איך לספר להורים...?

איך לספר להורים...?

הרבה נשאים ונשאיות מתלבטים בשאלה: איך לספר להורים שלהם על כך שקיבלו תשובה חיובית, שהם נשאי HIV... מהצד השני, ההורים שצריכים להמתמודד עם החדשות, המאוד לא קלות, שבנם או בתם נשאים, לעיתים לא יודעים איך להגיב מבלי לפגוע, איך להתייחס מבלי להרוס את הקשר... בקישור המצורף תמצאו עדות אישית מצולמת של נשא HIV ושל אמא שלו. העדות מספרת על תהליך הגילוי ועל קבלת המשפחה. העדות הינה באנגלית. נשמח אם תשתפו אותנו בחוויות האישיות שלכם עם ההורים. סיפרתם? לא סיפרתם? (ולמה לא?) איך ההורים קיבלו את הידיעה?

נשאון

New member
בד"כ הם יודעים

אמא שלי הגיע אלי הביתה לאחר שיחרורי מבית חולים ופשוט שאלה אותי יש לך אידס ? אני חייב לציין לזכותה את הקבלה לפחות החיצונית כלפי זה מעורר השראה נכונה ( ואולי תלוי איך אנו מציגים זאת ) לאחר מכן התקשרתי לכל משפחתי וסיפרתי להם פשוט כך וה עבד אצלי לפחות ... בכל מקרה אני חושב שלפני האמירה יש לחשוב איך ההורים המשפחה יקבלו, מה רמת הפתיחות שלהם על זה תחשבו טוב קשה לחיות עם זה לבד ולפעמים גם ביחד אבל זה מה יש וקבלו את עצמכם במלא אהבה זה עוזר ואם לא את המשפחה שתפו אותנו. נשיקות חיבוקים ומלא אהבה ברריאות כמובן שלא נשכח אחלה שבת לכולנו

goblinnn

New member
סיפרתי לפני יומיים

לקח לי 6 שנים להגיד לאמא שלי. חשבתי שאני דואג לה ומגן עליה בזה שאני מסתיר ממנה את החלק החשוב הזה בחיי. למעסה, פשוט לא היתי מוכן לזה. אני חושב שהרגע הנכון הוא ברגע שאתה מוכן. חשוב לשמור על ההתנהגות טבעית. בכלל גיליתי בחיים שכל דבר שאתה מרגיש נח איתו גם האחרים ירגישו כך. אמא שלי קיבלה את החדשות ממש יפה. אני עכשיו דועג לספק לה את כל המידע כדי שתדע גם מה זה HIV. בהצלחה לכולם.

למעלה