איך להתקדם

Nunatak

New member
איך להתקדם

אני משחק כבר שבוע בערך והגעתי למצב שאני לא יודע לאיזה כיוון להתקדם מכאן - לבנות גיבור ולהשתלט על נווה מדבר, לבנות כפר חדש, לכבוש כפר קיים או להמשיך ולפתח את הכפר הזה? כרגע יש לי: Residence רמה 2 אקדמיה רמה 5 Armoury רמה 1 Granary רמה 7 אורווה רמה 3 Marketplace רמה 3 שגרירות רמה 1 GrainMill רמה 3 Warehouse רמה 9 2 Cranny רמה 10 עירייה רמה 8 Rally Point רמה 2 Blacksmith רמה 3 Barracks רמה 4 חומת אדמה רמה 4 חיילים: 2 clubswinger 79 Spearman 81 Axeman 3 Scout 12 Paladin ייצור: 840 עץ 840 חימר 720 ברזל 592 חיטה(1026 ברוטו) תודה.

n lee

New member
תשפר

שדה אחד מכל סוג לרמה 10 ותבנה את הבניינים המיוחדים לכל שדה "בית עירייה" לא צריך בכפר ראשון, מיותר לגמרי (וזה עולה המון משאבים לבנות) בחיילים ספירמנים+פלאדינים הם בעיקר להגנה השילוב הוא על כל 1 פלאדין 2 ספירמאנים תשפר עוד כל מה שקשור למשאבים תבנה אקסמנים, תשפר אותם בבלאקסמית' ותתקוף כל מי שנמצא בסביבה שלך בשביל משאבים

Nunatak

New member
תודה!

רק כדי לוודא, כשכתבתי עירייה התכוונתי לMain Building. לא עדיף להתקדם עם כל השדות ביחד עד שאני מגיע לרמה 10? עשיתי חשבון וזה יוצא יותר מהר ככה. הפלאדינים יקרים, בגלל זה לא בניתי הרבה אבל אני אשתדל היום לבנות עוד איזה 15. בנתיים שיפרתי רק את הSpearman ב2 כי עד לפני יומיים היה מישהו שלא הפסיק לתקוף אותי. עכשיו הוא עבר למישהו אחר. לתקוף את כל מי שנמצא לידי אני עושה כבר מההתחלה, אני רק נמנע מכפרים שחזקים ממני ומכפרים שהם חלק מברית גדולה. אני מצליח להשיג ככה עוד לפחות 1500 משאבים בשעה(כשאני אונליין כמובן). אהה, כן: שכחתי לציין שאני שייך לברית של 5 אנשים. אי אפשר להצטרף ליותר מברית אחת, נכון? אני יכול להזמין אנשים לברית גם אם לא אני הקמתי אותה? שוב תודה.

n lee

New member
בניין מרכזי

רצוי וכדאי לשפר עד שלב 15 זה הולך דיי מהר האמת אי אפשר להיות בכמה בריתות רק באחת ואפשר להכניס אנשים לפי הגודל של השגרירות שלך כל שלב בשגרירות מאפשר להכניס עוד 3 חברי ברית

xxx RAANAN xxx

New member
כנס

תשפר ככה : Residence רמה 10 מינימום אקדמיה רמה 15 Armoury רמה 1 Granary רמה 20 אורווה רמה 3 Marketplace רמה 20 שגרירות רמה 1 GrainMill רמה 5 Warehouse רמה 20 2 Cranny תהרוס עירייה רמה 8 Rally Point רמה 20 Blacksmith רמה 3 Barracks רמה 4 חומת אדמה רמה 20 החשוב מכל הוא השדות !!!

למעלה