איך ליבנות משחק?

doom25

New member
איך ליבנות משחק?

שלום אני רוצה שמישהו ישלח לי תובנה לבניית משחקי מחשב

freak2100

New member
ואני רוצה שמישהו ישלח לי מיליון יורו.

זה לא כזה פשוט, אתה יודע... בוא נתחיל במה אתה רוצה להשיג, כמה זמן, איזה ידע יש לך, מה המטרה שלך וכו'. יש תוכנות לבניית משחקים, זאת כמובן הצורה הלא מקצועית ולא רצינית לבניית משחקים, אבל שוב - זה תלוי בצרכים שלך.

doom25

New member
ל freak2100

אני רוצה ליצור משחק ONLIN ,אני יכול להשקיע כמה שצריך כדי לבנות משחק בזה, אז אם תובל לישלוח לי דרך ו לא תוכנה אני מאוד יהיה שמח ( אני רוצה ליבנות משחק הדומה לguild wars אם אתה מכיר , לא בדיוק כמו כי זה קשה אבל דומה)

freak2100

New member
בשביל להגיע לרמה הכי גבוהה,

אתה צריך ללמוד לתכנת. אבל קח בחשבון שזה יכול לקחת המון זמן... רק ללמוד בכלל איך לתכנת, אחרי זה ללמוד טכנולוגיות שתצטרך לבניית המשחק, אחרי זה לבנות את המשחק עצמו...

somebodddy

New member
אתה יודע מה - עזוב רגע את הצד הטכני

יש לך בכלל איך לשלם על שרת? כן, זו לא שגיאת הדפסה. אמרתי ``לשלם``. בשביל MMO צריך שרת ובשביל שרת צריך כסף. ולא, שרת חינמי לא לעבוד אלא אם כן אתה הולך להשתמש בHTTP בתור פרוטוקול הרשת שלך(ולא, זה לא רעיון טוב). בדרך כלל הכסף בא מהשחקנים. אתה חושב שתוכל לספוג את ההפסדים עד שיהיו לך מספיק שחקנים? אתה חושב שיהיו לך בכלל מספיק שחקנים מתישהו?

De-Panther

New member
אני חושב שכדאי לבדוק את הגיל של המשתמש לפני..

שעונים על שאלות כאלה
אם הוא אכן בן 7 כמו שכתוב בכרטיס שלו אני מניח שכדאי לו קודם כל לפתח משחקים קטנים בתוכנות שונות כמו Game Maker זה יתן לו קצת מושג לגבי עבודה עם אובייקטים ואיך משחק עובד גם לא מזמן ראיתי תוכנה שכולה פשוט גרירה של אובייקטים וככה מפתחים איתה משחקים... אבל לא זכור לי השם - רק שהסמל שלה הוא איזשהו חתול או קוף מוזר ולמרות שאני מניח שיש כאן מספיק אנשים שכבר התחילו לתכנת בגיל בית ספר יסודי, רמת היכולות בגיל הזה לא נראה לי מספיקה כדי לפתח משחק רציני. למרות שבטח יש כמה גאונים

somebodddy

New member
The path of the game creator

is neither short nor easy. למען האמת, אם הייתי מוצא את השרשור לפני האיזכור של GW סביר להניח שהייתי עוזר לבחור, אבל מישהו צריך להוריד לו את הרגליים לקרקע.

ahillel

New member
חחח ../images/Emo6.gif

אני רציתי להגיד את זה אבל האמת שלא היה לי נעים לבטל כאן דיון רק בגלל הגיל של המשתתפים. אתה צודק ב100% - בגיל הזה כדאי להתחיל עם התוכנות האלה!

somebodddy

New member
אתה עושה צחוק?

יש מספיק דוגמאות של אנשים שלא הכניסו את הגיל האמיתי שלהם...

ahillel

New member
תשמע,

גם אני פיברקתי כמה פעמים בעבר את הגיל שלי, אבל זה תמיד היה כלפי מעלה. זה היה כשהייתי קטין ואיזה אתר כזה או אחר הגביל שימוש לקטינים או ילדים. אף פעם לא פיברקתי את הגיל כלפי מטה ואם מישהו מפברק אותו ככה זה אומר דרשני.

Gravitron

New member
אני בן עשרים ושש.

הנה, יש לכם. גיל או לא גיל, למתשמש יש שאיפות בשמיים וראש בעננים. מי שבא ושואל שאלה כזאת ניתן ללמוד שהוא אינו יודע דבר או חצי דבר על הנושא ומעוניין שמישהו יביא לו את כל התשובות מוכנות מראש. לפיכך, אני מדגיש את התגובה הראשונה ואומר שאני רוצה מיליון יורו ויהיה לך את המשחק הזה תוך ארבעה שנים, בכפוף לתקנון (אם נניח שיעלה בידי למצוא אנשים אמינים בעלי כישרון ויכולת, בהחלט בר-ביצוע). הצד העיסקי אני משאיר בלעדית לך. כך או כך, אני מציע שיעזוב את GAME MAKER עד שילמד לתכנת ויתחיל עם משהו פשוט יותר כמו CLICK & CREATE. ככלות הכל, הוא ביקש תוכנה לעשות משחקים עימה, אז הנה.

De-Panther

New member
לעזוב את גיימייקר עד שילמד לתכנת? אם הוא יודע

לתכנת אז עדיף שיעזוב את גיימייקר אני מוצא אותה מאוד פשוטה וברורה למתחילים ובלי כל קשר... המחשב שלי מקמפל כבר שעות... זה משגע אותי

De-Panther

New member
זה לא קשור לזה... אני מנסה להשתמש באיזושהי...

סיפריה במשהו שאני מקמפל בלינוקס וזה פשוט לא עובד בהתחלה זה היה עניין של שמות וזה שלא עדכנתי את הקש של הסיפריות בלינוקס אז שיניתי את השם לאותיות קטנות עדכנתי את הקש ואז התברר שבכלל הסיפריה הזו לא מתאימה למה שאני מנסה לעשות(בגלל הצורה שבה היא בנויה) ואת הגרסה של הסיפריה שכן מתאימה הוא פשוט לא מוצא אוף

doom25

New member
אני מוכן

אני מובן לילמוד את כל משצריך כדי לבנות משחק מחשב

somebodddy

New member
תתחיל עם C

גם אם בסופו של דבר תשתמש בשפת תכנות אחרת C היא שפה נהדרת בשביל ללמוד את היסודות. חפש בגוגל ``מדריך לשפת C``

למעלה