איך לרדת לבחורה

BATIGOAL

New member
איך לרדת לבחורה

רוב הבנות מתביישות בקשר לגוף שלהן, אפילו אם אתה עם הבחורה הכי יפה בעולם היא תדאג לגבי מה אתה חושב על הגוף שלה. תגיד לה שהוא יפייפה ואיזה חלק אתה הכי אוהב, תרכוש את אמונה כדי שהיא תתן לך לרדת לבין הרגליים שלה. עכשיו עצור ותסתכל על מה שאתה רואה - מקסים נכון ? אין דבר שעושה בחורה יותר מיוחדת מהכוס שלה. בחורות אוהבות לדבר יותר מבנים בזמן הסקס, הן גם מגיבות יותר למילים כך שככל שתדבר אליה יותר ככה היא תהיה יותר רטובה, ככה שכך זמן שאתה מלקק אותה תדבר אליה. עכשיו תסתכל עליו שוב, בעדינות הפרד את השפתיים ותסתכל על השפתיים הפנימיות, אפילו תלקק אותן אם אתה רוצה. הרם את החלק העליון עד שאתה רואה את הדגדגן. כאשר אתה נוגע בדגדגן שלה, דאג שהאצבע שלך רטובה, או ע"י ליקוק האצבע או ע"י הרטיבות שיש לה בכוס כי אם תגע בו עם אצבע יבשה זה יכאב לה כי גם הוא יבש והוא ידבק לאצבע, אבל גם ככה אתה צריך לחכות עד יותר מאוחר בשביל זה. בנות, אפילו יותר מבנים אוהבות להיות מגורות. החלק הפנימי של הירך שלה הוא החלק הכי עדין - לקק אותו, נשק אותו, התקרב לאיזור הכוס ואז תתרחק שוב - תגרום לה לצפות לזה. עכשיו לקק את הקמט היכן שהרגל נפגשת עם הכוס, חכך את הפנים על השערות שלה,התחכך עם השפתיים על החריץ שלה בלי ללחוץ עליו כדי לא לרגש אותה יותר מידי. עכשיו שגרמת לה לרצות עוד והיא מושכת אותך אליה, שים את שפתיך על החריץ שלה, נשק אותה בעדינות, ואז בנוקשות. כעת השתמש בלשון שלך כדי להפריד בין שפתיי הכוס, ואז כשהוא פתוחה העבר את הלשון למעלה ולמטה בין שכבות הכוס. בעדינות פתח את רגליה יותר עם ידיך. תזיין אותה בעזרת הלשון, שה יגרה אותה שחבל על הזמן כי עכשיו היא רוצה יותר תשומת לב לדגדגן שלה. תבדור אותו, תראה אם הוא התקשה עד כדי כך שהוא מציץ - אם כן - לקק אותו. עשה זאת מהר, זה יגרום לרגליים שלה לרעוד. כשאתה מרגיש שהיא מתקרבת לאורגזמה תיצור מעין 0 עם השפתיים שלך וקח את הדגדגן לתוך הפה. התחל למצוץ בעדינות והסתכל על פניה כדי לראות את התגובה. אם היא עומדת בזה תתחיל למצוץ יותר חזק. אם היא מרימה את האגן לקראת האורגזמה תלך איתה, רוב הגברים מפסיקים בנקודה זו, אתה יכול להוסיף גם אצבעות בזמן זה. קח 2 אצבעות, וודא שהן רטובות והחדר אותן פנימה, לאט בהתחלה ואחר כך מהר. תזיין אותה ככה בקצב, תגביר את המהירות רק כשהיא עושה זאת גם. תקשיב לנשימותיה - היא תתן לך לדעת מה לעשות. אם אתה מוצץ לה את הדגדגן ומזיין אותה עם האצבעות אתה נותן לה יותק גירוי מאפשר עם הזין לבד אז אתה יכול להיות בטוח שהיא ב-HIGH. כשהיא מתחילה לגמור - אל תעזוב את הדגדגן !!! אחרי האורגזמה הראשונה העבר את הלשון פנימה והחוצה. אם תעשה זאת נכון יכול להיות שתשיג אורגזמות מכופלות. עצה אחרונה: אחרי שגרמת לה לגמור ונתת לה את הירידה הכי טובה שלה - אל תעזוב אותה לבד. דבר איתה, לטף את גופה, את שדייה, תמשיך לזיין אותה בשקט עד שהיא גומרת שוב. בנות רוצות תשומת לב ברגעים לאחר הסקס. סקס אוראלי יכול להיות הדבר הכי מלהיב, אבל זה מה שאתה עושה ממנו. קח את הזמן, תתאמן הרבה, שים לב לסימנים שלה והכי חשוב - תהנה מזה. שלכן, נדב.

יעלי34

New member
ציון 10

תאור מדוייק ונכון

joch

New member
בהמשך להודעה של איך לרדת לבחורה

אני לא עובד בהוצאה לאור ואין לי תמלוגים ממכירות ספרים ולכן אני מרשה לעצמי להציע לכל באי המוסד הזה לקרוא את סקס עכשיו בהוצאת בבל בפעם הבאה שתהיו בחנות ספרים עצתי מקרב הלב היא לעלעל בו עולם חדש ונפלא טמון בתוכו בתקווה שמסר זה יעשה טוב JOCH

voguemaster

New member
מוסכם ../images/Emo70.gif

כל העניין הזה רק מזכיר לי כמה אני אוהב לרדת לבחורות...
אלי

ליאן.

New member
נדב, כל הכבוד על השקעה (דו משמעי)

למרות זאת, לא נראה לי שגבר יכול לדעת לגמרי איך לרדת לבחורה כפי שבחורה יודעת לרדת לבחורה..
אשמח לשמוע את הקונטרא של לסבית גאה ומנוסה לנושא הנ"ל..
אגב, יש לי בעיה עם השורש ז.י.ן שהשתמשת בו בכל הזדמנות אפשרית אפילו שמדובר במתן מין אורלי לבחורה. זה באמת היה כל כך חיוני לעלילה ?

gerry

New member
נסיון,נסיון...

ידידי, אין ספק שמאוד יפה כתבת וכל מה שרשמת אכן מענג וטוב. אבל... קח בחשבון שלא כל הנשים אוהבות או מסתפקות במה שרשמת, אלא במה שהן יודעות שמביא להן את האורגזמה, ואם תהיה מוכשר היא גם תספר לך איך עושים את זה איתה וכך תלמד עוד ועוד שאין נוסחת פלאים גלובלית זה פשוט שונה מאשה לאשה.

gerry

New member
שכחתי משהו חשוב

תוך כדי השלבים שציינת צריך לחוש האם זה אכן מענג "הא" - יענו גניחה, זה לא תמיד הנאה זה לפעמים "הא" של כואב ומרגיז

BATIGOAL

New member
צודקים

כולכם צודקים. אכן אשמח לשמוע דעות של לסביות, אני בטוח שיש להן מה ללמד אותנו. סליחה על השפה, במקרים מסוימים לא ידעתי כיצד לבטא את עצמי בדרך יותר טובה. ובקשר לאנחות הנאה/כאב, באמת שקשה להעלות דברים מסוימים לכתב (או למסך).

סיגר

New member
אממממ.....

הבחור יודע על מה הוא מדבר! מקפיץ למעלה חבל שזה יעלם כ"כ מהר בטח אחרי שכמה מאחינו הגברים יקראו את זה בנות הזוג שלהם יברכו אותך
נ.ב ואולי שלי גם סתם מכין לי פתח לברוח אם...

סיגר

New member
וכרגיל בתפוז....

פעם כן פעם לא לא קפץ הפעם עד שמתרגלים לשגעונות של תפוז... תפוז עושה לנו הטעיות חחחחחח חבל שלא קפץ חבל..

ליאן.

New member
../images/Emo20.gif זה נמצא בטאג ליינס, אבל

כנראה שזה יוסף גם למאמרים, בכדי שלא יילך לאיבוד

ליאן.

New member
הודעות מושקעות ומדריכים במיוחד,

מקומם להיות בויטרינה של הפורום

ליאן.

New member
כן, משה

שלח את הבחורה לאיזו מקלחת חפוזה ודאג שלצייד אותה בסבון נוזלי הגייני בעל חומציות מתאימה. אפשר גם להתאמן במקלחת. עוד שאלות ?

למעלה