איך לומדים הילינג?

yifatushtush

New member
איך לומדים הילינג?

האם גם כאן עושים חניכה? אם לא אז איך??

היי יפעת../images/Emo24.gif

אני לא ממש יודעת, כי לא למדתי הילינג אני חושבת שבקרוב יכנסו לכאן אנשים שלמדו זאת והם יסבירו לנו אשמח גם לדעת

מגי 336

New member
הי יפעת ../images/Emo20.gif

בכדי ללמוד הילינג יש צורך בקורס אצל הילר, או בבית ספר המתמחה ברפואה משלימה

רותי 11

New member
יפעת מסתבר שלא בהכרח

צריך ללמוד בהילינג לא צריך חניכה כמו ברייקי הרבה אנשים מתחילים לטפל בהילניג בעקבות התחברות להדרכה כי עד כמה שידוע לי ההדרכות עוזרות בזמן הטיפול בהילינג - ללמוד הילינג יש בזה חיובי ושלילי - והכוונה היא כאשר אנחנו למדים אז אנחנו מקבלים מבט רחב על עוד דברים כמו צ'אקרות ונקודות בגוף חהן חשובות אבל המינוס היחידי הוא שאתה מוגבל לשיטה ולמעשה אתה יכול לעבוד עם האינטואיציה שלך

yifatushtush

New member
סתם ניסיתי...

להעביר אנרגיה לאחי הקטן שכאבה לו הברך, והוא אמר לי שאני קוסמת...מתוקק

../images/Emo24.gifגם ללא למידת הילינג

ניתן לחמם מקום בגוף עם מניחים מעליו את כפות הידיים האנרגיה מכפות הידיים מחממת. כל הכבוד לך
שהצלחת להקל על כאביו. אפשר לעשות מין משחק כזה שאת תניחי יד על גבו במקום מסויים והוא יצטרך לגלות היכן הנחת, עפ"י החום שמוקרן במקום.

מגי 336

New member
יכולת ריפוי באנרגיה יש לכל אחד ../images/Emo24.gif

לכל מי שרוצה ומבקש אנרגיה זו... אבל לדעתי כדאי ללמוד, גם אם את ילדה - טכניקה של יצירת הגנה לעצמך לפני העברת אנרגית ההילינג, ואם את מעוניינת לטפל קצת יותר ממה שתארת - כדאי ללמוד גם את הטכניקה של העברת האנרגיות בצורה נכונה, להתחבר לאנרגיה באופן כזה שלא תרוקן אותך, אלא תעבור דרכך. הבן שלי למד הילינג וורטיקס בסדנא לילדים הוא למד ליצור מאנרגית הריפוי כדורי אור בצבע - כל צבע מתאים לסוג מסויים של טיפול, הוא גם למד להכניס עצמו לבועת הגנה ולמלא עצמו באור. לדעתי זה מאד חשוב, כשמטפלים באחרים - לדעת גם לקבל את ההגנה הדרושה, ואת האנרגיות הנכונות.

למעלה