איך לפו33

מ ש כ י ת

New member
מקבלת את ההשגה שלכן

אבל לא לוקחת אחריות על זה. כבר שמעתי על עבודות פיצוצים שנהרסו בגלל לכה ע"ב מים.

נהדר! ושאלה (איך לא?)

מה התפקיד של השמן תינוקות (ומה אם אני לא אוהבת את הריח?) והאם יש דרך לשלוט במקומות של הפיצוץ. (בדוגמא שלך הפיצוץ "פיצץ" למלאך את הפנים...) תודה כמובן מראש.

מ ש כ י ת

New member
שמן תינוקות

תפקידו לשמן את פני השטח כך שהצבע לא ידבק אליהם אלא רק יכנס בחריצים הוא בעצם מחליף את שמן הפשתן ואפשר להשתמש בכל שמן שריחו נעים לך, שמן בישול, שמן מסאז' וכו' הרעיון להשתמש במה שיש ולא לקנות את שמן הפשתן במיוחד.

הסבר מעולה כל הכבוד גם על הצילומים

וואלה חידשת לי, לא ידעתי שאפשר ל"תקן" פיצוצים שיצאו קטנים ע"י מריחה נוספת של סטפ 2. אגב, יצא לי בכמה עבודות שכבה לבנה די אטומה (שהרסה לי את העבודה הכי מושקעת ויקרה שעשיתי, כי רציתי פיצוצים ממש גדולים
) האם זה מעודף של סטפ 2? (סטפ 1 אני מורחת דבק פלסטי פשוט).

מ ש כ י ת

New member
סטפים ושקיפות

בד"כ הסטפים / דבק נהיים שקופים לאחר ייבוש מלא. במקרים מסויימים הסטפים גורמים לעכירות וזה כנראה בגלל שהם לא טריים. אחת הדרכים להמנע מזה היא לערבב היטב את הסטפים לפני המריחה. במידה וכבר מרחת ונוצרה עכירות, שיפשוף במטלית לחה יוריד את השכבה הפגומה כך שאפשר יהיה למרוח שכבה חדשה.

הבעייה היא שכשהסטפ רטוב הוא כמובן

לא שקוף, אלא לבן. וכשהוא התייבש והיה אמור להיות שקוף, על גבי המפית הוא יצר מין עכירות מסויימת, לא יכולתי לעשות כלום כיוון שהסטפ כבר התייבש. אגב, היה טרי, ובעבודות אחרות יצא טוב. לכן חשבתי שמרחתי שכבה עבה מדי (זו היתה השכבה השנייה...)

מ ש כ י ת

New member
אני בד"כ מורחת שכבות עבות מאד מאד

אפ'פם לא הייתה לי בעיה כזו עם חומר טרי. ושוב את יכולה להוריד את השכבה הזו ולהתחיל מחדש, אם תעבדי נכון זה לא יפגע במפית מתחת.

משכית, אז ראשית ../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif

על הסברך הברור והמלווה בצילומים. לגבי הלכה, אז ככה: את אמנם צודקת לגבי מריחה של לכה לא אקרילית על גבי הפיצוצים... בתחילת עבודותי לא הבנתי מדוע הפיצוצים נמחקים לי כשאני מורחת לכה על בסיס מים מאז ניסיתי כל מיני סוגים עד שגיליתי את "בובי 7" שהוא אכן על בסיס מים אבל, לא מוחק את הפיצוצים והעברתי גם בפורום שירשור בקשר לכך. מלי

מ ש כ י ת

New member
טוב שמישהו מצדיק אותי../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

תודה מלי, טוב לדעת לגבי הבובי 7.

tsDesign

New member
משכית - המון תודה, חידשת לי!!! לא י

ידעתי שאפשר למרוח שכבה כפולה גם מסטפ 2, זה יעזור לי המון!!!

ESTY99

New member
הסבר מעולה! אם מישהי יכולה לקבץ

את ההסבר והצילומים לקובץ אחד, בוורד או בכל דרך אחרת, תבוא עליו הברכה. קל יותר לעיין בקובץ אחד.

orlyfu

New member
שאלה לגבי כיוון המריחה.

קודם כל משכית קבלי ח"ח על ההדרכה המפורטת. * תמיד מדברים על זה שאת הסטפים צריך למרוח כל אחד לכיוון אחר, זה עקרוני? ואם הבנתי נכון, מספיק לקנות רק סטפ 2, כי סטפ 1 = דבק פלסטי? תודה על השרשור, ועל התשובות. אור-לי.

מ ש כ י ת

New member
למרות הדעות האלו

כבר מזמן גילינו כאן (ד"ר נגה222) שאין חשיבות לכיווני המריחה.

orlyfu

New member
ועוד שאלה ...please

מה לגבי הישום של הטכניקה הזאת על זכוכית?

למעלה