איך לרחוץ חתול?

etai444

New member
איך לרחוץ חתול?

יש לי חתול לבן בן 8 חודשים וגם אח שלו שחור לבן בן 8 חודשים שהם גרים בגינה בתוך מלונה קטנה. בזמן האחרון הלבן התחיל להיות לא מטופח ויותר מלוכלך כי הוא נח מתחת לגלגלים של מכוניות בחניה שלי. ואני לא יודע אם הוא יאהב לגעת במים. פעם אחת הרטבתי אותו והוא ישר התחיל להתקלח.

ארמורגם

New member
לא רוחצים חתולים

חתולים מתנקים בעצמם. אם חתול מפסיק לנקות את עצמו, זה יכול להעיד על בעיה בריאותית ויש להתייעץ עם וטרינר.

dimitrygo

Active member
מנהל
לא רוחצים חתול, הם מתנקים בעצמם

אם הוא התלכלך במשהו אפשר לנקות אותו במטלית לחה ללא אלכוהול או סתם בסמרטוט מורטב.

בולאית

New member
בעדינות, עם כפפות עבות.

יש חומרים רעילים ו\או מרים כמו שמן מכונות, מלט, גריז, דלק וכו' שיכולים להדבק לחתולים שמסתובבים. מכניסים לאמבטיה של מיים חמימים ורוחצים עם דטרגנט לא חריף, רצוי ללא דמע (כמו שמפו תינוקות) לא משחררים חתול רטוב החוצה. שמים יוד ומחטאים את השריטות......בהצלחה. (גלוי נאות- השמנמן התרגל וכעת לא מתנגד רק עומד באמבטיה עם מבט כעוס ונעלב)

פעם שפכתי מרכך כביסה על החתולה בטעות

כיוון שפחדתי לתת לה לנקות את עצמה (זה חומר רעיל) הכנסתי אותה איתי למקלחון (יש למקלחון דלתות) ופשוט שטפתי אותו בעדינות עם הטוש זרם לא חזק מדי ולא חם מדי כדי להלחיץ את החתולים כמה שפחות לעשות את זה רק במידה ובאמת צריך לרחוץ אותם. אם זה קצת לכלוך שנדבק לשיער, אפשר לנסות עם סמרטוט רטוב

למעלה