איך לרדת לבחורה?

g i l a d i

New member
איך לרדת לבחורה?

אני צריך הסבר מדוייק ומיקצועי על התהליך...

bugbuster

New member
גילעדי שלום,

מה בדבר סיפור או פנטזיה ממנה נבין את הטעון הסבר? תרגיש נוח.

מסתבר שכל בחורה אוהבת אחרת.

ויש בחורות שלא אוהבות בכלל. בעקרון נדמה לי שעדיף לשאול את הבחורה אם היא פתוחה על כוס קפה- איך היא אוהבת. ואם היא סגורה או שאתה בתחילת קשר חכה לגרים שיסבירו לך.

giladz11

New member
גילעדי

בקיצור ולעניין, אחרי שאתה היית בחלק העליון פנים צוואר חזה בטן עליונה ותחתונה מנשק מלקק עובר עם הלשון על כל סנטימטר בגופה אתה יורד לאט לכיוון שיער הערווה. חס ושלום להכנס מייד עם הלשון, תשגע אותה קצת לפני, תגיע לפנים ירכייה תנשק ותלקק תעבוד טוב עם הלשון במפשעה קורב קרוב אבל לא לגעת, גם אם היא תנסה בתנועות אגן או אולי אפילו תכוון אותך עם הידיים אל תתן לה. תעבוד ל א ט לאחר מס' דקות של חימום, תן לק קצר על שפתיה התחתונות ותשמע אותה גונחת (אצלי זה עבד). לאט לאט תפשק את שפתיה עם הלשון אם צריך תרטיב אותה עוד עם רוק ותלקק לה הכל. עמוק בפנים ובקצה החיצוני העליון בתנועות חדירה ובתנועות מעגליות, תחדיר לה אצבע בעדינות ותשחק בפנים כשאתה עם הלשון בחוץ. אם אין לך בעיה עם זה תרד עוד לכיוון פי הטבעת זה יגמור אותה האזור שם רגיש מ א ו ד תלקק את התחת ותחדור עם האצבע לפות תעלה בזמנך החופשי לכוס ותמשיך במעשיך אבל!! תוריד אצבע רטובה לרקטום ותעסה אותו מבחוץ (תחדיר אם לא איכפת לה) היא בשלב הזה תתפוצץ ותגמור לך בפרצוף כמובן שזה לא מדע מדויק וכל אחת מגיבה אחרת בכל אופן, צלילה ניעמה ובהצלחה.

giladz11

New member
עוד משו קטן

הכי חשוב שאתה רוצה להיות שם ולא רק בגלל שהיא ביקשה, אחרת כל מה שנכתב ויכתב יהיה הר של מילים ללא טעם. אפשר גם שהיא תסביר לך בדיוק מה היא רוצה ממך וזה ה כ י טוב.

g i l a d i

New member
תודה רבה אני הולך היום לצלול

היום בלילה אני אבדוק עד כמה הבנתי את הרעיון בכל זאת תודה על העצות

למעלה