איך מבקשים סליחה ?

איך מבקשים סליחה ?

נניח ואני רוצה לבקש סליחה מהגרוש שלי, על כל מה שהטחתי בו, על כל המילים שיכול להיות שבאמת פגעו בו , אבל מה לעשות אין לי דרך אחרת להעיר אותו , לבקש סליחה היום כי יום כיפור מגיע אבל אחרי החג מה ?.... אני אמשיך לרדוף אחריו עם ההוצל"פ לא שזה עוזר אבל אני חייבת לנסות להשיג את המזונות לילדה שלי . .. והדיון בבהמ"ש שקרב ובא ... לבקש סליחה צריך באמת לסלוח מהלב ולהתכוון לזה . אבל אני ממש לא יכולה לסלוח לו שהוא בכזאת שלוות נפש מעביר כל חודש בלי להפקיד כלום . אם אני אבקש סליחה עכשיו אולי זה ינקה את המצפון שלי לימים הקרובים , למרות שהמצפון שלי נקי .אני באמת חושבת שאני נלחמת על הזכויות שמגיעות לילדה שלי . ומה לעשות שדברים כאלו פוגעים אומנם צריך לעשות חשבון נפש . אבל ממש לא בא לי לתת לו להתפרפר אוף למה הוא עושה לי את החיים קשים

עליזה 63

New member
חלבית בוקר טוב ממי!

הסליחה היא מעצמך הכי חשוב סליחה שהמלחמה לא נגמרת סליחה שצריך לרדוף בעיקר מעצמך והכי חשוב לחיות טוב עם עצמך והאפנימיות שלךף כי אף אחד לא דופק לך על הדלת שואל אותך עם חסר לך ולילדה משהו חומד. אז בעיקר הסליחה היא לעצמך שככה את צריכה לרדוף ולעשות לעצמך ולילדה אי נעימות כי אותו את לא יכולה לשנות יפה שלי לכן קודם אני . ושיהיה לך גמר חתימה טובה ורק אבל רק חיים טובים ובשורות טובות אמן.

למעלה