איך מבצעים import של ה-Database

liranb

New member
איך מבצעים import של ה-Database

איך מבצעים import של ה-Database יש לי את ה-database ב-SQL (PhpMyAdmin לא עובד) האם יש איזה סקריפט שעושה דבר כזה ??? (דרך קובץ SQL חיצוני)

shanor

New member
מממ...

אני מניח שמדובר על דאטה בייס שממוקם על המחשב שלך ושאותו אתה רוצה להעביר לאתר / שרת שלך... הדרך הפשוטה ביותר היא לייצא את מאגר הנתונים שלך לקובץ TXT כל שהוא (בדרך כלל מקבל את הסיומת של SQL, אבל אפשר לראות את מה שכתוב בתוכו על ידי כל תוכנת VIEWER פשוטה כולל כתבן). את התוכן של הקובץ הזה שאמור לכלול את ההוראות של יצירת הטבלאות והכנסת הנתונים (אם יש כאלו ואם הם נחוצים) פשוט תעתיק על ידי COPY PASTE לתוך השדה של השאילתות בתוך PHPMYADMIN... ותריץ את זה בתור שאילתה.... זה הדבר הפשוט ביותר. עד כמה שאני זוכר (ואני מודה זה לא הרבה - לא יצא לי לעבוד עם זה יותר מדי) ב- PHPMYADMIN יש גם אפשרות להעלות קובץ... קח את אותו הקובץ בדיוק ותנסה להעלות אותו דרך השדה המתאים... אולי זה יעבוד. מקווה שעזרתי קצת. בהצלחה שנאור.

תמר,

New member
אם יש לך גישה ל-mysql

בעזרת ה-command line, תוכל לבצע זאת כך:
mysql db_name < sql_file​
כאשר חשוב לדאוג שה-db יהיה קיים. אם בקובץ ה-sql אין משפטים ליצירת טבלאות, כדאי ליצור אותן לפני כן. אם הטבלאות כבר קיימות ומלאות, עלול להווצר מצב של כפילויות נתונים. זה עלול לעצור את העידכון באמצע. ניתן להוסיף פרמטרים לשורת הפקודה, כמו:
-h hostname -u username -p​

למעלה