איפה המאמר של הטסטר dor?
D dor119 New member 18/10/05 #1 איך לפרסם מאמר? בדף הכניסה לפורום יש קבוצת מאמרים בנושאים שונים הקשורים לנושא לימוד נהיגה . אני בוחן נהיגה ורוצה לפרסם כאן מאמר בנושא ההכנה לטסט ואיך תלמידים צריכים להתנהג במהלך המבחן המעשי . כ"כ אני מוכן לענות לשאלות ספציפיות בנושא מבחן הנהיגה .
איך לפרסם מאמר? בדף הכניסה לפורום יש קבוצת מאמרים בנושאים שונים הקשורים לנושא לימוד נהיגה . אני בוחן נהיגה ורוצה לפרסם כאן מאמר בנושא ההכנה לטסט ואיך תלמידים צריכים להתנהג במהלך המבחן המעשי . כ"כ אני מוכן לענות לשאלות ספציפיות בנושא מבחן הנהיגה .
L learndriving New member 20/10/05 #39 hey, נו איפה המאמר של טסטר dor? אני עדין מצפה ומחכה.... איפה המאמר....
M M o l New member 20/10/05 #41 למה בלחץ../images/Emo35.gif דרור אמר שהמאמר יפורסם אז הוא יפורסם. אין צורך לשבת על הוריד.
K Krishi New member 18/10/05 #3 שלח מסר למנהל של הפורום (אם הוא לא ראה את ההודעה שלך עד עכשיו) תשלח לו את המאמר והוא יפרסם אותו
K Krishi New member 18/10/05 #14 בסדר בסדר.. לפני שיתחיל פה וויכוח על כלום, נבהיר לך מר kobos1 שפשוט שרשרת את ההודעה אלי ולא אל הטסטר (מר dor119) ולכן מר MrJacKasS התבדח על חשבונך.
בסדר בסדר.. לפני שיתחיל פה וויכוח על כלום, נבהיר לך מר kobos1 שפשוט שרשרת את ההודעה אלי ולא אל הטסטר (מר dor119) ולכן מר MrJacKasS התבדח על חשבונך.