושג, אלא אם כן תיקחי רכבת מאשדוד לת"א תרדי בתחנת הרכבת ת"א מרכז ומשם תיקחי מונית שירות להרצליה בצחיר נסיעה של אוטובוס רגיל. זה יקח לך בחישוב גס מעל לשעתיים.
בליס מאמי תצטרכי לצאת ממש מוקדם, אני יודעת שאפשר להגיע מראשון לציון להרצליה לקניון, מאשדוד אין לי מושג, אלא אם כן תיקחי רכבת מאשדוד לת"א תרדי בתחנת הרכבת ת"א מרכז ומשם תיקחי מונית שירות להרצליה בצחיר נסיעה של אוטובוס רגיל. זה יקח לך בחישוב גס מעל לשעתיים.
ב בליסימו1 New member 28/9/10 #44 רציתי לראות את אלירז מקרוב,אולי יתמזל לי לשוח לשוחח איתו ולנשק אותו.