איך לומר תודה?

איך לומר תודה?

הנ"מ שלי מסיים טירונות ונפרד מהמפקדת האישית שלו שהייתה מ ק ס י מ ה. הוא דיבר עליה בהמון גאווה ואהבה. היא הייתה שם כדי לתמוך לכוון ולעודד ולדבריו עשתה זאת במקצועיות וברגישות רבה. מתחשק לי לומר לה תודה. (מזכירה ברגישות את הבן של מעוז, אולי נשדך?) איך עושים את זה כך שזה יגיע גם אליה וגם אל מפקדיה? והאם בכלל עושים את זה?

sim26

New member
אולי מכתב לקציניה יעזור לה

ולשלוח לה העתק.

איך אני משיגה את כתובת קציניה?

יש לי את הכתובת של הבסיס אבל אין לי מושג מי קציניה

sim26

New member
אולי הבן יודע את השם שלה ואז לשלוח

לבסיס או דרך הבן. אולי תראי אותה בטקס? אולי נחמד אם הבן יתן לה ספר.

אמא של נמ

אני ממש לא יודעת אם התואר הזה באמת מגיע לבן שלי. אבל תודה!! לגבי מכתב- אל תעשי שום צעד בלי לידע את הבן. פעם רציתי להודות למישהיא והבן קיבל היסטריה ואמר לי: היא עוד תחשוב שאני רוצה להתחיל איתה. לא מוכן.

סמדר בנ

New member
צודקת מעוז

הכל בתיאום עם הבן - כדי לא לפדח אותו. אם מסכים אפשר לגשת ביום הטקס לאמר לה תודה ולאמר למ"פ מה דעתכם עליה. אצל הבת הן הכינו חולצות לצוות ולמפקד שלהן (בוורוד....), זה בנוסף לחולצות של כל הקורס (אלו החולצות שאני הצלחתי לשרוף עם המגהץ....) - על החולצות מאחור הדפיסו ציטוטים של אמרות שפר של המפקד (די משעשע למען האמת), ובחזית תמונה של הצוות ומתחתיה "לקבלת המפקד צוות X יעבור לדום... 1...2...3... דום" - זה נחמד ולא יותר מדי אישי ומביך.

ממליצה שהבן וחבריו יביעו תודתם

אני חושבת שעדיף שהבן, בעצמו או עם החברים לכיתה או המחלקה, יביעו תודה. בכל מקרה, מציעה שכל צעד שלכם יהיה מתואם עם הבן. לך תדע מתי ומה נחשב ל"פאדיחה".

אימשל2

New member
מנסיון, שהבן יודה

יש להם שיחות סיכום ושבירת דיסטנס. זה הזמן שהבן והחברים יודו לה. מנסיוננו, בכל שלב בהכשרה, כשהפקודים שלך אומרים לך שהיית מפקד אחלה/ היית המפקד הכי טוב וכד' זה מאד מחמיא למפקדים. בנוסף, את יכולה לבדוק עם הבן אם זה לא יפדח אותו שגם אתם תודו אישית.

כמפקדת במי"ל

הכי מרגש והכי מחמיא זה מכתב מהחייל עצמו. אם הוא באמת מכיר לה תודה, אולי הוא ירצה לארגן לה חוברת עם מכתבים מכל החיילים שהיו תחת פיקודה. אני בכל מקרה יותר התרגשתי מהמכתבים שקיבלתי ומהמילים שאמרו לי, מאשר מהמתנות. אם הוא עדיין רוצה להביא לה משהו, אפשר עט עם הקדשה או פשוט לצרף למכתב פרח, כמה קטן ככה מרגש.

ima 3

New member
הי מזל טוב לסיום הטירונות

מה נגמר עם השיבוץ שלו בסוף? הוא מרוצה מהמקום ו/או החברים?

תודה, באמת לא חשבתי על הפאדיחה...

צודקים, אני אדבר איתו ביום שישי. כמו שאני מכירה אותו הוא ישמח לרעיון, אבל אני אוודא. הבן שלי מרוצה גם מהשיבוץ- מה שביקש וגם מהחברים - מה שביקש. בחצי השנה הקרובה יהיה בערבה ודרומה . קר לא יהיה לו...

3תיתי

New member
אני ניגשתי אישית

בתום טקס קבלת הכומתה, ולחצתי ידיו של כל מפקד ופשוט הודיתי מכל הלב.

נון ממית

אני מצטרפת לדיעת הרוב. גם אני ההיתי מציעה שאת התודה יאמרו החבר'ה. יפה אולי אם יעניקו לה שי קטן כאות הוקרה. אם והיה ויצא לכן לדבר אז אפשר להשחיל מילת תודה. ודרך אגב,אם הבן בערבה הדרומית ,(נדמה לי שאני מכירה את המקום) הוא יכול לראות בנו "משפחה מאמצת".נשמח לארחו.

אחלה, תודה!

כן, כנראה שאת מכירה את המקום. תודה על ההזמנה , זה מרגש...

י רדן

New member
לדעתי אלבום ובתוכו מכתבים

הקדשות, ותמונות זו מזכרת נהדרת. תמיד ניתן לחזור לקרוא ולהתבונן בתמונות. המפקדת בקורס בו ביתי היתה מאוד שמחה לקבל.

למעלה