אתה לא שונצ? אני בדיוק בדרךאני אומר לך שהם מצוטטים. זה בדוק.
אתה לא שונצ? אני בדיוק בדרךאני אומר לך שהם מצוטטים. זה בדוק.
שנ"צ זה לחלשים.אתה לא שונצ? אני בדיוק בדרך
בספר התורה שלא.הוצפת בתחתונים )אני יודעת שיש לך חולשה לתחתוני גברים מושקעים( כי מן הסתם עשית חיפוש בגוגל. לא כי איזושהי תוכנה צוטטה לך לשיחות.
זו לא הנקודה.דקל אחותי האהובה והמקסימה
לאחרונה התעניינתי ברכישת זוג תחתונים.
לא עברו 3 שעות ומייד הוצפתי באתרי תחתונים, כולל פורנוגרפיים.
לי אישית לא ממש אכפת. הסודות שלי אינם סודות מדינה ואני חי חיים גלויים לגמרי.
אני מניח שזה בעייתי למי שחי חיים "כפולים" .
לגבי הסיום - יש מן הצדק בדבריך, משום-מה נראה לי גם שמדינות או ראשי מדינה משתפים פעולה עם הסדר העולמי הזה.זו לא הנקודה.
הנקודה היא שהיום אנחנו ערומים לגמרי גם מול הרשויות (טעימה מזה קיבלנו באיכוני שב"כ), וגם מול גופים מסחריים גדולים.
קח לדוגמא חברה כמו אפל, השווי שלה הוא 2.8 טריליון דולר. רק לשם השוואה התמ"ג של צרפת הוא 2.6 טריליון.
לחברות האלה יש יותר כסף מאשר להרבה ממשלות כי הן לא צריכות לדאוג לביטחון, רווחת האזרחים, תשתיות וכו.
כל הכסף שלהן הוא של עצמן. כמה אלפי עובדים וכמה עשרות בעלי מניות.
תוסיף על זה גישה למשאבי מחשוב בלתי מוגבלים, גישה למידע ברזולוציה של מה הדופק שלך ומתי אתה מפליץ (שעון של אפל)..ותבין לאן אנחנו הולכים.
החברות האלה חרגו מזמן מהגבול של למכור לנו פרסומות ממוקדות. הם עוסקות במלוא המרץ בsocial engineering ויצירת סדר עולמי חדש של בהכרח טוב לנו.
לראשי המדינות אין ברירה אלא לשתף פעולה עם החברות האלה כי יש להן המון כח.לגבי הסיום - יש מן הצדק בדבריך, משום-מה נראה לי גם שמדינות או ראשי מדינה משתפים פעולה עם הסדר העולמי הזה.
אני לא ממש רואה בשלב הזה התארגנויות ממשיות לשינוי המשפט האחרון שלך.
ושוב
ברמה הכי אישית שלי, לא אכפת לי.
לדעתי, ואני נאיבי ולא ציניקן, יש מקום בו האינטרסים של חברות-ענק אלו יתנגשו באינטרס של הלאום, כי החברות הללו הן קונגלומרט מטא-נציונלי [לכן מטא השם החדש], כלומר הן קיימות מעבר ללאום ולהגדרות של המאה ה- 18 או למשפט של המאה ה- 21.לראשי המדינות אין ברירה אלא לשתף פעולה עם החברות האלה כי יש להן המון כח.
הן אלה שמשפיעות מי יהיה בשילטון.
גם על ידי תרומות לקמפיינים.
גם על ידי עיצוב דעת קהל.
קח לדוגמה את ההשפעה של פייסבוק על הבחירות של טראמפ והאביב הערבי.
כמו שאמרת, המדינות היחידות שיכולות לעמוד מול החברות האלה הן דיקטטורות.לדעתי, ואני נאיבי ולא ציניקן, יש מקום בו האינטרסים של חברות-ענק אלו יתנגשו באינטרס של הלאום, כי החברות הללו הן קונגלומרט מטא-נציונלי [לכן מטא השם החדש], כלומר הן קיימות מעבר ללאום ולהגדרות של המאה ה- 18 או למשפט של המאה ה- 21.
מהצד השני - מדינות חזקות מאוד, כמו סין, מכופפות אותם בקלי קלוטו, ובתי משפט כן מצליחים להשית עליהם קנסות במאות מליונים.
אני מניח שתיווצר איזו ישות פוליטית-משפטית שתמצע [תסנתז - א-לה-הגל והתפיסה הדיאלקטית שלו את ההיסטוריה] את האפשרויות הללו. אדגיש, שתמיד מי שיהנה הם בעלי הכוח החברתי=הפוליטי-הכלכלי-התרבותי.
המעמד הבינוני ירוויח - לא כמו העשירים ממש, אבל כמו כיום - תרבות של חפצים שמחקים חפצי עשירים נורא, אשליית חירות הדעת וחופש הדיבור, משכורות קצת מעל הממוצע, כדי שימשיכו להונות את עצמם. מי שסובל תמיד, המעמד הנמוך עד השקופים, אלה שחיים בשולי החברה בקושי או מרצון.
אז להכנס לדיכאון? מה אתה אומר?כמו שאמרת, המדינות היחידות שיכולות לעמוד מול החברות האלה הן דיקטטורות.
סין שלא סופרת אף אחד ופטנטים ומשפט בינלאומי הם בדיחה בשבילה. צפון קוריאה, טורקיה וכו.
ארה"ב מפורקת ומפוררת מבפנים, היא כבר לא בנויה ומסוגלת לעמוד בפני מונופולים כמו גוגל ופייסבוק.
אותו כנ"ל לגבי האיחוד האירופי. אם הם ילכו יותר מדי חזק נגד פייסבוק וגוגל הם ימשכו את ההשקעות שלהם שם.
ולגבי הקנסות ובתי המשפט, זה בקושי מדגדג את התקציב של צוקי וסרגי ברין לפיצוחים לשבת.
אתה מדבר על חברות שמגלגלות טריליונים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.