סאשימי ניסתה את המסיכה הזו
לאחר שבמשך כמה צלילות היו לה בעיות של כאב אזניים שנבע מקור. לא עזר Hood ולא שום פתרון אחר. את המסיכה לקחנו מהמדריך שלי בקורס DM שהוא אחד ממפתחיה ואי לכך לא אובייקטיבי. מסקנות: 1. נפתרו בעיות הקור, כיוון שמים לא חדרו לכיסוי האזניים, ואם כן אז לאחר תרגול פשוט לומדים איך מפמפמים ומוציאים מים מכיסוי האוזניים (כן, כן !!!) 2. גם אם מים נכנסים לכיסוי האזניים, כיוון שאין תחלופה הם מתחממים במהירות ובעיית הקור נפתרת. 3. צריך למדוד את המסיכה אפילו יותר מכל מסיכה אחרת, כיוון שכאן צריך להתאים גם את המסיכה וגם את מגיני האזניים (את גודלם ואת המרחק מהמסיכה). אם הם גדולים או קטנים מדי, בזבזת את כספך. 4. טענות יצרני המסיכה הן שהיא עוזרת לאנשים עם בעיות פמפום. את זה לא בדקנו כי זו לא הבעיה, ולכן אין לנו תשובה לכך. אם כי נראה כאילו הפמפום היה קל יותר. 5. תופעת לוואי היא שהמסיכה עוזרת לשמיעה טובה ומדויקת יותר במים. כזכור במים קשה לזהות כיוון ומרחק של קולות. כיוון שאוויר מקיף את האזניים נראה כאילו לסאשימי היה הרבה יותר קל בתחום הזה. לצערי, כשקיללתי אותה במים (עצבנה אותי) היא שמעה טוב מאד. 6. המחיר בארץ נראה סביר (בערך 380 ש"ח) וניתן לקנות בדוגית, אם יש לך אחת מהבעיות שהמסיכה פותרת. 7. דוגית טוענים שהמסיכה מוחזרת ע"י כמעט כל מי שקונה אותה. אין לי הסבר לכך, לנו היא עזרה. קח את הנתונים הללו, שקול קנייה בהתאם וספר לנו אח"כ.