איך לעשות מסאז'?

צחי2331

New member
איך לעשות מסאז'?

אני רוצה לעשות לחברה שלי מסאז'... משהו מושקע... הבעיה היא שאין לי כל כך מושג בזה... מישהו פה יכול לתת טיפים למסאז' ? או איזה אתר אינטרנט בעניין? כמו כן אשמח אם תמליצו לי על שמן מתאים. תודה מראש

ליידילי

New member
אני ממליצה

לא להשתמש בשמן, זה סתם מלכלך את המצעים. זה אחד. ואם אתה מתעקש, תנסה לטעום אותו לפני שאתה מורח. אם אי אפשר לאכול את זה עדיף שלא למרוח את זה. שתיים זה: אם אין לך מושג במשהו, מוטב ולא תנסה לעשותו על בסיס טיפים. במקום לעסות אותה, לטף אותה עם המון רגש, זה יעשה את זה. חג שמח ועיסוי כשר.

איך לעשות פצצת אטום ?

אני רוצה ליצור פצצת אטום ... משהו מושקע ... הבעיה היא שאין לי כח כל מושג בזה ... צמישהו יכול לתת לי טיפים לבניית ]צצת אטום ? אשמח אם תמליצו לי על מים כבדים מתאימים. מממ... ואולי עדיף בעצם לפנות למישהו שמבין בזה ולקנות ממנו מוכן ?

עם כל הכבוד

ואין כבוד, כולה מדובר במסאז'. מה הבעייה? בקשר לפצצה, תפנה לאחמדניג'אד

מי רוצה כבוד מי ?

ובענייני "כולה", כנראה שתרבות האינסטנט גרמה לכמה מאיתנו לחשוב, שהם יכולים עם כמה "טיפים" להפוך לאנשי מקצוע. כבמטה קסם הם יהיו בגין שניים-שלושה טיפים, מעסים מקצועיים וכו'. ואחמדינג'אד ? הוא לא פצצה. הוא סתם עוד מכוער, טמבל אטום. אתה חושב שתקבל אטוֹם מאטוּם ? אני מעדיף לראות פצצות על שפת הים.

שירלי6

New member
אל תהיה קמצן.

הבחור לא ביקש להפוך תוך רגע לעובד המצטיין של סייבקס. כולה רצה קצת ללוש את החברה שלו. חגשמח מותק

נכון

ולא כל פעם שאני רוצה לאכול אני הולך למסעדה. בעצם יש לי דוגמא יותר טוב: כשאני רוצה לזיין אני לא פונה למקצוענית (בדר"כ
)

שירלי6

New member
זו

דווקא דוגמא לא כלכך טובה. אל תבזבז זרעך לשווא! גברים מקצוענים יודעים מה הם עושים...

שירלי6

New member
יש

בחנויות כמו "ללין" או "סבון של פעם" שמנים המיועדים למסאז'.

dvir58

New member
זה לא כול כך פשוט....

מאוד תלוי בסוג העור של הידידה שלך. יש שמנים שמכילים רכיבים שלא מתאימים לכול אדם. יש מערכות שרירים ועצבים בגוף שלחיצה לא נכונה עליהם עשויה לגרום לנזק ואו לתפיסת שרירים. יש מקומות מועדים לפורענות כמו חוליות הצוואר והגב התחתון. המלצה שלי... רד מזה ומהר. כפי שכתבו כבר... מילות אהבה, ליטוף, חיבוק והקשבה... הרבה הקשבה ולא רק בירבורים יעשו את זה טוב יור. דביר.

salila1

New member
איך לעשות מסז

אוירה של נרות שמן לבנדר ופצו'לי למרוח על הגוף ןבעדינות להחדיר את השמן לעור רצוי מוזיקה נעימה ומרגיעה והכי חשוב להתמכר לעשיהשל העיסוי ככל שאתה תהנה מהעשיה כך היא גם תהנה יש בזה משהו מאוד מדיטטיבי [מהמילה מדיטציה] שיהיה בכף

למעלה