איך להתחיל לשחק,

1billy1

New member
איך להתחיל לשחק,

שלום לכולם, הודעה זו גם פורסמה בפורום אחר אבל הייתי שמח לעוד חוות דעת.. אני שחקן חדש ישן, כלומר יש לי חפיסת קלפים מכובדת (מבחינה מספרית לא איכותית), ורציתי לחזור לשחק.. אז קודם כול רציתי לדעת מה העלות הממוצעת של דק בינוני (בשביל ליצור דק מאפס).. דבר שני, רציתי לדעת איפה ניתן לשחק באופן קבוע.. ודבר שלישי הייתי שמח שתחוו עצות לגבי הדק שהצלחתי ליצור מהקלפים שברשותי (עד כמה הוא טוב? האם יש בו קלפים ששוים משהו? האם אותו אפשר לשדרג בבוסטרים או שאני צריך לקנות חפסית קלפים חדשה וכו') : Monster: Koumori Dragon Mystical Elf X 2 Nuvia The Wicked Witch of the black Forest Kycoo the Ghost Destroyer The Stern Mystic Mysterious Puppeteer Princes of Tsurugi Dancing Fairy SwordsStalker Battle Ox Judge Man Giant soldier of stone X 2 The Dragon Dwelling in cave La Jinn the Mystical Genie the Lamp Harpie's Brother Magic: Dian Keto the cure master Ancient Telescope Book of secret arts Last will Giant Trunade Change of heart X2 Sword of Dark Destruction Ring of Magnetism De-Spell Monster Reborn Dark Hole Remove Trap Trap: Castle Wall X 2 ReInfocements X 2 Trap Hole Waboku X 2 Two-Pronged Attack Just Desserts

impale

New member
האממ

מעבר למה שעזרו לך אני לא יכל להוסיף.. (בפורום השני) לגבימ קומות קבועים יש לך את פריק (ויצמן סנטר,תל אביב) ואת הפנינג(שער ראשון,ראשון לציון) ויש גם מקום בראש פינה,אניל אי ודע מה הולך שם.

למעלה