איך מגיעים לקניון ארנה מת"א בתחבורה ציבורית?

davidlev0255

New member
איך מגיעים לקניון ארנה מת"א בתחבורה ציבורית?

לא יהיה לי רכב מחר

דקל69

New member
אפשר ללכת ברגל - 20 דקות הליכה או קו 7

ואפשר גם קו 45 (עושה סיבוב).

דקל69

New member
סתם צחקתי, זה מעל שעה הליכה ברגל, יש את קו

90 סמוך למסוף כרמלית ויש גם מוניות שרות באיזור הישר לקניון. הולך לעודד את אלירז? קח איתך שלט ענק: "דקל אוהבת את אלירז" ותמסור לו ד"ש וחיבוק חם מפרנקי וג'וני ואל תשכח גם את השפן.

davidlev0255

New member
מאיפה לקחת קו 7 או ללכת ברגל?

אני מכיר את צומת הסירה או איזור ההייטק (בית מרכזים / מסעדת קולומבוס)

דקל69

New member
מתחנה מרכזית חדשה (לא רחוק מסלמה) קו 501, או

502 של אגד. ממליצה לך לקחת מונית שירות (בכל מס' דקות בודדות יש מונית כזאת) מאזור הכרמלית, יש גם קו 90 הישר לקניון. עובר דרך נמיר והחוף. ללכת ברגל אני פחות ממליצה - תצטרך לצאת הלילה ומלבד זאת שחםםםםםםם

דקל69

New member
בדר"כ דרך החזרה היא כמו דרך ההגעה כך שלא

תסתבך יותר מדי. קו 90 מכרמלית הישר לקניון. קו 501,502 מתחנה מרכזית חדשה הישר לקניון. מונית שירות מת"א מאותם האיזורים (וגם מאיזור הרכבת) באותו מחיר. הדרך חזרה אותו דבר - רק בכיוון ההפוך
אם אתה נמצא בת"א תשאל כל נהג מונית או כל נהג של אוטובוס שעובר בסביבתך והוא יסביר לך היכן נמצאות התחנות להרצליה. אני נסעתי שרק הגעתי לעיר בקו 90 לקניון, נעים ממוזג וממש מסלול קצר (20 דקות לא יותר).

davidlev0255

New member
תודה, אתה אכלה בן אדם, אבל הבעיה בערב

קו 90 זה קו קשה , צריך לבדוק אותו ואת אגד שעות שלהם או שאני אחזור במונית שירות , או בריצה (למה לא בא לי לרוץ עכשין שעה וחצי )

דקל69

New member
קו 90 עובר בשעות הבוקר המוקדמות בכל 10 דקות

או אפילו פחות התדירות ממש גבוהה. בקשר לקו 501, 502 זה בערך כל 20 דקות ועושה סיבוב ממש גדול. אם אתה באזור הכרמלית או לחילופין באזור צפון ת"א (רמת אביב, דרך נמיר) קח קו 90 מהיר מאוד (20 דקות9 ישירות לפתח הארנה. בדרך חזרה אני מניחה בגלל השהשעה תהיה בסיבות 22:00 עד שהקהל יתפזר התדירות שלו תהיה משהו בערך 20 דקות ואני משערת שתהיה גם תנועה רבה בגלל האירוע.

משם תקח מונית,זה אמור להיות קרוב.

או איזה אוטובוס פנימי אם יש/קו11.... אז העמלץ ללא רכב?!

בטח.

אם לעשירית שנייה שאלת ברצינות אז התשובה היא:נראה לך?!בלאגן..בלאגן וגם לא ממש מעניין אותי. חוץ מזה שעכשיו אני עצבן,הפסדתי הרבה כסף במסחר בסחורות/בורסה וכאלה-כלומר הימרתי!ילדים,לא לנסות את זה בבית

דקל69

New member
למה את חושבת שאני לא שואלת ברצינות, הראית

התמצאות בדרך ההגעה לשם כולל צרוף מפת הרצליה וחשבתי שאת מתכוונת להגיע לשם, שאלתי בשיא הרצינות. אני מוכנה להפקיד את המינוס שלי בבורסה, משתלם? או שהמינוס יוכפל ואז אפסיד יותר

דקל69

New member
האמת שלא לקחתי חופש מחר מהעבודה בגלל שבהתחלה

חשבתי שלא משדרים את זה באינטרנט או באתרים ואין לי כוח לכל הבלאגן וההמולה שתהיה שם, מה גם שאני בטח אדאג מאוד לאלירז בזמן המשימות. עכשיו שאני יודעת שמשדרים במאקו אולי יצוץ בבוקר איזה כאב ראש או התקררות רצינית
נראה.

דקל69

New member
תודה, פרוספור חוף מציצים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את יודעת,מעבר לאח הגדול לפעמים אני גם מטיילת

אז גם בקניון ארנה יצא לי להיות ואני זוכרת שזה ממש לא רחוק מבית מרכזים(אם אני לא טועה)ורציתי להיות בטוחה שדוד יקבל מידע נכון,הרי זה מסוכן שפתאום הוא יגיע בטעות לעודד את איילה במרכז מסחרי של אשדוד או משהו דומה;) את תאמיני בפרנסה קבועה ואמינה,אני סתם גרידי;)

למעלה