איך למצוא שם?

איך למצוא שם?

אז ככה,רובכם בטח לא זוכרים אבל אני הילדה הנודניקית שהתלבטה אם לאמץ מעורב או לדבוק ולחכות לגורי הרועה הבלגי... הרועה הבלגית כבר בהריון והיא הולכת להמליט אוטוטו... (4-5 ביולי לפי החישובים הקודמים) אני רוצה שיהיה לכלבה שלי שם מקורי... זה למה אני לא רוצה לחפש באתרים שמות כי ברור שיש לפחות 100 כלבים אם השם הזה :/ ,יש הצעות איך למצוא שם? איך אתם מצאתם שם? יש מאחורי השם של הכלב שלכם סיפור (שם של שיר,מקום,פרח או משהו?) קיצר אני רוצה הצעות איך למצוא שם מקורי עם משמעות! דרישה קשה מה? תודה למי שיענה

פגית

New member
"פולה"../images/Emo99.gif

פולה הגיעה אלינו ללא שם, ולקח זמן להרגילה לשם שלה..חשבנו על הרבה, חבר קרוב הציע את השם פולה, על שם פולה בן גוריון, וחלק מבני הבית אהבו וחלק לא, אז חיפשנו שמות אחרים, מצאנו כמה שאני מאוד אוהבת . חיפשנו שם ספרדי(היא מגזע מסטיף ספרדי), בסוף פשוט התאהבנו בשם פולה, במשמעות שלו, והוא פשוט הרגיש כולכך נכון, אמיתי וממש מתאים לפולה. אני לא יכולה לחשוב על שם אחר בשבילה. גם מוזר לי לא לקרוא לחיות שלי בשם שהוא לא עברי.. לפעמים, כשרואים אותם מחליטים.. יש לה גם הרבה כינויים, החל מצ'וצ' עד לפוכי... השמות שחשבנו עליהם הם: נוביה,כשזה דגש קל=חברה בספרדית נוביה,כשזה דגש חזק על הב' כמובן,= זהב בספרדית ו

אנחנו אף פעם לא "חושבים" על שם.

אנחנו מתרגלים לכלב/חתול, ולפי האופי שלו כבר צץ לו השם. גם אם זה לוקח שבוע. ובסופו של דבר יוצא כלב עם שם שמאוד מייצג אותו (ולרוב די מקורי...) , ואנחנו ממש מתחברים אליו

מ י מ ו ן

New member
שאנחנו אימצנו את לאקי

לא רצינו לדעת את השם הקודם שלה, הבת שלי אמרה אימצנו כלבה אנחנו צריכים לתת לה שם עם משמעות. ומה יותר משמעותי מהשם לאקי (מזל). ועד היום מי שישאל את בנותיי למה לאקי? הם יענו לו- שיש לכלבה מזל שאנחנו אימצנו אותה ומהיום החיים שלה יהיו יותר טובים. בהצלחה בבחירת השם.

yaelhar

New member
אני בעד שמות עבריים.

בדרך כלל זה גם הכי מקורי כי 90% מבעלי הכלבים קוראים להם בשמות לועזיים... כדאי להכיר את הכלב/ה ולהתאים לו שם. אצלינו היתה כלבה שהגיעה בסתיו (גם מצב הרוח שלנו היה כזה) ונקראה סתיו כלבה שהגיעה מבית והיתה לא מחונכת בעליל ונקראת בר (חצי של ברבר- ית...) כלבה שהגיעה לא מזמן ונקראת צוף כי היא כה מתוקה... בעבר הרחוק אימצנו כלב שאמרו לנו שהוא קוקר מעורב אבל כנראה היה גולדן מעורב. הוא היה רזה מאד וקראנו לו חצי ובקיצור חץ. בהצלחה עם הגורה ועם השם.

תנסי מסרטים יש מלא שמות

אני קראתי לכלבה שלי מאיה כי יש סרט "שמונה מתחת לאפס" שמספר על כלבי אסקי סבירי שנתקעים בקרח ... אז המנהיגה היא מאיה

למעלה