איך ליצור כדור ?

eranglr

New member
איך ליצור כדור ?

שלום רב. אני ממציא משחקים חדשים לילדים ויש לי שאלה. איך אני יכול ליצור כדור (קשיח) חלול מבפנים בגודל של כדורסל ? אם למישהו יש רעיון אני אשמח לדבר איתו !! תודה רבה ערן 850718-056

papricahome

New member
אינספור אפשרויות..

ליצור כדור כזה,השאלה היא לאיזו מטרה,מה הילד צריך לעשות עם זה?האם זה צריך להיות מיועד לייצור המוני או שכרגע אתה מחפש איך לעשות דגם? ואם זה משהו כמו כדור,אז למה לא להשתמש בכדור קיים? אשמח לדעת יותר יפעת

eranglr

New member
|כדור| לשם הדגמת מוצר.. והכוונה היא

אני צריך לבנות כדור קשיח. אני לא יכול לקנות כדור משום שאי אפשר לנסר אותו או לחצות אותו ל-2, מה שכן אפשרי עם כדור קשיח. הכדור צריך להיות בגודל של כדורסל (בערך) אם יש לך רעיון.. אני אשמח ! ואני גם לחוץ בזמן...

LeonardoDV

New member
יש תהליך ייצור

שנקרא ניפוח בלחץ אוויר. לוקחים יריעת פרספקס, פוליקרבונט, PVC, ABS . ומנפחים אותה לאחר חימום דרך חור בקוטר מסויים ויוצרים חצי כדור. אם אני זוכר נכון תפנה לפוליקריל ברחוב שוקן בתל-אביב.

papricahome

New member
לחצנות...

זו שיטה זולה ונוחה.גם ברחוב שוקן בת"א.לא זוכרת איפה בדיוק,אבל לא רחוק מהמפגש עם סלמה.יש לחצן שיכול לעשות לך כדור חלול (2 חצאים)ממתכת.ניתן לצבוע את בקלות וכו'. ניפוח זו אכן שיטה טובה,אם כי יקרה מאוד... אם כבר,אז ואקום פורמינג,שלזה תצטרך בכל מיקרה להכין תבנית מעץ של חצי עיגול..אז עדיף פשוט לחצנות.תגיד שאתה סטודנט..יש מחירים מיוחדים... בהצלחה, יפעת

eranglr

New member
לגבי הלחצנות../images/Emo6.gif

אני פשוט צריך לדעת איפה בדיוק אפשר לעשות את הדבר הזה ? מהו טווח המחירים, אם את יודעת במקרה, ולגבי הניפוח, מה ההבדל במחירים ? תודה ערן

eranglr

New member
קניתי כדור !../images/Emo51.gif

שלום לכולם תודה לכל מי שעזר לי (פלפלת) ולאונרדו ! קניתי כדור בקוטר 30 ס"מ אשר מנופח מפרספקסט או איך שלא מבטאים את זה :) עלותו 118 ש"ח לכל מי שמעוניין. הכדור שקוף. החנות שממנה הזמנתי אותו: פולקריל בע"מ - ת"א רחוב שוקן 22 טל: 03-6830111 זהו תודה ערן

למעלה